Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Evet ama ben öyle yorumladım djjdjd
Bu arada çevremdeki herkes bana, sende erkek annesi vibe ı var diyor. Kendimi o kadar erkeğe odakladım ki onlar yüzünden , kızım olursa şok olurum
Ayy bana da kız annesi vibe ı var diyolardı ben bebek planladığımdan beri hep erkek gördüm rüyalarımda

Günaydın bende şimdi bi soru sorim tahmini 6 aralık bitecek adetim sonrasında 8-10-11-12 günleri ilişki yaşasam sonra Türkiyeye geleceğim ve birdaha 25-26 aralıkta döneceğim tutma oranı sizce nasıl? Hatta ayın 13ü uçak bileti alacağım o gün sabahta yapsam ne dersiniz? @dodo1234 amanbocegi

Ayy bana da kız annesi vibe ı var diyolardı ben bebek planladığımdan beri hep erkek gördüm rüyalarımda
ben cinsiyet görmedim ama ekim ayında arkadaşım beni görmüş rüyasında kızım varmış fhsdfgsd
sağlıklı olsun da civcivimm ilk çocukta cinsiyet ayrımı çok olmaz hani olsun da kafasında olduğumuz için. ikinci olursa işte o zaman bir cinsiyet ayrımı olur bence içten içe ilki kız olduysa bu da erkek olsa keşke gibi veya tam tersi

bizi zaten tüketen mahalle baskıları emınım annende bu konuda baskı gordugu için hıncnı senden çıkarıyordur. benim annemde ben evlenmek istemiyorum ya diyordum 30 yaşına kadar asla birşey demeyen kadın ben 30u gorunce evde kaldım muamelesi yapıyordu lkjglkhg işte ona da hep konu komşular:) yarın öbür gün sen sana eşine birşey olsa bu kız tek başına ne yapar bu kız dedikleri de kurumsal bir firma da yonetıcı :):):) okumuş etmiş yani hani oyle ele gune de muhtac olacak bir tip değil (allah göstermesin tabi:)

yumurtalama dongun nasıl bilmiyorum ama ne kadar yaparsan o kadar kar:) türkiyede de yaparsın uğurlu gelir belki. buarada regli oldun mu ki

Aynen zeynos benim diyetisyenim de ilk 3 ay zayıflama hakkımız var dedi hamilelikte

Aynen öyle önce bi sağlıkla olsun daa

Aynen öyle önce bi sağlıkla olsun daa
Kızlar merhaba bir şey soracağım da adetim biteli on üç gün oldu on üç gün boyunca ara ara lekelenmelerim oldu iki gün önce akıntım geldi beyaz pembe karışık ve içinde kıl gibi ince kamda vardı bu gece de lavantalıya gittim iç çamaşırım batmıştı kanamam olmuş sizce neden olabilir geçmez ve yoğunlaşırsa hastaneye gideceğim

hiç belli olmaz valla burda regli bitişi ertesi gunu ilişkiden sonra hamile kalanlar bile vardı. Nasip kısmet yavrum.
He birde ben geçen ay ovulasyondayken denemiştim o testi ama pik çıkmamıştı belkide en başında oluyorum çünkü ayın 14 en doğurgan dönemdi ama pik göstermedi hiç demekki o gün değildi

aynen de öyle evlenemicem diye korkuyordu ama çok şükür birbirimizi severek evlendik öyle görücü usulü falan da değil. yani herkesin bir alıcısı var bir şekilde o da görmüş oldu djkfjkgv onun dışında bende çok şükür okudum ettim şu an mesleğimdeyim yaza malimüşavirlik belgemi alacağım nasipse ama anneme göre hala kilolu ergen bir bireyim yakamdan düşmedi evlendim hala tepemde zayıfla diyor ahahahah
he birde evlendiğim yaşta 27 ye yeni girmiştim mayısta doğum günümdü haziranda da düğünüm vardı tam. şu anda da 28 yaşındayım 29 a da az kaldı 30 a merdiven dayadım bende

Aynen zeynos benim diyetisyenim de ilk 3 ay zayıflama hakkımız var dedi hamilelikte
evet ben yükse kilo olduğum için birde bayapı bir zayıflarım 15-20 kilo bile veririm mide bulantısı falan olursa zaten normalde bile insanlar bulantıdan zayıflıyor 3-5 kilo bazıları.
birde ben şimdi zayıflama işini yapamıyorsam bile bebek varken yaparım gibime geliyor o içimdeki canı düşündüğüm için

He birde ben geçen ay ovulasyondayken denemiştim o testi ama pik çıkmamıştı belkide en başında oluyorum çünkü ayın 14 en doğurgan dönemdi ama pik göstermedi hiç demekki o gün değildi
her ay yumurtlama günlerin değişkenlik gösterebilir. o yüzden ovulasyon testi yaparsan senin için daha kolay olur gününü bulmak. uygulama döngüne göre olması gereken günü gösteriyor ama sorun tam da orda çünkü olması gereken günde olmayıp daha öncesinde veya daha sonrasında yumurtlama olabiliyor

Günaydın kızlar az önce test yaptım ben Dua eden herkesten Allah razı olsun silik bir çizgi çıktı
ooooo ben zaten içimden senin için hep emindim biliyor musun gurbetselll bayağı da belirgi çıkmış
tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn
bize de belirtilerini yazarsın emsal alırlarr

Aynenn öyle bebisimm biz hallederizzz pcos ile kilo vermek hiç kolay değil sürekli bisiler yemek istiyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…