Evet daha bekarken bile doktora gittim kadın bana diyor ki senin zayıflaman lazımdı görüyorum ki zayıflamamışsın doğum kontrol hapından başka çare yok dedi. Resmen başından savdı düşün ya sen nereden biliyorsun belki ben daha yüksek bir kilodaydım da anca bu kiloya düştüm şu anlık dimi adamı hasta ederlerYok daha neler öyle doktorlardan uzak dur. Doktor çok önemli bu süreçte
yani 6 ay sonunda hsg istendiginde cekmemen hata olmus sanki askim djdjdjBende devlettekı doktorların tavsıyelerını daha cok dıkkate aldım ama hata ıste
Ya ben de çok kilolu olup üst üste doğuran bir sürü insan gördüm. Ne kendileri ne bebekleri sorun yaşamadı hiç. Tamam sağlıklı olan söylensin ama olmazmış gibi konuşulması çok saçma. .Ben bırsadayım canım. Ve tek istediğim kiloyı sorun etmeyecek bir doktor. Yani sorun etmeyecek derken şefkatle yaklaşacak azarlamayacak doğru yolu düzgünce söyleyecek. Kilolu olunca çoğu doktor köpek çekiyor ya azarlıyor resmen. Hem insan gebelik süresincede zayıflayabilir o süreçte de biraz pay biçmeleri lazım
Ya kardesın doktor oda dedı ozeller para ıcın cekıyor erken devlet bır yıldan once cekmıyı bekle dedı bana sureklı streste cok etkılıyo ben cok kafaya takıp uzuluyorun ondanda olmuyıhajsjdkdkdkdkdk niye oyle bisey yaptin ki simdi fjfjxjnd
askim yaz rahatla biz burada egleniyoruz gergin bir ortamımız olmadıgı için sana da iyi gelir rahatlarsın isin eglence kısmındayız yani stres yaparsak daha kötü çünkü herseyin hayırlısıGüzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hoşbuldumnasıl cevap yazacağımı yeni öğrendim sonuç negatif ya da pozitif iki haberde güzel en azından şükredecek sebebimiz var adet olmak döngümün olması inanın hepsi çok güzel zorlukları yaşayınca anlıyor insan yeter ki olumluya odaklanalım. Sabah ilk buraya yazıcam kimseyle paylaşmaya cesaretim yok
yaaa sen ciddi misinAslaaa vazgecmem bu yoldan.. çünkü 8 sene boyunca vajinismus hastasıydım yeneli iki ay oldu..
Doktor kardesımı dınledım benyani 6 ay sonunda hsg istendiginde cekmemen hata olmus sanki askim djdjdj
İşte böyle, aynen böyleAyyyy evet ne güzel olurdu.. beraber günde 3 defa test yapardık
Bebeğim sana şöyle söyleyim. Hsg den çıktım çeken doktor bana sen hiç doğum yapmadın mı dedi nerden anladınız dedim doktorun sana söyler ufak bir sıkıntı var gibi dedi. Yukarı çıktım doktor ekrana bakıyor öyle var gibi de yok gibi de diyor. Çok sinirlendim bana dedi ki git 3 ay daha dene sonra gel tekrar bakalım septum var mı. Doğru ordan çıkıp özele direk tüp bebek doktoruna gittim. Baktı sonucuma beni ultrasona aldı bana dedi ki bu zamana kadar bu perdeyi nasıl görmemişler ben ultrasonda bile perdeyi görüyorum. Yani böyle doğum yapanda var ama riskli bir durum. Neyse ben ona güvendim çünkü rahim filmim konuşuyordu resmen. Sonra ameliyatta spinal aldılar beni ve doktor keserken kamera da gördüm be boylu boyunca perde vardım gerçekten rahmimde artık gebe kalırsam erken doğum riskim yok vicdanım artık çok rahat. En iyisi tüp bebek doktorlarına gitmek onların cihazları daha gelişmiş oluyor benceBende bu konulara cok takıldıgım ıcın 5 ayda esımı sperm testıne ben gonderdım sonra doktorlar once esın dedıker bende testını gosterdım her gıttıgım doktora mı ılk gıttıgım doktor bana rahmım ters dedı sonea bıkac doktor daha soyledı ama hepsı gebelıger engel degıl dedı son 2 aydır gıttıgım doktorlarda rahmın normal duz dıyolar kız hangısıne ınanacam ben
Aa gerçekten mi kız nasıl şaşırdım ve mutlu da oldum adınaAslaaa vazgecmem bu yoldan.. çünkü 8 sene boyunca vajinismus hastasıydım yeneli iki ay oldu..
Bu arada evet 100 kılo doguran arkadasım var benım bence bu ısler nasıp ya vaktı varYa ben de çok kilolu olup üst üste doğuran bir sürü insan gördüm. Ne kendileri ne bebekleri sorun yaşamadı hiç. Tamam sağlıklı olan söylensin ama olmazmış gibi konuşulması çok saçma. .
e o zaman cekseydin takmazdin mesela bende oyleydim cok takardim taa ki bizde hic bir sıkıntı olmadigina ogrenene kadar ondan sonra kus gibi hafifledim eger ekim ve kasim aylarinda yumjrtlamaya denk gelseydi buyu olasilikla tutardi ama nasipte yoktu ve denk gelmedi yani o yizden ertelememek gerekiyoYa kardesın doktor oda dedı ozeller para ıcın cekıyor erken devlet bır yıldan once cekmıyı bekle dedı bana sureklı streste cok etkılıyo ben cok kafaya takıp uzuluyorun ondanda olmuyı
Ben senin yapacağın günler sana sorarım canım merak etme yalnız bırakmamAyyyy evet ne güzel olurdu.. beraber günde 3 defa test yapardık
Evet canım 8 sene boyunca hiç ilişki yaşamadım yaşayamadım daha dogrusu.. pes etmedim korkularımın üstüne gittim. Ben cocuk konusunda şimdi asla pes etmem.. o piki görene kadar günde belki 10tane test yaptımyaaa sen ciddi misinmuthis bi basari canim benim cok tebrik ederim
Bana hsg istese ben okeyim mesela hiç adını gecirmedi ama nedense catlatma ignesi deneyelim olmazsa dedi awox testi attım ona dur hemen heyecanlanma takip edelim bi dedi ben çok güveniyorum doktoruma ya dilediğim saatte ulaşabiliyorum hani bana dese cekelim diye yok demem paradan kaynaklı yapmayacagını biliyorum cunku bazen kokteyl storysi attıgımda falan kızıyo suan olmamalı diye djdjxjcjcjyani 6 ay sonunda hsg istendiginde cekmemen hata olmus sanki askim djdjdj
Geç olsun güç olmasın inşallah canım benlmBen cok doktora gıttım canım 8 tane doktor gordum bır yıl ıcınde ama yalan soylemedım soylesem daha erken tedavım olurdu
Ozel hastanedemı cekınmıstın sen allah allahla senı sankı hatırlıyorum bu perde olayından burda konustuk herhaldeBebeğim sana şöyle söyleyim. Hsg den çıktım çeken doktor bana sen hiç doğum yapmadın mı dedi nerden anladınız dedim doktorun sana söyler ufak bir sıkıntı var gibi dedi. Yukarı çıktım doktor ekrana bakıyor öyle var gibi de yok gibi de diyor. Çok sinirlendim bana dedi ki git 3 ay daha dene sonra gel tekrar bakalım septum var mı. Doğru ordan çıkıp özele direk tüp bebek doktoruna gittim. Baktı sonucuma beni ultrasona aldı bana dedi ki bu zamana kadar bu perdeyi nasıl görmemişler ben ultrasonda bile perdeyi görüyorum. Yani böyle doğum yapanda var ama riskli bir durum. Neyse ben ona güvendim çünkü rahim filmim konuşuyordu resmen. Sonra ameliyatta spinal aldılar beni ve doktor keserken kamera da gördüm be boylu boyunca perde vardım gerçekten rahmimde artık gebe kalırsam erken doğum riskim yok vicdanım artık çok rahat. En iyisi tüp bebek doktorlarına gitmek onların cihazları daha gelişmiş oluyor bence
Bencede beni yanlız bırakma birlikte yaşayalım o heycanıBen senin yapacağın günler sana sorarım canım merak etme yalnız bırakmam
olsun bu sureci sen yaşıyorsun canim eger kafanda bir soru varsa bu soruyla ilerleyemiyorsun maalesef ne kadar erken testlerini kontrollerini yaparsan bu sureci o kadar rahat gecirirsinDoktor kardesımı dınledım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?