Muhtemelen yaşadığın o şeyler tsh ile alakalı. Çok geçmiş olsun. D vit ve demir de düşük olunca yorgunluk ağrı tavan yapmıştır. En kısa zamanda düzene girerler inşaAllahHayırlısı ınsallah bır gun bızde mutlu haberlerı alıcaz rabbım buyuk
Bu arada kızlar bugun dahılıyeye gıtmıstım d vıtamınım 11 cıktı cok dusuk dedı doktor ılac basladı demırımde dusukmus gebelık ıcın onadada ılaca basladı bıde tsh yuksek dedı yanı gebelık ıcın 2 altı olması lazımmıs benım 4.38 onun ıcınde dusuk doz hapa basladı belkıde bunlar etkılıyodu benı aylardır d vıtamını dusuklugu cok etkılermıs kısırlık yaparmıs muhakkak baktırın saclarım cok dokukuyodu depresyon halım cok fazlaydı halsızlık yorgunluk hepsı
Yok yok sabah yaparım şaka yapıyorum ahsjsyine mi test yapican peki
sana guvenmiyorum heran test atip gozumu cikarabilirsin fjfjkdkdkdYok yok sabah yaparım şaka yapıyorum ahsjs
Hadi bakalım ben 17 si yapıcam batım 16 aralık bakalım durabilecek miyim sözümdebu grup bana hic guven vermiyor vkjdjddjdk
Grup dodoyu paranoyak yaptısana guvenmiyorum heran test atip gozumu cikarabilirsin fjfjkdkdkd
favorilere ekledim unutmasam bakicam kfjdislslHadi bakalım ben 17 si yapıcam batım 16 aralık bakalım durabilecek miyim sözümde
delirttiler beni djdjodjfkfldGrup dodoyu paranoyak yaptı
Haahahahahahasana guvenmiyorum heran test atip gozumu cikarabilirsin fjfjkdkdkd
yaaa etkiler mi ki o kadarr s vitamini kesin benim.de düşüktür evde vardi.kullanim jxjxj
Tsh kadın dogumda bakıyodu yuksektı hep 3 ve ustı cıkıyodu ama huc benı bu konuda uyarmadıkar gebelıgı engeller vs dıye ve saclarım dokuluyı vs dedım doktora kadın doguma pcosdan olur dedı bukadarMuhtemelen yaşadığın o şeyler tsh ile alakalı. Çok geçmiş olsun. D vit ve demir de düşük olunca yorgunluk ağrı tavan yapmıştır. En kısa zamanda düzene girerler inşaAllah
Yurt dısı markası degılmı bu canımBugün adet gelmezse bakalım yarın bu bebek beni bekliyor şimdide bacağım uyuşmaya başladı stresin göstergesi bu işte adet olcakmışım gibime geliyor
Evet ben yurtdışındayımYurt dısı markası degılmı bu canım
Oo senınde dusukmus nıye kullanmadınkıocak sondaki tahlilime baktim 13 mus eve vardi onu kullaniyim korkuttun beni hfjfjdj
Labo cok iyi göstermiş bence varEki Görüntüle 3680639 Eki Görüntüle 3680640 kızlelaboquick marka testlerim.Erken testi sabah ilk idrarla yaptım kaset testi de öğleden sonra üç gibi daha önce artı medde yalancı pozitifim oldu sizce var mı?
Catlatma ıgnesı oldum demsıtun dıye hatırlıyorum eger onun etkısı degılse var gıbıEki Görüntüle 3680639 Eki Görüntüle 3680640 kızlelaboquick marka testlerim.Erken testi sabah ilk idrarla yaptım kaset testi de öğleden sonra üç gibi daha önce artı medde yalancı pozitifim oldu sizce var mı?
iğnenin 12.günü negatif gördüm bugün de 14.günüm aşırı kasık ağrılarım da var doktora da gitmeye çekiniyorum muayene konusunda aşırı geriliyorumCatlatma ıgnesı oldum demsıtun dıye hatırlıyorum eger onun etkısı degılse var gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?