Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde 2 temmuz ama diğer aylara Göre daha farklı hissetmem normal mi kasıkta batma gögüste hassaslık ve belirgin yeşil damarlar var ümide kapilmak istememekle beraber bi tık da bu belirtiler yüzünden ister istemez heycanlıyım adete daha 10 gün var çünkü adet belirtisi değildir inşallah ama umarım tüm istediklerimiz hayırlısıyla olur beklemek gerçekten çok zorKızlar benim bat 1 Temmuz daha çok var yumurtlama yeni bitti ama burada dertleşerek fikir alarak beklemek istiyorum, sizler beklerken neler yapıyorsunuz ben her gün avokado yiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum![]()
Merhaba. Benimde bat 3 Temmuz. 20 Haziran yumurtlama oldu. Bugün sabah başlayan meme hassasiyetim var. Ve memelerimde büyüme var. Geçen ay da bunu yaşadım. O zaman da adetime çok varken meme hassasiyeti başladı. İnşallah bu ay olumlu sonuç alırızMerhaba benimde 2 temmuz ama diğer aylara Göre daha farklı hissetmem normal mi kasıkta batma gögüste hassaslık ve belirgin yeşil damarlar var ümide kapilmak istememekle beraber bi tık da bu belirtiler yüzünden ister istemez heycanlıyım adete daha 10 gün var çünkü adet belirtisi değildir inşallah ama umarım tüm istediklerimiz hayırlısıyla olur beklemek gerçekten çok zor
Belirtiler için çok erken henüz bence yeni yeni gebelik oluşuyorsa oluşuyordu bi yerde okumuştum yumurtlamadan sonra Zigot bölünerek çoğalır ve fallop tüplerinden rahme doğru 5–7 gün içinde ilerler. Benimde 10 gün var heyecanla bekliyorumMerhaba benimde 2 temmuz ama diğer aylara Göre daha farklı hissetmem normal mi kasıkta batma gögüste hassaslık ve belirgin yeşil damarlar var ümide kapilmak istememekle beraber bi tık da bu belirtiler yüzünden ister istemez heycanlıyım adete daha 10 gün var çünkü adet belirtisi değildir inşallah ama umarım tüm istediklerimiz hayırlısıyla olur beklemek gerçekten çok zor
İnşallah güzel sonuçlar alırız ama yumurtlama daha yeni olmuş belirti için birazcık erken bence benimde 1 Temmuz bakalım herkesin dileği gerçek olur inşallahMerhaba. Benimde bat 3 Temmuz. 20 Haziran yumurtlama oldu. Bugün sabah başlayan meme hassasiyetim var. Ve memelerimde büyüme var. Geçen ay da bunu yaşadım. O zaman da adetime çok varken meme hassasiyeti başladı. İnşallah bu ay olumlu sonuç alırız
Benim 5 Temmuz. Gün aşırı değerlendirdik, umarım sonuç alırız. Çok yoğun çalışıyorum, hiç dikkat edemiyorum. Neler yapılmalı bilmiyorum da açıkçasıKızlar benim bat 1 Temmuz daha çok var yumurtlama yeni bitti ama burada dertleşerek fikir alarak beklemek istiyorum, sizler beklerken neler yapıyorsunuz ben her gün avokado yiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum![]()
Ben avokado yiyorum şu içmeye dikkat ediyorum o kadar en güzeli senin ki boşver kafaya takıp streste yapmazsınBenim 5 Temmuz. Gün aşırı değerlendirdik, umarım sonuç alırız. Çok yoğun çalışıyorum, hiç dikkat edemiyorum. Neler yapılmalı bilmiyorum da açıkçası![]()
Geçen ay o kadar heveslenmiştim ki, 5 testin beşi de pozitifti. Reglim bir hafta gecikti kan verdim negatif çıktı. Kandan iki gün sonra da regl oldum. Bu yüzden sanki biraz buruk ve stressizimBen avokado yiyorum şu içmeye dikkat ediyorum o kadar en güzeli senin ki boşver kafaya takıp streste yapmazsın![]()
Aaa hangi test ya , testler çok yalancı pozitif veriyor insan ümitleniyor , kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin acabaGeçen ay o kadar heveslenmiştim ki, 5 testin beşi de pozitifti. Reglim bir hafta gecikti kan verdim negatif çıktı. Kandan iki gün sonra da regl oldum. Bu yüzden sanki biraz buruk ve stressizim![]()
Artı med diye test, hemen her yerde de bu var malesef ben çok üzüldüm umutlanıpAaa hangi test ya , testler çok yalancı pozitif veriyor insan ümitleniyor , kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin acabahiç buruk olma bende 2 ay önce polip aldırdım 1 yıl olmadı henüz ama ondan önce denelemeler boşa gitmiş gibi hissediyorum
![]()
Benimde 1 Temmuz çok çok erken daha 9 gün var varsada çıkmaz hayal kırıklığına uğrama beraber bekleyelim :) akıntın falan var mıBAT 1 temmuz, test yapmak için sabırsızlanıyorumm. bu ay benim de normalde regl öncesi bu kadar erken başlamamasına rağmen kasık ağrılarım ve meme hassasiyetim başladı ama bir şeye yormak istemiyorum. yine de bu aydan çok çok umutluyumm umarım güzel sonuçlar alırız
Kimyasalın devamı sağlıklı gebelik derler benim arkadaşım kimyasal geçirdi doktor 1 ay koruma verdi korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra gebe kaldı 36 haftalık şu an inşallah seninde öyle olurBenimde bat 2 temmuz,geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay şimdi zaman geçmiyor![]()
Kimyasal adet geçilmesi yapar beta artar ama gebelik oluşmaz sonrada adet görülür , benim arkadaşım kimyasaldan sonra sağlıklı bi gebelik geçiriyor hiç sorun olmadıArtı med diye test, hemen her yerde de bu var malesef ben çok üzüldüm umutlanıpHavalimanında çalışıyorum, buradaki eczanelerde sadece bu marka var. Aslında kaldırılmalı piyasadan, çünkü burada hep olumsuz yorum gördüm. Bir çok kişiye yalancı pozitif vermiş
kimyasal nedir bilmiyorum belki de olmuştur doktora görünmedim çünkü. Kimyasal geçirdiysem eğer şimdi gebeliğe engel olur mu ki. Size de çok geçmiş olsun
![]()
Tarihler hiç önemli değil hep beraber bekleyelimMerhaba kızlar benim de bat 6-7 Haziran, ucundan kaçırmışım tarihleringeçen ay ilaç tedavisine başladım olumsuz sonuçlandı, ama çok umutluydum ve her belirtiyi gebeliğe yordum. Erkenden uykum geliyor, tek taraflı kasık batmaları oluyor, midem bulanıyor falan. Hepsi psikolojikmiş. Tek tavsiyem nolur stres yapmayalım bu süreçte çünkü stresten kortizol seviyeleri yükseliyormuş bu da gebelik olasılığını azaltıyormuş.Pozitif çıkan testler olunca çok umutlandım kanda negatif çıktı. Bu ay olabildiğince az düşünmeye ve kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Etrafımdaki tüm yakın arkadaşlarım hamileydi ama 2 tanesinin bebeğinin kalbi durdu ve suni sancıyla normal doğum yaptırdılar. İkisi de geçen ay oldu ve çok etkilendim. Onlara çok imreniyordum, kendimi üzüyordum aylardır benim neden olmuyor diye. Sonradan en hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde olsun yeter demeye ikna ettim kendimi. Lütfen olumlu düşünelim
![]()
inşallahKimyasalın devamı sağlıklı gebelik derler benim arkadaşım kimyasal geçirdi doktor 1 ay koruma verdi korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra gebe kaldı 36 haftalık şu an inşallah seninde öyle olur
Bende 17 si pik gördüm 18 i catladı , erken diyorum ama sağdan sağdan kasığım ağrıyorinşallah![]()
![]()
yumurtalama takip ettim ovulasyon testiyle18 hazıranda çift çizgi gördüm şimdi beklıyorum