Yaaa hadi inş böyle bekleyip güzel sonuç alanlara hayranım bana da nasip olsunMerhaba canim benim bat 7 kasım bugün öylesine yapayım dedim ve silik çıktı inanmadm bi daha yapayım desim baska marka ile o da silik en son ona da inanmadım ovülasyon testi vardı onu yaptım kopkoyu çıktı.. hayatımın şokunu yaşıyorum kaç saattir.. yarin kan vericem insAllah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Güzel haberlerini bekliyorımBende 27 ekimde aşılama oldum bat 10 Kasım. Test yapmak için 14 günün geçmesini bekliyorum. Bakalım hayırlısı
İnşallah aylardır deniyorım inş bu ay olurBenim de bat 19 Kasım bol çift çizgili bir grup olsun insAllah
İnsallah canımGüzel haberlerini bekliyorım
Heyecabla bekliyorum değerlendirdin miBenim de BAT 19 kasım. Geçen ay denemeye başladık, bakalım bu ay neler olacak
Çipli aşılama nedirBen geçen ay çipli aşılama yaptırdım bugün adet oldum bakalım tekrar bu ayda devam edeceğiz
7 kasım oluyo cnm üstüne 14 sayman lazımMerhaba 24 ekimde çatlama oldu bat ı 14 gün sonra olarak mı hesaplamalıyım yoksa geçen aya göre mi bazen düzensiz oluyorum
-+3 gün değişiyor testi ona göre yapmam lazım sanırım
Doğal kürler dene canım ben ilk gebeliğimi kürlerle kalmıştımMerhabalar benimde bat 28 Kasım. Bugün sabah amh değerim için kan verdim. Diğer değerlerim iyi olduğu için tekrar bakmak istemedi. Mayıstan bu yana gebelik olmayınca da en az 1 sene bekliyoruz doğal gebelik için dedi. Nasip artık diyorum
Aminnnİnsallah canımAllah isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkürlerr7 kasım oluyo cnm üstüne 14 sayman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?