Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

askim benimde esim bugun sordu test yaptin mi diye gidip alim yap bi bakalim diyo fjdjdjdkd daha erken 1 hafta var daha diye gecistirdim bende hdjdjd insalalh hayirli sonuclar aliriz ya sende emin ol oyle soyle canim bence

Ben de bunu kullanıyorum içeriği çok fazla gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum kız 4000 mg çok fazla olmaz mı
Ya koenzim q10 olması iyi bir de d chiro ile başlayan benim ikisinde de ondan yok özellikle kilo sorunu insülin direnci varsa 4000 almak gerekiyormuş , kardiyoloji doktorum da dedi ki pcos için 4000 mg üzerinden deneyler yürütülüyor yani etkisi görünen esas doz o ha daha düşük dozda da illaki etkisi olur

Evet o ikisi iyi ama diğerlerine sanki pekte gerek yok ama kullanacaz bakalım. Şifa olur bize inşallah yavrumuza kavuşturur bizleri. 4000 mg bir araştırayım bakalım (bana yeni bir araştırma konusu çıktı) eczaneden alabilirsin bu arada tadı iyi şekerli yoğun değil en azından.

askim benimde esim bugun sordu test yaptin mi diye gidip alim yap bi bakalim diyo fjdjdjdkd daha erken 1 hafta var daha diye gecistirdim bende hdjdjd insalalh hayirli sonuclar aliriz ya sende emin ol oyle soyle canim bence
Benimde eşimin yanında birden bire midem bulandı öğürdüm iki üç kez hamilesin kesin hadi test yapalım dedi yok kahvaltı etmeden geldim o yüzden böyle oldu dedim geçiştirdim jajdjdjsjsj

Şu ocean bayağı şekerli bu arada. Evet ya inşallah sağlıklı ovulasyonlarımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…