- 31 Ocak 2025
- 375
- 319
- 18
atınız sonucunuzu beklıyoruz bizdeTek test yaptım ben,o kadar ümitsizim yanionu da adet gecikmesinin ertesi gün yapmıştım bozuk çıkmıştı siz de baktınız buradan atmıştım hatta,dağılmış demiştiniz.
Kan sonucum negatif çıktıatınız sonucunuzu beklıyoruz bizde
Yaa üzülme canım benım önümüzde ki ay olur hayırlısı boyleymişKan sonucum negatif çıktıaldığım klomen tedavisinden dolayı ilaçlar geçirmiş demekki.
Yaa üzülme canım benım önümüzde ki ay olur hayırlısı boyl
Çok üzüldüm ama dediğiniz gibi her adet yeni bir şans,pes etmeden denemeye devam,dualarımızı eksik etmeyin lütfen .Yaa üzülme canım benım önümüzde ki ay olur hayırlısı boyleymiş
Resmini atar mısınızKizlarrrr regl 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı ve bu zamana kadar yaptığım tüm testler tek çizgi verdi. Şimdi 2 gün var dayanamadım laboquickle test yaptım 2. Çizgi silik ama kesinlikle bellii. Sizce yanlış sonuç olabilir mii
Gözle daha net tabi bariz çizgi var ama kamera çekiminden malesef az görünüyorResmini atar mısınız
Bende de sabah kan verdim negatifi gördüm,sonrasında yani bir saat önce adetim başladı.Kızlar selam hamilelik haberi alanlara bi kaç sorum var bu ay değişik olarak ne yaptınız ve kaç aydır deniyordunuz , benim adetim bitti yeni ay yeni umutlar fikirlere açığım
Burada net bariz ikinci çizgi var.Gözle daha net tabi bariz çizgi var ama kamera çekiminden malesef az görünüyor
İnşallah doğru sonuçturBurada net bariz ikinci çizgi var.
Merhaba hayırlı olsun nasıl değerlendirdiniz acaba bu ayı ilişki sıklığı nasıldıİnşallah doğru sonuçtur
Çok net benceGözle daha net tabi bariz çizgi var ama kamera çekiminden malesef az görünüyor
var gibi sanki markası nedir
Awoxvar gibi sanki markası nedir
çok iyi diyorlar erkende ama gölgelik görüyorum fotoğrafta ben inşallah vardır
Ay inşallah. Kan vericem olursa haber ederim awoxun kalitesini ben de çok duydumçok iyi diyorlar erkende ama gölgelik görüyorum fotoğrafta ben inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?