Var gibi gözüküyor inşşallah hamilesinizdir güzel haberler alınAwox 3 tane yaptım 3 gün üst üste ilk gün silik çizgi bile yoktu dün ve bugün yaptığımda var ama çok silik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi gözüküyor inşşallah hamilesinizdir güzel haberler alınAwox 3 tane yaptım 3 gün üst üste ilk gün silik çizgi bile yoktu dün ve bugün yaptığımda var ama çok silik
İnşallah hepimize nasip olurVar gibi gözüküyor inşşallah hamilesinizdir güzel haberler alınbelirtiniz varmı acaba
Aynı belirtiler bendede var bel ağrısı sol kaşık batması göğüs ucu hassasiyeti uyku hali artı med test yaptım iki tane ve silik belirgin çizgi çıktı 10dakikada baktım o yüzden güvenemiyorum umutlanmak istemiyorum bu test çok yalancı pozitif çıkarmış bende yeni öğrendim ama bilemiyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz içinİnşallah hepimize nasip olurgöğüs hassasiyeti ve 2 gündür yan ağrılarım var kas ağrısına benzer ve lekelenme 2 gündür 25 26 ekimde ovülasyon testi pikti o iki günü değerlendirebildim ama bilemiyorum keşke olsa
![]()
Benimde testim bugün böyle çıktı ben negatif diye düşündüm
Canım benimde betaHadi bakalım benim 6 kasım betam 455 çıktı
Canım benim beta 240 çıkmış cok mu az değeriHadi bakalım benim 6 kasım betam 455 çıktı
Pazartesi tekrar yapan canımBenim bat 9 10 Kasım iki gündür test çok çok silik çıkıyor aynı zamanda dünden beri hafif lekelenme oldu bilemiyorum adet oldum sandım ama silik çizgi umutlandırdıhayırlısı olsun
Adetinin üzerinden 12 gün mü geçti? Hemen canını sıkma belki geç döllenme olmuştur umutsuzluğa kapılmaCanım benimde beta
Canım benim beta 240 çıkmış cok mu az değeriadet döndüm 24 gun normalde şu an net 12 gunluk falan
İnanirmisin benim de göbeğim yan taraflari sanciyor bende öyle düşünüyordum acaba göbeğim mi düştü diye acaba hamilelikten mi 1 Kasımda hamile olmam gerekirken olmadım ve hala adet görmedim ağrılarim falanda kesildi sadece akıntım var iki gün önce test yaptım negatifti bir test tek var elimde onuda Pazar günü değerlendirmek istiyorum yada pazartesi bilmiyorum yaBen göbeğim düştü sanmıştım ilişkiden sonra hep karnımda batmalar oldu özellikle göbek deliği etrafında sarı minnacık küçücük lekeler görmüştüm reglime yakın birde gaz şişkimlim bat günümde göğüsledimde hafif büyüme hissettim ama hassasiyet vs yok birde mesela şu an beyaz akıntım var azıcık
benimki de bu sekilde cikti umutlanmak istemiyorum ama benim bat bugündü
Pik bu canim esinde sperm sorunu yoksa 3 -4 gün değerlendir regle kadar da 2 günde birArkadaşlar sizce tam pik gün mü yoksa henüz koyulaşma yeterli değil mi
Benim de 25 26 27 Ekim pik görünüyordu 26 yı değerlendirebildim inşallah olur hepimizinİnşallah hepimize nasip olurgöğüs hassasiyeti ve 2 gündür yan ağrılarım var kas ağrısına benzer ve lekelenme 2 gündür 25 26 ekimde ovülasyon testi pikti o iki günü değerlendirebildim ama bilemiyorum keşke olsa
![]()
Yukarıdan aşağı 25 26 27 EkimBenim de 25 26 27 Ekim pik görünüyordu 26 yı değerlendirebildim inşallah olur hepimizin![]()
O kadar çoook sevindim kiii hayırlısı olsun canım benim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aminnnBen 31 ekimde test yaptım negatif geldi sonra batı beklicem dedim 6 kasım yani dün sabah test yaptım pozitif geldi
Chatcpt henüz pik değil diyor az önce bir tane daha yaptım olmadı mı acabaPik bu canim esinde sperm sorunu yoksa 3 -4 gün değerlendir regle kadar da 2 günde bir
bence pik canim degerlendirChatcpt henüz pik değil diyor az önce bir tane daha yaptım olmadı mı acaba
İnş değildir heveslendimBenimde testim bugün böyle çıktı ben negatif diye düşündüm![]()
Bnim daha 6 gün varbenimki de bu sekilde cikti umutlanmak istemiyorum ama benim bat bugündü
Bence az değil maşallah o git gide artacakdır 10-20 ile öğrenip devam edenler bile.var önemli olan kese ve bebiiiCanım benimde beta
Canım benim beta 240 çıkmış cok mu az değeriadet döndüm 24 gun normalde şu an net 12 gunluk falan
İnşallah sizin dediğiniz gibidir o zman benimde pozitif olurİnş değildir heveslendim