cok sukur memleket gibisi yok iki gune kapida jxjxjxjxkEn azından Tr'de imternetten ucuz yollu buluyoruz çok şükür
Bazı kadınlar olduğunu hissediyor bir şekilde belirtiden bağımsız öyle bir hissin var mı canım?Ne ağrım bitiyor ne göğsüm iniyor ne uyku halimde azalma var bu adet olamaz kesinlikle adet olsam bikaç güne azalırdı bence test problem
o kadar cizgi gorduk olma bi zahmet djdjdjjdkd
Hahahhhaha birazdan yine yapıcam minik zigotum 26 km yolu 2 saatte geldiği için vazgeçti mi bakacağımo kadar cizgi gorduk olma bi zahmet djdjdjjdkd
yaaa hahahahahab minik zigotun artık yeto diye bagirmiyosa bise bilmiyom fjxjdjdkdkdkHahahhhaha birazdan yine yapıcam minik zigotum 26 km yolu 2 saatte geldiği için vazgeçti mi bakacağım
Bence kesin bağırıyordur pantolonun da çok dar daraldımyaaa hahahahahab minik zigotun artık yeto diye bagirmiyosa bise bilmiyom fjxjdjdkdkdk
Yok bence ilgi görmekten mutlu oyaaa hahahahahab minik zigotun artık yeto diye bagirmiyosa bise bilmiyom fjxjdjdkdkdk
Some İstanbul trafiği problemsYok bence ilgi görmekten mutlu o
zigotken iskence he xjdjdjjxxnjxnxBence kesin bağırıyordur pantolonun da çok dar daraldım
Hem de derbi maçının olduğu bugünSome İstanbul trafiği problems
emin degilim jdjdjdjdjdmdkdYok bence ilgi görmekten mutlu o
Yazık çocuğumazigotken iskence he xjdjdjjxxnjxnx
Ben Avrupa yakasındayım o beni çok sarsımıyor benim en büyük problemim eve dönüşü iş çıkış saatinde yapmam oldu……Hem de derbi maçının olduğu bugün
yine mi test yapican pekiYazık çocuğuma
Var ben hissediyorumBazı kadınlar olduğunu hissediyor bir şekilde belirtiden bağımsız öyle bir hissin var mı canım?
MaşaAllah yaa o hislerin çalışması çok güzel. Testlerin esiri olunca o hisler de ölüyorVar ben hissediyorum
Hayırlısı ınsallah bır gun bızde mutlu haberlerı alıcaz rabbım buyukayy arkadasim haklisin valla ama iste tutamiyoruz kendimizi napalim hdjdjdj
yaaa etkiler mi ki o kadarr s vitamini kesin benim.de düşüktür evde vardi.kullanim jxjxjHayırlısı ınsallah bır gun bızde mutlu haberlerı alıcaz rabbım buyuk
Bu arada kızlar bugun dahılıyeye gıtmıstım d vıtamınım 11 cıktı cok dusuk dedı doktor ılac basladı demırımde dusukmus gebelık ıcın onadada ılaca basladı bıde tsh yuksek dedı yanı gebelık ıcın 2 altı olması lazımmıs benım 4.38 onun ıcınde dusuk doz hapa basladı belkıde bunlar etkılıyodu benı aylardır d vıtamını dusuklugu cok etkılermıs kısırlık yaparmıs muhakkak baktırın saclarım cok dokukuyodu depresyon halım cok fazlaydı halsızlık yorgunluk hepsı
Çünkü oturmam bile değişti nedense karnım bi tuhaf normal oturamıyorum bacakları açıp kurbağa misali böyle bi değişik göbeğimi rahat ettirecek şekilde nefes alıp verirken bile orda bi top var gibi böyle bi acaip göbeğim içeri toplanmıyor sankiMaşaAllah yaa o hislerin çalışması çok güzel. Testlerin esiri olunca o hisler de ölüyorinşaAllah hislerin en güzel şekilde karşılık bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?