• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar sizce pik mi eşim rahatsız olduğu icin bu gunu degerlendiremedik🙄

Eklentiler

• 1000082524.webp
    1000082524.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 160
günaydınnnnn :) bende bugun ovulasyon denicem aslında pek sevmıyorum stres yapıyor ama benım son 3 aydır dongum allak bullak oldugu ıcın anlamıyorum artık:(

buarada artımed ovulasyon test tecrubesı olan var mı? bızım burdakı eczanelerde hep ondan var:(

günaydınnnnn :) bende bugun ovulasyon denicem aslında pek sevmıyorum stres yapıyor ama benım son 3 aydır dongum allak bullak oldugu ıcın anlamıyorum artık:(

buarada artımed ovulasyon test tecrubesı olan var mı? bızım burdakı eczanelerde hep ondan var:(
İnternetten aldım ben başka marka istersen

Bende bu ay bekliyorum Kasım 15 yapacağım bakalım testi (regl 10 ağustos. 11 ekim gecikmeli oldu baya bu ay bilemiyorum o yüzden günlerimi

Ovulasyon testlerinin hepsini denemiş biri olarak bana en net gösteren İNNOVİTA markası oldu ben artık sadece onu kullanacağım tavsiye ederim.

Beklenen adet 14 Kasım bu ay Ovulasyon yapmayacağım 10. 11. Gün falan oluyor çatlama . Düzenli ilişki ile deneyeceğim bakalım . En garantisi bu gibi

Merhaba 1.5 haftadır bebiş deniyoruz yumurtlamıa gününü va değerlendirdik aralıklarla fakat göbek deliğim ve etrafında batıp çıköa gibi değişik bir ağrı var ne olduğunu çözemedim bu ne anlama gelir ?

Yerimizi alalımmm😇 ovu takibi yapan var mı? Ben ilk defa yapicam adet bitiminden hemen sonra mi baslamam gerekiyor bugün reglimin son günü.
Hemen başlayanda var döngü günün çok önemli benim döngüm 28 gün ve ben 11. Gün başladım 🫠 12,13,14. Gün pik gördüm 15.gün çatladı 🙂

Merhaba 1.5 haftadır bebiş deniyoruz yumurtlamıa gününü va değerlendirdik aralıklarla fakat göbek deliğim ve etrafında batıp çıköa gibi değişik bir ağrı var ne olduğunu çözemedim bu ne anlama gelir ?
Merhaba bu yerleşme ağrısı olabilir yakın zamanda pembe akıntı olursa sakın endişelenme bebiş yerleşiyor olabilir sevgiler 🫠

Back
X