Evet bu rahimin aşağı inmesi doğruymuş canım. Anlayabilen kocalar erken gebelik testi gibiOnun kendince bir yöntemi var canım tesadüfen keşfettik bu bana eskiden sen regl olacaksın diyordu ve ben gerçekten oluyordum sonra meğer reglime yakın rahmim aşağı iniyormuş ve içeride serviksi ısısı daha yüksek oluyormuş filan. Bir de kızlar özür dileyerek söylüyorum ki cinsel ilişki regl döngüsünü hızlandırıyor. Yani regl olamadığımda ilişki yaşayınca pat diye geliyor.
Uyku konusunda çok haklısın canım ama malesef ben yapamıyorum onu ya
dahada bakmam bu da son chatgpt mesajlaşmamdı gelcekse gelsin gelmicekse de çıkmasını beklicem yapmıyom test falan
son adet tarihiniz ne zaman acabadahada bakmam bu da son chatgpt mesajlaşmamdı gelcekse gelsin gelmicekse de çıkmasını beklicem yapmıyom test falan
Evet buna çok katılıyorum bizde bekliyoruz baya baya varmı acaba diye eşimde diyor boşver bence yok gel yapalım bak hemen açılcak gelcek adetin diyorOnun kendince bir yöntemi var canım tesadüfen keşfettik bu bana eskiden sen regl olacaksın diyordu ve ben gerçekten oluyordum sonra meğer reglime yakın rahmim aşağı iniyormuş ve içeride serviksi ısısı daha yüksek oluyormuş filan. Bir de kızlar özür dileyerek söylüyorum ki cinsel ilişki regl döngüsünü hızlandırıyor. Yani regl olamadığımda ilişki yaşayınca pat diye geliyor.
Ay benim koca da aynı bu ay da değilsin ben hissetmiyorum diyor inşallah yarın sabah kapak yaparım onaBenim kocamda tam bir bilirkişihissetmiyormuş hamile olduğumu değilsin deyip duruyor sinir bozuyor
Vay ben çok şaşırdım. Doğru olabilme ihtimali yüksek bir durum benceOnun kendince bir yöntemi var canım tesadüfen keşfettik bu bana eskiden sen regl olacaksın diyordu ve ben gerçekten oluyordum sonra meğer reglime yakın rahmim aşağı iniyormuş ve içeride serviksi ısısı daha yüksek oluyormuş filan. Bir de kızlar özür dileyerek söylüyorum ki cinsel ilişki regl döngüsünü hızlandırıyor. Yani regl olamadığımda ilişki yaşayınca pat diye geliyor.
Ayyy inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAy benim koca da aynı bu ay da değilsin ben hissetmiyorum diyor inşallah yarın sabah kapak yaparım ona
djdjdjdjdjd canlansin biraz ya alisik degilim.ben boyleEvet bir geldim buralar dutluk olmuşş
Güzel haberlerle gel canımİnşallahh
sen negatif gorunce dedim kesin benimde negatif jdhd sonra dedim ki dur bi daha erken ya noye kendime bunu yapiyosam jdjdEvet ben dün negatif görünce üzülmedim vallahi sadece çok şaşırdım nasipte varsa olur kısmet yani zorbalamıyorum kendimi
papatyamm gunluk.pedlerini hemen atiyorsun asla önermiyorum ph dengesini bozarsin vajinanin
canim baska bir sitede awoxun 7 hcg olctugunu okudum awox al istersenKizlar siz bu erken gebelik testleri diye aldiginiz testlerin hassasiyet derecesine bakiyor musunuz? Cunku ben bu ay laboquickin hem erken gebelik hem de normal kaset testini aldim. İkisinin de hassasiyeti hcg 20 ve ustunu olcebilecek hassasiyette. Hcg 20 ve ustu icin zaten gecikme olmasi gerekiyor O zaman hassas diye aldigimizin ne anlami kaliyor ki?
sabah ola hayrola takipnet bakalim ne olacakKızlar benim yaptığım hesaplamalara göre bu zamanda ya regl olmalıydım ya test pozitif çıkmalıydı. Belki bir ihtimal geç döllenme olabilir ama geç yumurtlama olmadı ya baya ben yumurtladığım zamanı da biliyorumyani 16 gün geçti adet olmalıydım. Son kozumu oynadım bilirkişi kocam 1 gün içinde regl olacaksın diyor şahsen ben de öyle düşünüyorum bu gece kesin yine sabahı sabah ederim. Hiçbir ağrım sızım yok
Evet bu rahimin aşağı inmesi doğruymuş canım. Anlayabilen kocalar erken gebelik testi gibi
Hayrlısı olsun canım sıkma canını bu ay olmazsa önümüzdeki aylara inşaAllah
Evet buna çok katılıyorum bizde bekliyoruz baya baya varmı acaba diye eşimde diyor boşver bence yok gel yapalım bak hemen açılcak gelcek adetin diyor
İnşallah kızlarım ya. Diğer ay güzel sonuçlar alalım inşallahVay ben çok şaşırdım. Doğru olabilme ihtimali yüksek bir durum bence
kocalari kapatma kulunu mu acsak napsskk soyle regle yakin zamanda kitlesek hepsini bi yere gecikmemiz olana kadar jdjdjdjBenim kocamda tam bir bilirkişihissetmiyormuş hamile olduğumu değilsin deyip duruyor sinir bozuyor
benimde kasik agrim cok yoktu ama sol kasigimda agri basladi ve gun boyu gobek cizgisi hizasinda bi ağırlık ve hassasiyetim var bide göğüs agrim tabikiBenim bugün sürekli sağ kasıkta ağrı oldu ve beyazımsı ip gibi akıntım var.Sizde durumlar nasıl kızlar?
Ahahah ayy keşkekocalari kapatma kulunu mu acsak napsskk soyle regle yakin zamanda kitlesek hepsini bi yere gecikmemiz olana kadar jdjdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?