Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Kızlar selam hamilelik haberi alanlara bi kaç sorum var bu ay değişik olarak ne yaptınız ve kaç aydır deniyordunuz , benim adetim bitti yeni ay yeni umutlar fikirlere açığım

Kizlarrrr regl 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı ve bu zamana kadar yaptığım tüm testler tek çizgi verdi. Şimdi 2 gün var dayanamadım laboquickle test yaptım 2. Çizgi silik ama kesinlikle bellii. Sizce yanlış sonuç olabilir mii

Resmini atar mısınız

Bir de kızlar bende yumurtlama sonrası 12. Gün test yaptım negatif çıktı zaten adet belirtisi olarak da en büyük belirtim baş ağrısı pms dönemi olunca başladı baş ağrım umudum yok ama eşimin de B12 yerlerde çok düşük çıkmış böyle sorunu hep vardı yapay zekaya sordum etkiler mi diye sperm vs etkilermiş diğer vitaminleri iyi ama B12 bile düşük olsa etkiliyormuş o iğne tedavisine başlıcak ekstra bir de eşleriniz için de kullandığınız sperm hareketliliği yada işte çoğalması vs yaptığınız şeyler oldu mu ben hep kendime yükleniyordum ama sperm kaliteli olmayınca demek ki ne kadar kaliteli yumurtlama da görsem olmayacak sonuçta

Kızlar selam hamilelik haberi alanlara bi kaç sorum var bu ay değişik olarak ne yaptınız ve kaç aydır deniyordunuz , benim adetim bitti yeni ay yeni umutlar fikirlere açığım
Bende de sabah kan verdim negatifi gördüm,sonrasında yani bir saat önce adetim başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…