- 10 Mart 2025
- 515
- 148
- 18
- 26
Ben zaten korktugum ıcın bır yılı beklemek ıstedım bıde ozaman cekıncek psıkolojıde degıldım kardesımde hastanede calısıyor dıktor bıldıgı bısey vardır dıye dusundum cekınmedıme o zaman cekseydin takmazdin mesela bende oyleydim cok takardim taa ki bizde hic bir sıkıntı olmadigina ogrenene kadar ondan sonra kus gibi hafifledim eger ekim ve kasim aylarinda yumjrtlamaya denk gelseydi buyu olasilikla tutardi ama nasipte yoktu ve denk gelmedi yani o yizden ertelememek gerekiyo
canim benim insallah en kisa zamanda guzel sonuclar haberler alirsin cok sevindim adinaEvet canım 8 sene boyunca hiç ilişki yaşamadım yaşayamadım daha dogrusu.. pes etmedim korkularımın üstüne gittim. Ben cocuk konusunda şimdi asla pes etmem.. o piki görene kadar günde belki 10tane test yaptım
Konuşmuşuzdur canım. Ben üni de hsg çektirdim ama ordsn çıkıp özele sonuçlarımı göstermeye gittim çünkü film de rahim düzgün görünmüyordu doktor içime sinmemişti. O vesile ile de doktprumu bulmuş oldum şimdi devlete geri geçmiş peşindeyim hshxhshdbOzel hastanedemı cekınmıstın sen allah allahla senı sankı hatırlıyorum bu perde olayından burda konustuk herhalde
Adına çok sevindim canım. Şimdi artık inşaAllah sırada bebiş gelir sağlıklaEvet canım 8 sene boyunca hiç ilişki yaşamadım yaşayamadım daha dogrusu.. pes etmedim korkularımın üstüne gittim. Ben cocuk konusunda şimdi asla pes etmem.. o piki görene kadar günde belki 10tane test yaptım
İnşallah en yakın zamanda hepimiz güzel sonuçlar alırızcanim benim insallah en kisa zamanda guzel sonuclar haberler alirsin cok sevindim adinahic bir zaman pes etme sakınnn
e yani bi zahmet icme sende bide kadinin gozune sokuyon jxjddjdjdndkBana hsg istese ben okeyim mesela hiç adını gecirmedi ama nedense catlatma ignesi deneyelim olmazsa dedi awox testi attım ona dur hemen heyecanlanma takip edelim bi dedi ben çok güveniyorum doktoruma ya dilediğim saatte ulaşabiliyorum hani bana dese cekelim diye yok demem paradan kaynaklı yapmayacagını biliyorum cunku bazen kokteyl storysi attıgımda falan kızıyo suan olmamalı diye djdjxjcjcj
Iste her gıttıgın doktor bır yılı tamamla dıyınce bende hepsı oyle soluyor bır tanesı tavsıye ettı dogal yoldan deneyım olmassa cekılırım dedım bana rahmınle oynarlar vs cok dedıklerı ıcın ıyı bıyer bulurum zamanı gelınce dedım devlette cekınemezdım narkossuzolsun bu sureci sen yaşıyorsun canim eger kafanda bir soru varsa bu soruyla ilerleyemiyorsun maalesef ne kadar erken testlerini kontrollerini yaparsan bu sureci o kadar rahat gecirirsin
Kadın değil erkek ben kadın doktorların kaprislerini sevmiyorum ya hajdjdjdjde yani bi zahmet icme sende bide kadinin gozune sokuyon jxjddjdjdndk
Bende bu doktorları anlamıyorum ınsanın ıcınde suphe bırakacak konusmalar yapıyorlarKonuşmuşuzdur canım. Ben üni de hsg çektirdim ama ordsn çıkıp özele sonuçlarımı göstermeye gittim çünkü film de rahim düzgün görünmüyordu doktor içime sinmemişti. O vesile ile de doktprumu bulmuş oldum şimdi devlete geri geçmiş peşindeyim hshxhshdb
İnşallah canım.. allah hepimize nasip etsin inşallah en yakın zamandaAdına çok sevindim canım. Şimdi artık inşaAllah sırada bebiş gelir sağlıkla
6 ay oldugu icin istemistir doktor daha erken olsaydi belki daha erken derdim ama 6 ay artik biseylerin kontrolleri yapilmaya baslanmali ve kafadan o soru isaretleri atilmali bence, bundan sonraki surecin önemli canim insallah bu ay guzel.snuclara kavusursunBen zaten korktugum ıcın bır yılı beklemek ıstedım bıde ozaman cekıncek psıkolojıde degıldım kardesımde hastanede calısıyor dıktor bıldıgı bısey vardır dıye dusundum cekınmedım
Ya benım son doktorumda erkek ama cok utanıyorun yerın dıbı e gırıyorunKadın değil erkek ben kadın doktorların kaprislerini sevmiyorum ya hajdjdjdjd
Ya benım kafama okadar kazındıkı bır yılın dolsun fıkrı ben 6 ayda hıc sıcak bakmıyordum hsg ye ıste dıyodum bır bıldıklerı vardır olur eee stresım de cok ondan olmuyo belkıde kesın ondan emınım dıyebılırım sıze ole bır stres sıkıntı kafaya takma6 ay oldugu icin istemistir doktor daha erken olsaydi belki daha erken derdim ama 6 ay artik biseylerin kontrolleri yapilmaya baslanmali ve kafadan o soru isaretleri atilmali bence, bundan sonraki surecin önemli canim insallah bu ay guzel.snuclara kavusursun
evet benim canim yandi baya 1 dk daha surseydi birakirdim galiba hfjfjfdj doktor da bitti bitti harikasin bitti muthissin tuplerin acik falan diyo hocam cikarin sunu diye bagiriyom xjxjxkdld aci esigin dusukse imkanin varsa ozelde cektir canimIste her gıttıgın doktor bır yılı tamamla dıyınce bende hepsı oyle soluyor bır tanesı tavsıye ettı dogal yoldan deneyım olmassa cekılırım dedım bana rahmınle oynarlar vs cok dedıklerı ıcın ıyı bıyer bulurum zamanı gelınce dedım devlette cekınemezdım narkossuz
e tamam adam olsun adamin gozune sokuyon jfjdndjdnd yapiyon bari gizli yap yada hic yapma jfhdjdjdmdKadın değil erkek ben kadın doktorların kaprislerini sevmiyorum ya hajdjdjdjd
Oo acı esıgım benım cok dusuk helede ora konusunda o yuzden cekınemedım devlette ıste maddı ımkanıda bebek ıcın anca topladık toplamaya calıstık kesın gıdecegım fılmeevet benim canim yandi baya 1 dk daha surseydi birakirdim galiba hfjfjfdj doktor da bitti bitti harikasin bitti muthissin tuplerin acik falan diyo hocam cikarin sunu diye bagiriyom xjxjxkdld aci esigin dusukse imkanin varsa ozelde cektir canim
Sordum onu doktoruma dedim ki hocam ben 1 yıldır doktor doktor geziyorum içime dönüyormuş bana hep yok bir şey diyip gönderiyorlar neden dedim açıklaması şu. Onların uzmanlık alanına girmiyor ve cihazları çok gelişmiş olmayabiliyor bir de gebe kalmaya engel bir durum statüsünde değerlendirmiyorlar. Bşr de bu doğuştan oluyormuş ve ben kadın doğuma düzenli olarak giden biriyim neden bilmiyorum yani hep kontrole giderdim bak bu yaşımda öğrendim perde olduğunu hamile kalsam bile düşük yaparmışım yani. Ama doktorum hemen ameliyat etmedi beni hiç hamile kalmamışsın böyle doğum yapamayacağını bilemeyiz dedi en son artık tüp bebek yağınca riske atamayız gel yapalım dediBende bu doktorları anlamıyorum ınsanın ıcınde suphe bırakacak konusmalar yapıyorlar
benimde erkek doktorum bulundugum yerdeki en iyo doktor maalesef mecbur napalim djxjdkYa benım son doktorumda erkek ama cok utanıyorun yerın dıbı e gırıyorun
Ben hiç utanmıyorum sanırım arsızım ahahahahaha şaka bir yana insanlar işlerini yapıyorlar sadece oyle düşünmesYa benım son doktorumda erkek ama cok utanıyorun yerın dıbı e gırıyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?