BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

kimyasal diyende var ama ben yalanci pozitif oldugunu düşünüyorum gerci cok netti ama nasip diyelim ay insallah aralik 11 dogum gunum ve o guzel haberi dogum gunumde almak istiyorum yilin son ayi bize mucizlerimizi getirsin insallah
İnşallahhhh en güzel hediye bebiş olsun sana doğumgününde canım.Bende kızımı doğum günümde öğrenmiştim.3 gün öncesi idrarda da kanda da çıkmamıştı.3 gün sonrası tam doğum günümde hem idrarda hem kanda çıktı üstelik 1096 çıkmıştı değerim.En güzel hediye oldu bana
2025 gitmeden güzel bir jest yapsın bizlere inşallahh

ay insallah ya benimde ortalama gecikmemim 4.gunune falan denk gelicek(insallah olursa) bende sabirla o gunu beklemeyi düşünüyorum direk o gun ogrenmek istiyorummm hem bana hem bebegime cok guzel bir anı kalır düşüncesi bile bu kadar guzelse yasamasi kim bilir nasil guzeldir

Hayırlısıyla gönlüne göre olsun inşallahhh canım benim heyecanla bekleyeceğim güzel haberini

Gecikmenin dördüncü günü üç gün geç yumurtlamıştım bugün test yaptım çift çizgi gördüm ilk defa kızlar gecikme sonrası yalancı pozitif olur mu

Adetim 17 kasım bugün test yapmak istedim sizce varmı yaniltiyormu guvenmelimiyim kan vericem ama

Kızlar 7 gün önce yumurtlamam oldu bitti silikleşti. Şimdi dpo 7 de ovulasyon yaptım iki farklı marka böyle çıktı her zaman daha silik olurdu. Sizce ümit var mı ya böyle anlayanlar oluyormuş..

Eklentiler

• IMG_1076.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 60
Şu an bende gecikmedeyim ve ilaç kullanımı dışında gecikme olmaz aksine bir gün vs erken olur. Benimde testlerim negatif hava değişimi, stres vs etkiliyor olabilir. Ama inşallah bir mucize olur tabiii
Ben regl oldum bugün

Kızlar 7 gün önce yumurtlamam oldu bitti silikleşti. Şimdi dpo 7 de ovulasyon yaptım iki farklı marka böyle çıktı her zaman daha silik olurdu. Sizce ümit var mı ya böyle anlayanlar oluyormuş..
Üstteki koyulaşmış dpo 7 tutunmanın tamamlandığı zamanlar. İnşaAllah olma ihtimali var...

Vücudum sessizlik içinde
Benim de öyleydi ne akıntım ne bulantı halsizlik uyku hali ve önceki aylar gibi ovülasyon zamanını da verimli geçirmemiştim yani hiç umudum yoktu regl olmayı bekliyordum bugün dördüncü gecikme günü yine olmayınca test yaptım pozitif yarın kan vercem umarım yalancı pozitif değildir

Ben adet gününün ilk günü vula life diye bir marka ile test yaptım negatifti ama 4 gün oldu adet olmadım

Bana neden kimse cevap vermiyor. Benim reglim 8 gün gecikti.pazar günü test yaptım hastaneye gidip yaptırdım negatif.neden olabilir Allah aşkına bişey söyleyin. Kafayı yeme durumuna geldim. Regle dair hiçbir belirtim yok...

Canım geç yumurtlamış ve geç döllenme olmuş olabilir, testte daha o yüzden çıkmayabilir ya da mevsimsel, stress kaynaklı bir gecikme diyeceğim ama biraz fazla olmuş. Adetin düzenli mi ? Güvenilir bi testle ilk idrarla tekrar test yap

Canım gayet düzenliydi bi geçen sene 14 gün gecikti bi de bu sene bu ay gecikti

`