Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Evet bu rahimin aşağı inmesi doğruymuş canım. Anlayabilen kocalar erken gebelik testi gibi
Hayrlısı olsun canım sıkma canını bu ay olmazsa önümüzdeki aylara inşaAllah

alsimist benim yoğun şekilde beyaz akıntım var dünden beri sürekli günlük ped kullanıyorum çok rahatsız ediyor bilgin var mı bu konuda? Bugünde adet ağrısı gibi ağrım var ama yarım saatte bir gelip bidaha gidiyor

D dodo1234 buraya gel kız

Evet buna çok katılıyorum bizde bekliyoruz baya baya varmı acaba diye eşimde diyor boşver bence yok gel yapalım bak hemen açılcak gelcek adetin diyor

Vay ben çok şaşırdım. Doğru olabilme ihtimali yüksek bir durum bence

Canım inan ikisi de gebeliğe de çıkabiliyor regle de. Öyle ayırt edici bir belirti değiller. Her ikisini de yoğun şekilde yaşayıp hamile olduğunu öğrenen de var regli gelen de... Bende de dünden beri başladı akıntı yoktu hiç yumurtlamadan sonra. Bakalım neye çıkacak.

papatyamm gunluk.pedlerini hemen atiyorsun asla önermiyorum ph dengesini bozarsin vajinanin

canim baska bir sitede awoxun 7 hcg olctugunu okudum awox al istersen

sabah ola hayrola takipnet bakalim ne olacak

Evet bu rahimin aşağı inmesi doğruymuş canım. Anlayabilen kocalar erken gebelik testi gibi
Hayrlısı olsun canım sıkma canını bu ay olmazsa önümüzdeki aylara inşaAllah

Evet buna çok katılıyorum bizde bekliyoruz baya baya varmı acaba diye eşimde diyor boşver bence yok gel yapalım bak hemen açılcak gelcek adetin diyor

Vay ben çok şaşırdım. Doğru olabilme ihtimali yüksek bir durum bence
İnşallah kızlarım ya. Diğer ay güzel sonuçlar alalım inşallah

Benim bugün sürekli sağ kasıkta ağrı oldu ve beyazımsı ip gibi akıntım var.Sizde durumlar nasıl kızlar?
benimde kasik agrim cok yoktu ama sol kasigimda agri basladi ve gun boyu gobek cizgisi hizasinda bi ağırlık ve hassasiyetim var bide göğüs agrim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…