Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Herkese selam🖖🏻
Bende bat 4 Temmuz ile aranızdayımmm🥰
İnşallah bu ay yüzümüz gülecek...
17-22 Haziran arası gebelik şansı yüksek günlerdi ovalusyonda 22 hazirandı . 17-18-21 Haziran degerlendirebildim. Yinede çok umutluyum . Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
O kadar heyecanlıyım ki günler geçmek bilmiyor 🥺 Benim çok fazla düşük ve 2 tanede 24-25 haftalarda doğum ve kaybım oldu . En son Mart 2025 te kürtaj oldum . Yaşım da 39 o yüzden bu kadar aceleci davranıyorum .
Geçmiş olsun Allah inşallah güzel haberler verir bende polip ameliyat oldum o yüzden heyecanlıyım 🥲

Herkes bir belirti yazmış normalde kasık ağrısı yaşamam bugün yokluyor beni. Bir de belim ağrıyor allahım çok erken bunların hepsi psikolojik de olabilir😬😬😬

Selam kızlar benim de 2 ay önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 2 haziranda söküldü muhtemel bat 2 temmuz ama regl tarihi düzeni bozulmaz inşAllah kimyasaldan dolayı inşAllah hep beraber güzel haber alırızz

Bir de kızlar ben ovulasyonda pik gördüm 2 gün sonra belirtilerim başlamıştı yani evet çok erken ama gebelik belirtileri de olabilir yaniiii benim de sırtım ağırıyo midem hazımsız bu aralar ve kasıklarım ara ara batıyor umarım güzel sağlıklı gebeliğimiz olurrr

Selam kızlar benim de 2 ay önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 2 haziranda söküldü muhtemel bat 2 temmuz ama regl tarihi düzeni bozulmaz inşAllah kimyasaldan dolayı inşAllah hep beraber güzel haber alırızz
Yumurtlama takibi yaptın mı bu ay

Bir de kızlar ben ovulasyonda pik gördüm 2 gün sonra belirtilerim başlamıştı yani evet çok erken ama gebelik belirtileri de olabilir yaniiii benim de sırtım ağırıyo midem hazımsız bu aralar ve kasıklarım ara ara batıyor umarım güzel sağlıklı gebeliğimiz olurrr
amin amin 🙏 yumurtlamadan hemen sonra belirti görenler varmış evet

Salmak en iyisi ben önümüzdeki ay yapmayacağım test stres oluyor insan
Ya aslında ben stres olmadım bana iyi bile geldi ama art arda ikisinde de düşük olunca psikolojik olarak etkiledi bu ay dinleneyim dedim ama işte gönül istediği için yine de umut hep varr
Geçen ay nasıl belirtiler görmüştün
Kasık batması göğüs hassasiyeti ve biraz bel ağrısı akıntım artmadı benim olmadı bile ikisinde de midem biraz hassastır bi de lavaboya sık sık gidiyodum son günler

Back
X