- Emoji Skoru
- 105
- Puanlar
- 18
Normalde hep düzenlidir ya bir iki gün önce başlar yada bir iki gün gecikirCanım geç yumurtlamış ve geç döllenme olmuş olabilir, testte daha o yüzden çıkmayabilir ya da mevsimsel, stress kaynaklı bir gecikme diyeceğim ama biraz fazla olmuş. Adetin düzenli mi ? Güvenilir bi testle ilk idrarla tekrar test yap
Stresten canım testlerın negatıfse stres baska bıse degıl gecen sene cok basıma geldı hep hamıle sanıp sonra uzuluyodukNormalde hep düzenlidir ya bir iki gün önce başlar yada bir iki gün gecikir
Yumurtlamanı takip ettin mi eğer döngü ortasında yumurtladıysan şimdiye kadar belli olurdu diye düşünüyorum. Ben mesela normalde 14. Gün yumurtlarken bu ay 17 ya da 18 inde yumurtladım. Yumurtlaman geç olmadıysa stresten ya da mevsimsel de olabilir ama inşallah geç döllenme olmuştur pozitifi görürsünNormalde hep düzenlidir ya bir iki gün önce başlar yada bir iki gün gecikir
Yok takip etmedim.İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Yumurtlamanı takip ettin mi eğer döngü ortasında yumurtladıysan şimdiye kadar belli olurdu diye düşünüyorum. Ben mesela normalde 14. Gün yumurtlarken bu ay 17 ya da 18 inde yumurtladım. Yumurtlaman geç olmadıysa stresten ya da mevsimsel de olabilir ama inşallah geç döllenme olmuştur pozitifi görürsün
Canım gecikme herşeye bağlı olabilir.Bana neden kimse cevap vermiyor. Benim reglim 8 gün gecikti.pazar günü test yaptım hastaneye gidip yaptırdım negatif.neden olabilir Allah aşkına bişey söyleyin. Kafayı yeme durumuna geldim. Regle dair hiçbir belirtim yok...
İnşallah canım rabbim bize baharları yaşatsın kucağımızı doldursunCanım gecikme herşeye bağlı olabilir.
Öncelikle geç döllenme olmuş olabilir.Yumurtlama takibi yapmadıysan son ilişkin nezamandı onun ertesi gününden say kaç gün olmuş.
Eğer gebelik değilse normalde düzenli bile olsa adetin bazı aylar kilo alma kilo verme mevsimsel geçişler stres üzüntü hatta yediğin içtiğin şeyler bile etkileyebilir.Bazen içtiğimiz bir ağrı kesici bile etkileyebilir döngü gününü.geçen döngün çok kanaman olduysada bu döngü gecikebilir.stres yapma bence oda etkileyecek.son ilişki günğnden say kaç gün olmuş belkide o gün yumurtladın.Bebiş olmadığından emin olduğunda ilişki ile de adetin gelmesini tetikleyebilirsin.
İnşallah geç döllenmedir
Düzenli artıyor hamd olsun. İnan hic canını sıkma 2 ay once bende de kac tane idrarda test silik cikti sonra regl oldum dr a gittim hatta o da on tanı olarak gebelik yazmış simdi gebeyim. Hani derler ya hamileligi kafadan çıkartın oyle olur eger sorun yoksa diye bende inan tam umudu kestim bıraktım her seyi o zaman oldu ki insallah hayırla devam eder. Sana da cok dua edeceğimhic umudunu kesm
Düzenli artmasına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hakkında hatta hakkımızda hayirli olsun folik asit kullanacam bugün aldım sabahdan basliyacam doktor bana tiroid için ilaç verdi gebelik planliyorsan bunu da kullan bakacam inşallah bu sefer bu ay olur duani bekliyorum hamilelerin duası kabul olur derlerDüzenli artıyor hamd olsun. İnan hic canını sıkma 2 ay once bende de kac tane idrarda test silik cikti sonra regl oldum dr a gittim hatta o da on tanı olarak gebelik yazmış simdi gebeyim. Hani derler ya hamileligi kafadan çıkartın oyle olur eger sorun yoksa diye bende inan tam umudu kestim bıraktım her seyi o zaman oldu ki insallah hayırla devam eder. Sana da cok dua edeceğimhic umudunu kesme
Benim 9 gün geçti hiçbir belirtim benimde yok karnımın alt bölgesinde akşam çekme ve ağrı oldu bende Pazar günü kan verdim negatif bende ne yapacağımı bilmiyorumArkadaşlar bat günüm 15 Kasımdı o gün sabah 4 te test yaptım negatifti 6 gündür adet olmadım işin ilginci belirtide yok yaptığım test vula life diye bir markaydı ondan sonra hiç test yapmadım sebebi ne olabilir ilk kez böyle bir şey yaşıyorum
Ya bu ay çok kişide oldu adete 9 gün kala lekelenme yaşadım çok umutlandım ama 15 Kasım sabahı yaptığım test negatifBenim 9 gün geçti hiçbir belirtim benimde yok karnımın alt bölgesinde akşam çekme ve ağrı oldu bende Pazar günü kan verdim negatif bende ne yapacağımı bilmiyorum
Hayırlısı olsun Allah'a bıraktık artık rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunYa bu ay çok kişide oldu adete 9 gün kala lekelenme yaşadım çok umutlandım ama 15 Kasım sabahı yaptığım test negatif
Test yaptım testin markası day's doctor diye bi test negatif sonucum ve reglim 9 gün gecikti kadın doğuma randevu alacağım son çare olmazsa reglim daha daCanım gecikme herşeye bağlı olabilir.
Öncelikle geç döllenme olmuş olabilir.Yumurtlama takibi yapmadıysan son ilişkin nezamandı onun ertesi gününden say kaç gün olmuş.
Eğer gebelik değilse normalde düzenli bile olsa adetin bazı aylar kilo alma kilo verme mevsimsel geçişler stres üzüntü hatta yediğin içtiğin şeyler bile etkileyebilir.Bazen içtiğimiz bir ağrı kesici bile etkileyebilir döngü gününü.geçen döngün çok kanaman olduysada bu döngü gecikebilir.stres yapma bence oda etkileyecek.son ilişki günğnden say kaç gün olmuş belkide o gün yumurtladın.Bebiş olmadığından emin olduğunda ilişki ile de adetin gelmesini tetikleyebilirsin.
İnşallah geç döllenmedir
Kan verseniz aslında çıkabilirYa bu ay çok kişide oldu adete 9 gün kala lekelenme yaşadım çok umutlandım ama 15 Kasım sabahı yaptığım test negatif
Kızlar merhaba, geçen ay doktorumun tavsiyesiyle folik asit ve hayıt otu içeren bi hap kullanmaya başlamıştım. Doktor o hapın hormonlarımı düzenleyeceğini söylemişti ve yumurtlamam 3 gün gecikti. Yumurtlama günü akıntının çok daha fazla uzadığını ve sanırım çatlama günü de pembe lekeli sümüksü bi akıntım oldu kullandıklarım yumurta kalitemi etkiledi galiba. Her ay nerdeyse her gün ilişki yaşarken ve negatif olurken bu ay sadece bir ya da iki ilişkiyle pozitif gördüm. Diyeceğim o ki takviyeler gerçekten etkiliyor galiba tabiki her şeyin vakti zamanı var vesile olmuş olabilir ama inşallah herkes güzel haberler alırsi
Sizin adınıza çok sevindimKızlar merhaba, geçen ay doktorumun tavsiyesiyle folik asit ve hayıt otu içeren bi hap kullanmaya başlamıştım. Doktor o hapın hormonlarımı düzenleyeceğini söylemişti ve yumurtlamam 3 gün gecikti. Yumurtlama günü akıntının çok daha fazla uzadığını ve sanırım çatlama günü de pembe lekeli sümüksü bi akıntım oldu kullandıklarım yumurta kalitemi etkiledi galiba. Her ay nerdeyse her gün ilişki yaşarken ve negatif olurken bu ay sadece bir ya da iki ilişkiyle pozitif gördüm. Diyeceğim o ki takviyeler gerçekten etkiliyor galiba tabiki her şeyin vakti zamanı var vesile olmuş olabilir ama inşallah herkes güzel haberler alır
Merhaba size özelden yazdımK
Sizin adınıza çok sevindimkullandığınız folik asit ve hayır otu içeren takviye görselini bana özelden iletme şansınız olur mu belki nasipte onları kullanıp hamile kalmak bana da nasip olur
sizde durumlar nasıl @bircivcivdaha
Beklemedeyim hala bat 28 belirtiler var ama dinlememeye çalışıyorumsizde durumlar nasıl @bircivcivdaha
Beta normal ama zaten bir değerle normal ya da anormal denilemez. Yani çok daha düşük bir değer de olsa normal olabilirdi. Önemli olan sayısal değeri değil iki güne bir sağlıkla (en aşağı %60) artması. Sağlıkla artar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllahKimyasalım oldu şimdi gebeyim beta 4+3 422 kızlar normal mi iyi mi