askim benimde esim bugun sordu test yaptin mi diye gidip alim yap bi bakalim diyo fjdjdjdkd daha erken 1 hafta var daha diye gecistirdim bende hdjdjd insalalh hayirli sonuclar aliriz ya sende emin ol oyle soyle canim benceYa kızlar eşim ağzımı arıyor test yaptın mı içime doğuyor diye. Ben de geçen yaptığım vardı negatif olan onu kastediyorum. Adetime de var daha diyorum. Çok korkuyorum en ufak bir ağrı beni endişelendiriyor. Umarım sağlıklıdır. En azından keseyi göreyim dış gebelik olmadığı kesinleşsin öyle söylemek istiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var
Benim ailevi kalp ve kolesterol hastalığım var damarlarımda tıkanma olmasının bir nebze önüne geçmesi için kullanmaya başladım ama yumurta kalitesi için de çok ama çok önemliymiş chat gbt öyle söylüyorOmega 3 ne ıcın kullanıyosun
Ya koenzim q10 olması iyi bir de d chiro ile başlayan benim ikisinde de ondan yokBen de bunu kullanıyorum içeriği çok fazla gerekli mi gereksiz mi bilmiyorumkız 4000 mg çok fazla olmaz mı
Evet o ikisi iyi ama diğerlerine sanki pekte gerek yok ama kullanacaz bakalım. Şifa olur bize inşallah yavrumuza kavuşturur bizleri. 4000 mg bir araştırayım bakalım (bana yeni bir araştırma konusu çıktı)Ya koenzim q10 olması iyi bir de d chiro ile başlayan benim ikisinde de ondan yoközellikle kilo sorunu insülin direnci varsa 4000 almak gerekiyormuş , kardiyoloji doktorum da dedi ki pcos için 4000 mg üzerinden deneyler yürütülüyor yani etkisi görünen esas doz o ha daha düşük dozda da illaki etkisi olur
Önceden çok kırıldık şuan tek ben bilince daha kolay yönetiyorum süreci hem sadece sabahtan beri biliyorumKız nasıl durabiliyorsun söylemeden maşallah
İnşallah ben de öyle istiyorumaskim benimde esim bugun sordu test yaptin mi diye gidip alim yap bi bakalim diyo fjdjdjdkd daha erken 1 hafta var daha diye gecistirdim bende hdjdjd insalalh hayirli sonuclar aliriz ya sende emin ol oyle soyle canim bence
Benimde eşimin yanında birden bire midem bulandı öğürdüm iki üç kez hamilesin kesin hadi test yapalım dedi yok kahvaltı etmeden geldim o yüzden böyle oldu dedim geçiştirdim jajdjdjsjsjaskim benimde esim bugun sordu test yaptin mi diye gidip alim yap bi bakalim diyo fjdjdjdkd daha erken 1 hafta var daha diye gecistirdim bende hdjdjd insalalh hayirli sonuclar aliriz ya sende emin ol oyle soyle canim bence
onlarin bizden daha heyecanli olmasi pekiBenimde eşimin yanında birden bire midem bulandı öğürdüm iki üç kez hamilesin kesin hadi test yapalım dedi yok kahvaltı etmeden geldim o yüzden böyle oldu dedim geçiştirdim jajdjdjsjsj
Şu ocean bayağı şekerli bu arada. Evet ya inşallah sağlıklı ovulasyonlarımız olurEvet o ikisi iyi ama diğerlerine sanki pekte gerek yok ama kullanacaz bakalım. Şifa olur bize inşallah yavrumuza kavuşturur bizleri. 4000 mg bir araştırayım bakalım (bana yeni bir araştırma konusu çıktı)eczaneden alabilirsin bu arada tadı iyi şekerli yoğun değil en azından.
Mide bulantısı mı başladı sende?Benimde eşimin yanında birden bire midem bulandı öğürdüm iki üç kez hamilesin kesin hadi test yapalım dedi yok kahvaltı etmeden geldim o yüzden böyle oldu dedim geçiştirdim jajdjdjsjsj
Evet evet yorumlarda görüyorum bayağı. Ben bundan devam edeyimŞu ocean bayağı şekerli bu arada. Evet ya inşallah sağlıklı ovulasyonlarımız olur
İnşallah inşallahonlarin bizden daha heyecanli olmasi pekiinsallah guzel haberler verebiliriz ya
papatyam ozlettin kendiniMide bulantısı mı başladı sende?
Evet ama ben su sıralar biraz fazla ve karısık yiyorum onunla ilgili olabilir o an sebebini bilmiyorum birden tansiyonum düştü gibi oldu ve öğürdümMide bulantısı mı başladı sende?
bencede karisik yiyorsan ondandir bulanti icin cok erken bence dahaaaa henuz zigot bu bebe jfjfjEvet ama ben su sıralar biraz fazla ve karısık yiyorum onunla ilgili olabilir o an sebebini bilmiyorum birden tansiyonum düştü gibi oldu ve öğürdüm
Hahahahaha sanırım zigotum biraz aksibencede karisik yiyorsan ondandir bulanti icin cok erken bence dahaaaa henuz zigot bu bebe jfjfj
Şifa olsunEvet evet yorumlarda görüyorum bayağı. Ben bundan devam edeyim
aksiyse annesine cekmistir jfjdjdkksmdodkdHahahahaha sanırım zigotum biraz aksi
dodonuz bugun yapti tahmini dpo 10 ama 7 8 de olabilir dodonun dongusu karisik bu ay fjdjdjndkekdkkzndjdnjdkds
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?