- 6 Şubat 2024
- 45
- 34
- 8
- 28
Çooook mutlu oldummm sağlıkla kolaylıkla mutlu bir gebelik geçirin inşallah sizinle ben aynıyız galiba benim de bat 7 kasım bugün gebelik testi aşırı silik ovulasyon pozitif çıktı bana da dua edin sizin bu sonucunuz bana şans getirecek hissediyorumArkadaslar kan sonucum cıktı 109.6
Merhaba bat dediğiniz ne oluyor ben pek bilmiyorum daha 4 aylık evliyim . Kullandığım PC takvimine göre bu ay ilk defa korunmasız ilişkşler yaşadık doğurganlık döneminde . Son regl 22 Ekim . 31 Ekim 1-2-3-4-5 kasım doğurganlık dönemi . 31-1-3 korunmasız ilişki oldu . 4 kasım da yumurtlama günü . Benim şuan çok fazla bel ağrım var ve kasıklarım ağrıyor . Bu kadar yazdım detaylı ama pek anlamıyorum dediğiniz günlerden . Benim ne zaman test yapmam gerekir ? Veya belirtiler böyle erken olurnmu ?Kızlar burada beraber bekleyelim güzel anılarımızı heyecanlarımızı sabırsızlığımızı paylşalım istiyorum
Evet benımde 7 kasım bat. Ay insallah senın de vardır ya ovülasyon testi t baya koyu çıkıyordu bendeÇooook mutlu oldummm sağlıkla kolaylıkla mutlu bir gebelik geçirin inşallah sizinle ben aynıyız galiba benim de bat 7 kasım bugün gebelik testi aşırı silik ovulasyon pozitif çıktı bana da dua edin sizin bu sonucunuz bana şans getirecek hissediyorumçok mutlu oldum ya
Bugün yaşadığın muhtemelen Yumurtlama ağrısı bu araları da değerlendirebilirsin Yumurta da bir süre canlı kalıyor sperm de, ovulasyon testleri satılıyor orada yumurta çatlama vs anlaşılıyor ama senin bugün çatlama yarın döllenme gibi sayarsak 14 gün sonra beklenen adet tarihin yani bat yazdığımız oluyor dpo ise döllenmeden sonraki günler dpo 12 olunca test tavsiye ediliyor bugün okuduklarımdan anladığım kadarıyla böyleMerhaba bat dediğiniz ne oluyor ben pek bilmiyorum daha 4 aylık evliyim . Kullandığım PC takvimine göre bu ay ilk defa korunmasız ilişkşler yaşadık doğurganlık döneminde . Son regl 22 Ekim . 31 Ekim 1-2-3-4-5 kasım doğurganlık dönemi . 31-1-3 korunmasız ilişki oldu . 4 kasım da yumurtlama günü . Benim şuan çok fazla bel ağrım var ve kasıklarım ağrıyor . Bu kadar yazdım detaylı ama pek anlamıyorum dediğiniz günlerden . Benim ne zaman test yapmam gerekir ? Veya belirtiler böyle erken olurnmu ?
Benim çok belirgin sayılmaz biraz daha bekleyeyim belki geç implante olmuşturEvet benımde 7 kasım bat. Ay insallah senın de vardır ya ovülasyon testi t baya koyu çıkıyordu bende
Bu derece bel ağrısı olması beni korkuttu biraz açıkçası. Bekarken hiç takip etmediğim için böyle ağrılarım yoktu .Bugün yaşadığın muhtemelen Yumurtlama ağrısı bu araları da değerlendirebilirsin Yumurta da bir süre canlı kalıyor sperm de, ovulasyon testleri satılıyor orada yumurta çatlama vs anlaşılıyor ama senin bugün çatlama yarın döllenme gibi sayarsak 14 gün sonra beklenen adet tarihin yani bat yazdığımız oluyor dpo ise döllenmeden sonraki günler dpo 12 olunca test tavsiye ediliyor bugün okuduklarımdan anladığım kadarıyla böyle
Belki enfeksiyon vs vardır sanırım o durumda bel ağrısı artıp farklı akıntılar oluyorBu derece bel ağrısı olması beni korkuttu biraz açıkçası. Bekarken hiç takip etmediğim için böyle ağrılarım yoktu .
Ekim ayında kür dendim olmadı. Siz neler yapmıştınızDoğal kürler dene canım ben ilk gebeliğimi kürlerle kalmıştım
Ay maşallah. Tebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir gebelik olurArkadaslar kan sonucum cıktı 109.6
Merhaba canım. Beklenen Adet Tarihi canım. Yumurtlama zamanı da oluyor bu ağrılar. Yumurtlamadan sonra genellikle 10-14. Gün arasında test yapılıyorMerhaba bat dediğiniz ne oluyor ben pek bilmiyorum daha 4 aylık evliyim . Kullandığım PC takvimine göre bu ay ilk defa korunmasız ilişkşler yaşadık doğurganlık döneminde . Son regl 22 Ekim . 31 Ekim 1-2-3-4-5 kasım doğurganlık dönemi . 31-1-3 korunmasız ilişki oldu . 4 kasım da yumurtlama günü . Benim şuan çok fazla bel ağrım var ve kasıklarım ağrıyor . Bu kadar yazdım detaylı ama pek anlamıyorum dediğiniz günlerden . Benim ne zaman test yapmam gerekir ? Veya belirtiler böyle erken olurnmu ?
Teşekkür ederim çok sağolMerhaba canım. Beklenen Adet Tarihi canım. Yumurtlama zamanı da oluyor bu ağrılar. Yumurtlamadan sonra genellikle 10-14. Gün arasında test yapılıyor
DNA hasarı en az olan ve morfoloji sorunu olmayan spermler seçiliyormuş mikro ciple ayıklama yapılarak, tüp Bebek deki gibi hemen hemen aynı işlemi görüyor sperm, tutma ihtimali normal aşılamadan %10 yada %15 daha yüksek mişÇipli aşılama nedir
Ne demekÇok teşekkürlerr
Bat dediğimiz beklenen adet tarihi demekMerhaba bat dediğiniz ne oluyor ben pek bilmiyorum daha 4 aylık evliyim . Kullandığım PC takvimine göre bu ay ilk defa korunmasız ilişkşler yaşadık doğurganlık döneminde . Son regl 22 Ekim . 31 Ekim 1-2-3-4-5 kasım doğurganlık dönemi . 31-1-3 korunmasız ilişki oldu . 4 kasım da yumurtlama günü . Benim şuan çok fazla bel ağrım var ve kasıklarım ağrıyor . Bu kadar yazdım detaylı ama pek anlamıyorum dediğiniz günlerden . Benim ne zaman test yapmam gerekir ? Veya belirtiler böyle erken olurnmu ?
Yaaaa gözün aydın canım çok mutlu oldm senin adına hangi günleri değerlendirmiştinArkadaslar kan sonucum cıktı 109.6
Soğan kürü incir havuç kürü deneyebilirsin ben soğan kürü kullanmıştımEkim ayında kür dendim olmadı. Siz neler yapmıştınız
Tamam canım. bir deneyeyim.Soğan kürü incir havuç kürü deneyebilirsin ben soğan kürü kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?