Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ben zaten korktugum ıcın bır yılı beklemek ıstedım bıde ozaman cekıncek psıkolojıde degıldım kardesımde hastanede calısıyor dıktor bıldıgı bısey vardır dıye dusundum cekınmedım

canim benim insallah en kisa zamanda guzel sonuclar haberler alirsin cok sevindim adina hic bir zaman pes etme sakınnn

Ozel hastanedemı cekınmıstın sen allah allahla senı sankı hatırlıyorum bu perde olayından burda konustuk herhalde
Konuşmuşuzdur canım. Ben üni de hsg çektirdim ama ordsn çıkıp özele sonuçlarımı göstermeye gittim çünkü film de rahim düzgün görünmüyordu doktor içime sinmemişti. O vesile ile de doktprumu bulmuş oldum şimdi devlete geri geçmiş peşindeyim hshxhshdb

Adına çok sevindim canım. Şimdi artık inşaAllah sırada bebiş gelir sağlıkla

Benim ilk defa göğüslerim acıyor dünle bugün gün boyu çok acıdı hatta şimdi yatarken sızlıyor

e yani bi zahmet icme sende bide kadinin gozune sokuyon jxjddjdjdndk

olsun bu sureci sen yaşıyorsun canim eger kafanda bir soru varsa bu soruyla ilerleyemiyorsun maalesef ne kadar erken testlerini kontrollerini yaparsan bu sureci o kadar rahat gecirirsin
Iste her gıttıgın doktor bır yılı tamamla dıyınce bende hepsı oyle soluyor bır tanesı tavsıye ettı dogal yoldan deneyım olmassa cekılırım dedım bana rahmınle oynarlar vs cok dedıklerı ıcın ıyı bıyer bulurum zamanı gelınce dedım devlette cekınemezdım narkossuz

Bende bu doktorları anlamıyorum ınsanın ıcınde suphe bırakacak konusmalar yapıyorlar

6 ay oldugu icin istemistir doktor daha erken olsaydi belki daha erken derdim ama 6 ay artik biseylerin kontrolleri yapilmaya baslanmali ve kafadan o soru isaretleri atilmali bence, bundan sonraki surecin önemli canim insallah bu ay guzel.snuclara kavusursun

Ya benım kafama okadar kazındıkı bır yılın dolsun fıkrı ben 6 ayda hıc sıcak bakmıyordum hsg ye ıste dıyodum bır bıldıklerı vardır olur eee stresım de cok ondan olmuyo belkıde kesın ondan emınım dıyebılırım sıze ole bır stres sıkıntı kafaya takma

evet benim canim yandi baya 1 dk daha surseydi birakirdim galiba hfjfjfdj doktor da bitti bitti harikasin bitti muthissin tuplerin acik falan diyo hocam cikarin sunu diye bagiriyom xjxjxkdld aci esigin dusukse imkanin varsa ozelde cektir canim

evet benim canim yandi baya 1 dk daha surseydi birakirdim galiba hfjfjfdj doktor da bitti bitti harikasin bitti muthissin tuplerin acik falan diyo hocam cikarin sunu diye bagiriyom xjxjxkdld aci esigin dusukse imkanin varsa ozelde cektir canim
Oo acı esıgım benım cok dusuk helede ora konusunda o yuzden cekınemedım devlette ıste maddı ımkanıda bebek ıcın anca topladık toplamaya calıstık kesın gıdecegım fılme

Bende bu doktorları anlamıyorum ınsanın ıcınde suphe bırakacak konusmalar yapıyorlar
Sordum onu doktoruma dedim ki hocam ben 1 yıldır doktor doktor geziyorum içime dönüyormuş bana hep yok bir şey diyip gönderiyorlar neden dedim açıklaması şu. Onların uzmanlık alanına girmiyor ve cihazları çok gelişmiş olmayabiliyor bir de gebe kalmaya engel bir durum statüsünde değerlendirmiyorlar. Bşr de bu doğuştan oluyormuş ve ben kadın doğuma düzenli olarak giden biriyim neden bilmiyorum yani hep kontrole giderdim bak bu yaşımda öğrendim perde olduğunu hamile kalsam bile düşük yaparmışım yani. Ama doktorum hemen ameliyat etmedi beni hiç hamile kalmamışsın böyle doğum yapamayacağını bilemeyiz dedi en son artık tüp bebek yağınca riske atamayız gel yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…