• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar ben dayanamadım farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün artı med yapmıştım ondada iki tane belirgin çıkmıştı güvenememiştim sizce gebelik varmı
Gözünüz aydın fotoda bile görülebiliyor siz daha net görüyorsunuzdur 🙏🙏 inşallah bebiştir hayırlısıyla 🌷

Bat 4 kasım.Erken gebelik testi yaptım negatif.Hiçbir belirtim yok.Ne göğüs hassasiyeti ne karın ağrısı ne de kasık ağrısı.sadece akıntım çoktu Hatta dün ovülasyon testi yaptım pik gördüm. Bu durumu hiç yaşayan var mı.

Eklentiler

• IMG_6695.webp
    IMG_6695.webp
    11 KB · Görüntüleme: 20
Bat 4 kasım.Erken gebelik testi yaptım negatif.Hiçbir belirtim yok.Ne göğüs hassasiyeti ne karın ağrısı ne de kasık ağrısı.sadece akıntım çoktu Hatta dün ovülasyon testi yaptım pik gördüm. Bu durumu hiç yaşayan var mı.
Baska test alsin ornegin innovita erken gebelik o dogru cikiyor
Benjm de ivulasyon birden pik olmuştu hamileligimi ogrendgmdw

İnşallah tutmuştır bende çok değerlendiremedim deperlendirdiğim günün gecesi pik oldu sonrakş gün öğlen çatladı ama o günü değerlendiremedim
Allah ol dediyse olmuştur canım.
İnşallah tutmuştur seninki de.
isteyen herkese nasip etsin rabbim. 🙏🏼❤️ Bekleyelim bakalım.

Yarın alıp pazar sabahı yapmayı planlıyorım dua edin kızlarr
ben bu haftasonu bekleyecegim pazartesiye kadar bir onceki ay da gecikmem olmustu belki dongum degisiyordur yine cok yalanci pozitif de gordum o yuzden gecikme bekleyecegim, insallah vardir insallah bizde bu guzel haberleri aliriz ve birbirimize umut oluruz

Back
X