Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Merhaba kızlar bende evlendim o silik Çizgiler hep yalancı poztifmis bı kez daha yanılttı beni bu gün yunurtlamanin 14. Günü ve adet oldum bı dahaki aya nasip olur inşallah

kızlar selam herkese ,gebelik düşüncesi içerisindeyim bu sürece daha yeni başladım fakat başlamadan kan değerlerime baktırdım demir eksikligim çıktı bununla beraber doktor bana demir ilacı yazdırdı onun dışında eşim salazopyrn kullanıyordu bu ilacın yan etkisi de geçici olarak sperm sayısında ve hareketinde azalma ve şekil değişikliklerine yol açmaktadır. ama yaklaşık 4 ay dır ilacı bıraktı .ama kan tahlil geçen ona da yaptırdık .tiroid yavaş çalıştığı tsh yüksek çıktı sperm kalitesini düşüyor. Yani kızlar böyle bir durum yaşayan var mı lütfen fikir veriiinnn yardımcı olunnnnnbu engel olur mu ilaç kullanıyor şu an ama sorun çıakrırı mı bu durum

Arkadaşlar klomen kullanmıştım dün sabahta kan vermiştim negatif çıkmıştı,dün öğle saatleri pembe akımtım başladı bugünde pembe akıntı şeklinde devam ediyor sökemiyor sanırım,bugün doktoruma muayeneye buna tın tedavisi için gittim doktoeuö bana sağda 26mm yumurta var adetim birer bitmez de çatlar bu yumurta dedi adetin bittiği gün değerlendirmeye başlayın dedi,adetim tam sökülmeden 26mm yumurta normal mi sizce?bir tane de solda yeni oluşan bir yumurtan daha var dedi aklım karıştı 14 yıllık infertile tedavisinde ve hemşirelik mesleğimde hiç böyle bir şey duymamıştım,başına gelen ya da duyan var mı?

Benim testlerim de o, yanıltıcı değildir. Hayırlı olsun inşallah
Canım merhaba bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13 . Gün iğne etkisini takip ettim geçti eminim bugün test yaptım böyle çıktı Prodoctor marka sizce varmı

Eklentiler

• IMG_1842.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1841.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 37
Başıma gelmedi ve de duymadım ama çok değişik şeyler okudum şahit oldum insanlarda neler neler ve gördüm anladım ki bazen imkansız olarak baktığımız şeyler aslında Rabbimin ol demesine bakıyor bu süreçte en önemli şey de psikoloji bence biraz rahatlayıp Allah’a bırakıp olacakları seyretmek lazım çünkü imkansız ya o kadar da değil dediğim kişiler hamile kalmış yani şaşırtıcı ki o yüzden siz de doktorunuzun dediğine uyarak adetten sonra hemen değerlendirin çünkü bende ömrümde ilk defa adetin hemen arkası yumurtlama gördüm normalde adetm 8 9 bazen de 10 gün sürer bende 7 gün bitti sekizinci günde hemen kopkoyu yumurtlama gördüm dokuzuncu gün de doktora gittim sağdan yumurta evet var duruyor dedi detay vermedi ama oluyor böyle şeyler her fırsatı değerlendirmek lazım sağlıkla nasip olsun inşallah

Ultrasonda daha önce adetin en erken 9.günü çaylamış dedği olmuştu doktorumun ama bu çok garip oldu adetim bile tam başlamadı ki daha pembe lekeler şeklinde şuan

Ultrasonda daha önce adetin en erken 9.günü çaylamış dedği olmuştu doktorumun ama bu çok garip oldu adetim bile tam başlamadı ki daha pembe lekeler şeklinde şuan
Belki adetin kısa sürüp hemen yani o lekeler olup kısa sürüp hemen arkasına çatlama olacaktır

Arkadaşlar pazartesi günü sabah kan verdim negatif çıkmıştı,negatif öğrendim iki saat sonra pembe leke gelmeye başlamıştı bugün çarşamba akşam oldu hala açık pembe sürü bir akıntı şeklinde geliyor,toplasam bir gün boyunca günlük ped bile fazla gelir dolmayacak kadar şaşırdım bu ne ki,klomen adetin üçüncü günü başlayacaktım ama bu lekeleri çok az hafif gelen akıntıyı adet gününden saymalı mıyım ya da daha ne kadar beklemeliyim sizce?

Bence bekle belki yerleşmedir daha yeni yerleşiyorsa pazartesi cıkması imkansız zaten

Kızlar benim de beklenen adet tarihim 25temmuz, bu ay klomen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. 2 tane 20mm 1 tane 16mm olmak üzere 3 yumurtam olustu pcosum. 2gün önce çatlatma iğnesi oldum gün asırı iliski tavsiye edildi, bugun seffaf yapıskan akıntım geldi bugunu de değerlendirdik ben de sizinle beraber bekliyim dedim bu ay umudum var gibi. Öncelerinde ya yumurta büyümüyodu ya büyüyüp çatlamıyordu ilk defa iğne denedik. 4 yasında bi kızım var ona sadece klomenle hamile kalmıstım ve 1.5 sene önce de tamamen süpriz olarak hamile kalıp düşük yaptım

Öncelikle tedaviniz hayırla sonuçlansın inşallah.klomen kullanmışınız,bununla alakalı birşey sormak istiyorum size.Yumurta büyütüp çatlamadığı olduğunu da söylemişiniz.Yumurta büyüyüp çatlamamış olduğundaki o ay tekrar klomene hemen başladılar mı yoksa o ayı atlattılar mı?

Kızlar herkese selam bu ay ilk defa korunmayı bıraktık. Adet bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye girdik ama ben çok yatmadım, 10 dk ya kalktım hep afedersiniz ama tuvaletim geldi her seferinde. Bir de adetten önceki son haftada da sürdürmek istiyordum geç yumurtlama olursa diye ama şehir dışına çıkmam gerekti tek başıma. Neticede adet oldum bir de hiç yaşamadığım kadar bu ay dönem ortası bel ağrısı , kasık ağrısı hissetmiştim.Çok heves ettim. Ama 2 gün gecikmeli regl oldum. Normalde gecikmem. Bu ay daha uzun yatmayı düşünüyorum ilişki sonrası .bir de ovulasyon testi sipariş ettim ovulasyonada bakayım diye. Gebelik öncesi tam kan sayımı yaptırdık eşimle ordaki değerlerimiz iyi sorun yok dendi. Üroloji ve jinekolog gitmedik. Ama ben önceden rutin kontrol yaptırmıştım ultrasonla doktor negatif bir şey söylememişti rahimin yapısı ile ilgili. Folik asite başladım. Omega multivitamin vs diyorlar içmeli miyim sizce ne tavsiye edersiniz ?

Çok sağolun, evet üst üste kullandığım oldu klomeni hatta bi ay gonal-f ile desteklemiştik hiç büyümemişti yumurtalarım

Çok teşekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…