• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Amin amin
İnşallah hepimize nasip olur 🥰 göğüs hassasiyeti ve 2 gündür yan ağrılarım var kas ağrısına benzer ve lekelenme 2 gündür 25 26 ekimde ovülasyon testi pikti o iki günü değerlendirebildim ama bilemiyorum keşke olsa 🥲
Lekelenmeniz nasıl oluyor acaba ? bende şuan aynı durumdayım test yapmadım adet oldum sayıyorum ama hala bişey yok lavaboya giderken damla oluyor peçeteye silerkende kahvetengi akınfı oluyor

Amin amin

Lekelenmeniz nasıl oluyor acaba ? bende şuan aynı durumdayım test yapmadım adet oldum sayıyorum ama hala bişey yok lavaboya giderken damla oluyor peçeteye silerkende kahvetengi akınfı oluyor
Pede gelmiyor peçete ile sildiğinde geliyor sadece ama benim normalde de regl başlamadan 2 3 gün önce de böyle oluyor o yüzden heveslenmiyorum yine de 🌷

Pede gelmiyor peçete ile sildiğinde geliyor sadece ama benim normalde de regl başlamadan 2 3 gün önce de böyle oluyor o yüzden heveslenmiyorum yine de 🌷
Aynen benimkide öyle regl başlangıcı böyle oluyor burda bazıları yazmış lekeleme sonrası gebelik haberi aldıklarını insan hevesleniyor işte:(

Aynen benimkide öyle regl başlangıcı böyle oluyor burda bazıları yazmış lekeleme sonrası gebelik haberi aldıklarını insan hevesleniyor işte:(
Benim hiç olmazdı zaten reglime de 8 gün var daha demin baktığım da yine az geldiğini gördüm bugün bir sabah bir akşam gelmiş oldu

Kızlar ben dayanamadım farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün artı med yapmıştım ondada iki tane belirgin çıkmıştı güvenememiştim sizce gebelik varmı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar ben dayanamadım farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün artı med yapmıştım ondada iki tane belirgin çıkmıştı güvenememiştim sizce gebelik varmı
Bence var çizgiyi görüyorum hayırlısı olsun 🎉🤭bize de dua edin lütfen

Kuzum bu testlere güvenilmiyor her zaman. Bir keresinde regl den 3 gün önce kadın doğuma gittim bana dedi ki gebelik düşünüyorsan tam zamanı yumurtan büyümüş çatladı çatlayacak nasıl yani dedim döngüm tamamlanmak üzere 2.kez yumurtlama olmuştur değerlendir dedi eve geldim ovülasyon 2 çizgi de çok koyuydu inanılmaz kafam karışmıştı ama 3 gün sonra pat regl oldum. Bazen böyle de olabiliyor yani
Merhabalar :
Beklenen adet tarihim 4 kasımdı adetim 3 gün gecikti.Erken Gebelik Testi Negatif.Ama genelde yumurtlama döneminde olan akıntım oldu.Bende regl olmak üzere olduğum için hiç yumurtlama ihtimalini düşünmedim.Biraz baktım bazen kadınlar ayda 2 kere yumurtlama yaşabiliyormuş.Ovüslasyon testi yaptım pik gibi görseli aşağıya bırakıyorum.Sizce değerlendirmeli miyim? pik günümde olabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG_6695.webp
    IMG_6695.webp
    11 KB · Görüntüleme: 47
Back
X