Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ayy arkadasim haklisin valla ama iste tutamiyoruz kendimizi napalim hdjdjdj
Hayırlısı ınsallah bır gun bızde mutlu haberlerı alıcaz rabbım buyuk
Bu arada kızlar bugun dahılıyeye gıtmıstım d vıtamınım 11 cıktı cok dusuk dedı doktor ılac basladı demırımde dusukmus gebelık ıcın onadada ılaca basladı bıde tsh yuksek dedı yanı gebelık ıcın 2 altı olması lazımmıs benım 4.38 onun ıcınde dusuk doz hapa basladı belkıde bunlar etkılıyodu benı aylardır d vıtamını dusuklugu cok etkılermıs kısırlık yaparmıs muhakkak baktırın saclarım cok dokukuyodu depresyon halım cok fazlaydı halsızlık yorgunluk hepsı

yaaa etkiler mi ki o kadarr s vitamini kesin benim.de düşüktür evde vardi.kullanim jxjxj

MaşaAllah yaa o hislerin çalışması çok güzel. Testlerin esiri olunca o hisler de ölüyor inşaAllah hislerin en güzel şekilde karşılık bulur
Çünkü oturmam bile değişti nedense karnım bi tuhaf normal oturamıyorum bacakları açıp kurbağa misali böyle bi değişik göbeğimi rahat ettirecek şekilde nefes alıp verirken bile orda bi top var gibi böyle bi acaip göbeğim içeri toplanmıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…