İnşallah hepimize nasip olurgöğüs hassasiyeti ve 2 gündür yan ağrılarım var kas ağrısına benzer ve lekelenme 2 gündür 25 26 ekimde ovülasyon testi pikti o iki günü değerlendirebildim ama bilemiyorum keşke olsaamin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimize nasip olurgöğüs hassasiyeti ve 2 gündür yan ağrılarım var kas ağrısına benzer ve lekelenme 2 gündür 25 26 ekimde ovülasyon testi pikti o iki günü değerlendirebildim ama bilemiyorum keşke olsaamin
Lekelenmeniz nasıl oluyor acaba ? bende şuan aynı durumdayım test yapmadım adet oldum sayıyorum ama hala bişey yok lavaboya giderken damla oluyor peçeteye silerkende kahvetengi akınfı oluyorİnşallah hepimize nasip olurgöğüs hassasiyeti ve 2 gündür yan ağrılarım var kas ağrısına benzer ve lekelenme 2 gündür 25 26 ekimde ovülasyon testi pikti o iki günü değerlendirebildim ama bilemiyorum keşke olsa
![]()
Yani predictor olduğu için güvenmek istiyorum ama daha çok erken olduğu için bi yandan güvenemiyorum napıcaz biz yaİnşallah sizin dediğiniz gibidir o zman benimde pozitif olur![]()
Vallaha bazen kafayı kırmış gibi gibi hissediyorumYani predictor olduğu için güvenmek istiyorum ama daha çok erken olduğu için bi yandan güvenemiyorum napıcaz biz ya![]()
Sen mi ben mi ya gerçekten şimdi yani 2 gün daha bekleyemedikVallaha bazen kafayı kırmış gibi gibi hissediyorum
Benim daha 8 günüm var nasıl dayanacağımı bilmiyorumSen mi ben mi ya gerçekten şimdi yani 2 gün daha bekleyemedik![]()
Benimde 7 gün var işteBenim daha 8 günüm var nasıl dayanacağımı bilmiyorum
Bence bekle sonra daha çok üzülüyoruzBenimde 7 gün var işteyarın eczaneden predictor alıyım diyorum pazar günü sabah yapıyım
Ama pazar gününden sonra zaten 4-5 gün kalmış oluyo çıkar diye düşünüyorumBence bekle sonra daha çok üzülüyoruz![]()
Tesbence pik canim degerl
Teşekkürlerbence pik canim degerlendir
Sen bilirsin canımAma pazar gününden sonra zaten 4-5 gün kalmış oluyo çıkar diye düşünüyorum
Pede gelmiyor peçete ile sildiğinde geliyor sadece ama benim normalde de regl başlamadan 2 3 gün önce de böyle oluyor o yüzden heveslenmiyorum yine deAmin amin
Lekelenmeniz nasıl oluyor acaba ? bende şuan aynı durumdayım test yapmadım adet oldum sayıyorum ama hala bişey yok lavaboya giderken damla oluyor peçeteye silerkende kahvetengi akınfı oluyor
Aynen benimkide öyle regl başlangıcı böyle oluyor burda bazıları yazmış lekeleme sonrası gebelik haberi aldıklarını insan hevesleniyor iştePede gelmiyor peçete ile sildiğinde geliyor sadece ama benim normalde de regl başlamadan 2 3 gün önce de böyle oluyor o yüzden heveslenmiyorum yine de![]()
Benim hiç olmazdı zaten reglime de 8 gün var daha demin baktığım da yine az geldiğini gördüm bugün bir sabah bir akşam gelmiş olduAynen benimkide öyle regl başlangıcı böyle oluyor burda bazıları yazmış lekeleme sonrası gebelik haberi aldıklarını insan hevesleniyor işte![]()
Canımmm inşallahhhh Rabbım yardımcımız olsunBence az değil maşallah o git gide artacakdır 10-20 ile öğrenip devam edenler bile.var önemli olan kese ve bebiii![]()
Bence vaar :) hayırlı olsunKızlar ben dayanamadım farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün artı med yapmıştım ondada iki tane belirgin çıkmıştı güvenememiştim sizce gebelik varmı
Bence var çizgiyi görüyorum hayırlısı olsunKızlar ben dayanamadım farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün artı med yapmıştım ondada iki tane belirgin çıkmıştı güvenememiştim sizce gebelik varmı
Merhabalar :Kuzum bu testlere güvenilmiyor her zaman. Bir keresinde regl den 3 gün önce kadın doğuma gittim bana dedi ki gebelik düşünüyorsan tam zamanı yumurtan büyümüş çatladı çatlayacak nasıl yani dedim döngüm tamamlanmak üzere 2.kez yumurtlama olmuştur değerlendir dedi eve geldim ovülasyon 2 çizgi de çok koyuydu inanılmaz kafam karışmıştı ama 3 gün sonra pat regl oldum. Bazen böyle de olabiliyor yani