Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Teşekkür ederim inan psikolojim artık alt üst oldu düzgün düşünemiyorum beni kendime getirdin

C civcivella24 Regl bitti mi tamamen, bu ay en yüksek performansı bekliyorum senden. Özenli bir döngü geçir. Yediğinden içtiğine kadar. Stresten de uzak dur

benim gördüğüm sayfada da o şekilde hazırlıyorlardı. tamamdır teşekkür ederim
şifa olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını en kısa sürede kolaylıkla en sağlıklısından nasip etsin

bide ben bu duaya başladım , sana da vesile olsun

Ezkar ve Deavat'taki Bu Tesbihatı Yapana Kırk Gün Geçmeden Dünyanın İmkanları Gelecektir​

Subhânallâhil azîmi ve bihamdih. Subhâne men yemünnü ve lâ yümennü aleyh. Subhâne men yücîru ve lâ yücâru aleyh. Subhâne men yübrau minel havli vel quvveti ileyh. Subhâne menittesbîhu minnetün minhü alâ meni'temede aleyh. Subhâne men yüsebbihu küllü şey in bihamdih. Subhâneke lâ ilâhe illâ ente yâ men yüsebbihu lehül cemîu tedâraknî bi afvike feinnî cezû'. 1 kere

Estağfirullâh. 100 kere

her sabah imsakla güneşdoğma saati arası

C civcivella24 Regl bitti mi tamamen, bu ay en yüksek performansı bekliyorum senden. Özenli bir döngü geçir. Yediğinden içtiğine kadar. Stresten de uzak dur
Yaaaa inşallah inşallah ben de elimden geleni yapıyorummm hatta kilo da vermişim pazartesine keyifli başladım çok dikkat ediyorum askim yediklerime paketli gıda sıfır rafine şeker minimal basit karbonhidrat çok az bol protein bol lif regl de şöyle çoook azaldı ama devam sayıyorum ben, şöyle bir 6 gün falan sürseydi içim rahat ederdi ben hepinize çok dua ediyorum siz de bana dua edin güzel haberi alayım yılın son hediyesi olarak

teşekkür ediyorumm :)

Teşekkür ederim inan psikolojim artık alt üst oldu düzgün düşünemiyorum beni kendime getirdin
Rica ederim kuzum destek ve bilgi akışı için burdayız. Rabbim tez zamanda en doğru doktoru da buldursun, bebeğini de nasip etsin sana

Umarım yavrum ya harika olur Beslenmen de güzelmiş Regl bitsin de ovü başlasın bakalım

Canim kızlar inşallah testleriniz iki gün içinde kop koyu çift çizgi olur Şimdi bir sorum var size bilen duyan eden varsa aydınlatırsa beni sevinirim. Ben adet bitimi hayıt ekstrasi kullandım sabah akşam bir kaşık dün itibariyle yumurtlama dönemim bitti kullanmaya devam edeyim mi yoksa bırakayım mi ? Tadı zehir gibi bu arada olası bi döllenmeye zarar verir mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…