BAT 1-30 kasım olanlar birlikte bekleyelimm

Arkadaslar kan sonucum cıktı 109.6
Çooook mutlu oldummm sağlıkla kolaylıkla mutlu bir gebelik geçirin inşallah sizinle ben aynıyız galiba benim de bat 7 kasım bugün gebelik testi aşırı silik ovulasyon pozitif çıktı bana da dua edin sizin bu sonucunuz bana şans getirecek hissediyorum çok mutlu oldum ya

Kızlar burada beraber bekleyelim güzel anılarımızı heyecanlarımızı sabırsızlığımızı paylşalım istiyorum
Merhaba bat dediğiniz ne oluyor ben pek bilmiyorum daha 4 aylık evliyim . Kullandığım PC takvimine göre bu ay ilk defa korunmasız ilişkşler yaşadık doğurganlık döneminde . Son regl 22 Ekim . 31 Ekim 1-2-3-4-5 kasım doğurganlık dönemi . 31-1-3 korunmasız ilişki oldu . 4 kasım da yumurtlama günü . Benim şuan çok fazla bel ağrım var ve kasıklarım ağrıyor . Bu kadar yazdım detaylı ama pek anlamıyorum dediğiniz günlerden . Benim ne zaman test yapmam gerekir ? Veya belirtiler böyle erken olurnmu ?

Evet benımde 7 kasım bat. Ay insallah senın de vardır ya ovülasyon testi t baya koyu çıkıyordu bende

Bugün yaşadığın muhtemelen Yumurtlama ağrısı bu araları da değerlendirebilirsin Yumurta da bir süre canlı kalıyor sperm de, ovulasyon testleri satılıyor orada yumurta çatlama vs anlaşılıyor ama senin bugün çatlama yarın döllenme gibi sayarsak 14 gün sonra beklenen adet tarihin yani bat yazdığımız oluyor dpo ise döllenmeden sonraki günler dpo 12 olunca test tavsiye ediliyor bugün okuduklarımdan anladığım kadarıyla böyle

Bu derece bel ağrısı olması beni korkuttu biraz açıkçası. Bekarken hiç takip etmediğim için böyle ağrılarım yoktu .

Merhaba canım. Beklenen Adet Tarihi canım. Yumurtlama zamanı da oluyor bu ağrılar. Yumurtlamadan sonra genellikle 10-14. Gün arasında test yapılıyor

Bat dediğimiz beklenen adet tarihi demek yani yarın 4 kasım yumutlama gününse yaşadığın beliryiler yumurtlama belirtileridir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…