- 2 Kasım 2025
- 66
- 18
- 3
- 25
Ben de aynı durumdayımCanım bel ağrısı oluyor mu sende bugün bende 1 2 damla kahverengi leke geldi yarında bat ama korkuyorum bel ağrısından2 testim silik pozitif cikmisti kimyasal gebelikten korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayımCanım bel ağrısı oluyor mu sende bugün bende 1 2 damla kahverengi leke geldi yarında bat ama korkuyorum bel ağrısından2 testim silik pozitif cikmisti kimyasal gebelikten korkuyorum
Akşam tekrar test alicam dayanamıyorum bu belirsizlik beni öldürecek resmenBen de aynı durumdayım
Canım kırmızı mı benim sulu pembeydi sonra 1 gün kırmızı geldi sün kahve bugün bişi yok toplam 2 gün sürdü değişik oldu benim senin direk kırmızı mıKızlar ben bu ay elendim ne yazık ki kırmızlar geldi allahım inşallah birdahaki aya nasip eder![]()
Moral bozmak yok, modumuz yüksek. Bebeklerimiz vaktinin gelmesini bekliyorlarKızlar ben bu ay elendim ne yazık ki kırmızlar geldi allahım inşallah birdahaki aya nasip eder![]()
Benim de son 2 adet döngüm bu şekilde oldu ve doktora gittiğimde normal bir damla kanamayı bile regl sayıyoruz dedi bir şey anlamadım inanınCanım kırmızı mı benim sulu pembeydi sonra 1 gün kırmızı geldi sün kahve bugün bişi yok toplam 2 gün sürdü değişik oldu benim senin direk kırmızı mı
Ben şöyle biliyorum; döngü sürelerine göre değişiyor. Herkeste 14 gün olacak diye bir şey yok, kötü bir durum değil sizinkiBir şey soracağım kızlar ben iki aydır dikkat ediyorum yumurtlamadan sonra 12. Günden kahverengi leke görüyorum sonra kanamam başlıyor aceba benim 12 gün mü sürüyor adet olmam. Herkes genelde 14 gün diyor
Enteresan belkide stres kaynaklıBenim de son 2 adet döngüm bu şekilde oldu ve doktora gittiğimde normal bir damla kanamayı bile regl sayıyoruz dedi bir şey anlamadım inanınNormalde 7 gün sürer ilk 5 günüm dolu dolu kırmızı ve 6. günde pıhtı atarım ama artık pıhtı da yok adam akıllı bir kanama da yok
![]()
OlabilirEnteresan belkide stres kaynaklı
Kizlarrr ben hamileyimmmm
Selamlar ben de aynı şekilde biraz önce elendim. Kalanlar bu ay kavuşur inşallah bizler de birdahaki ay inşallahKızlar ben bu ay elendim ne yazık ki kırmızlar geldi allahım inşallah birdahaki aya nasip eder![]()
Amin canımSelamlar ben de aynı şekilde biraz önce elendim. Kalanlar bu ay kavuşur inşallah bizler de birdahaki ay inşallahAllahım kolaylaştırsın
Kırmızı canım neet kırmızı yaniCanım kırmızı mı benim sulu pembeydi sonra 1 gün kırmızı geldi sün kahve bugün bişi yok toplam 2 gün sürdü değişik oldu benim senin direk kırmızı mı
Naptınız sonucunuz çıktı mıCanım benim evdeki test pozitif çıktı doktora Kan verdim Beta değeri de yüksek ama işte Şu an yine doktordan geliyorum yükselişe bakalım diye Yine kan verdim sağlık ocağına Sağlık Ocağı doktorları yemin ediyorum Felaket tellalı işte hemen heyecanlanmayın yükselişe bakalım her şey olabilir yine moralimi bozdu
Teşekkür ederim. Bu ay 13. Gün yumurtlama oldu 25. Gün hafif kahverengi lekenme oldu normal sayıyorum o zaman bunuBen şöyle biliyorum; döngü sürelerine göre değişiyor. Herkeste 14 gün olacak diye bir şey yok, kötü bir durum değil sizinki
Hayırlısı olsun canım Rabbim zamanını biliyor mevlam neylerse güzel eyler vardır bir bildiğiKırmızı canım neet kırmızı yani![]()
Elinde test varsa bir yap istersenBugün pembe leke geldi şimdi beklemek daha da zorlaştı dayanmak çok zor tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum artık güzel haber almak istiyorum