Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Sormaa bir an akıl sağlığımı kaybedecektim.. 8 senedir evliyim cocuk artık olmalı.. öyüzden sıkı takipdeyim.. tabii elimizden birsey gelmez allah nezaman verirse ama yinede insan biran önce oosun istiyor
evet insan olsun istiyor artik ama iyiki takip etmissin denk getirebilmissin yani daha erken yumjrtladigini sanip erkenden birakadabilirdin

Hayatım veremiyorsa ertelemenin manası olmadığıno düşünüyorum başla tedaviye belki olacak kadına git kilo ver gel demek defalarca bence normal değil
O tabiki doğru bir şey değil. Ama bana doktorum sürekli söyledi tedavi sırasında hamileliğin rahat geçmez diye. Bir de şeker sıkıntı oluşturuyor. Bu konularda asla tek doktor dinlenmemeli bence

Ben bırsadayım canım. Ve tek istediğim kiloyı sorun etmeyecek bir doktor. Yani sorun etmeyecek derken şefkatle yaklaşacak azarlamayacak doğru yolu düzgünce söyleyecek. Kilolu olunca çoğu doktor köpek çekiyor ya azarlıyor resmen. Hem insan gebelik süresincede zayıflayabilir o süreçte de biraz pay biçmeleri lazım

Bende bu konulara cok takıldıgım ıcın 5 ayda esımı sperm testıne ben gonderdım sonra doktorlar once esın dedıker bende testını gosterdım her gıttıgım doktora mı ılk gıttıgım doktor bana rahmım ters dedı sonea bıkac doktor daha soyledı ama hepsı gebelıger engel degıl dedı son 2 aydır gıttıgım doktorlarda rahmın normal duz dıyolar kız hangısıne ınanacam ben

Cok gecmiş olsun cok üzcü bir olay yaşamışsın. Rabbim inşallah bu saatten sonra yüzünü güldürür.. hoşgeldin bu arada

Yok daha neler öyle doktorlardan uzak dur. Doktor çok önemli bu süreçte

Hayatım veremiyorsa ertelemenin manası olmadığıno düşünüyorum başla tedaviye belki olacak kadına git kilo ver gel demek defalarca bence normal değil
Ay bana da geçen ay kadın doğum dedi ki sonuç negatif çıkınca daha 2. Aydı bu ay 3. Neyse sen bi diyetisyenin kapısını çal dedim ne? Tamam biraz olabilir ama yani kendime baktım bi ayaklardan başlayıp boyum 1.70 kilom 76 şu an

Evet sureklı zayıfla tavsıyelerıı cabalıuorum ama gıtmıyor ben yalan soylemedım ama cok pısmanım bır yıl demedıgıme yazın mesela
Başka doktora gidip bir seneyi geçti deseydin keşke. Bende de mesela hormonsal olarak kiloma rağmen sıkıntı yok. O yüzden direkt kilodan dem vuruyorlar zayıfla olur kafası. Ya bende biliyorum zayıflayınca her şeyin daha iyi olacağına ama olmuyor işte yapamıyorum 5 veriyorum 10 alıyorum

Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hoşbuldum nasıl cevap yazacağımı yeni öğrendim sonuç negatif ya da pozitif iki haberde güzel en azından şükredecek sebebimiz var adet olmak döngümün olması inanın hepsi çok güzel zorlukları yaşayınca anlıyor insan yeter ki olumluya odaklanalım. Sabah ilk buraya yazıcam kimseyle paylaşmaya cesaretim yok

Ben cok doktora gıttım canım 8 tane doktor gordum bır yıl ıcınde ama yalan soylemedım soylesem daha erken tedavım olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…