genelde o gün pik 24 saat icinde de catlarGünaydın kızlarrr
Size bir sorum olacak ovulasyon takibi yapanlara bu sorum. Uzayan şeffaf akıntının olduğu gün mü yumurtanız çatlıyor yoksa ondan 1-2 gün sonra mı?
gunaydin birazcik dedikodu yaptikGünaydın kızlar gece olan konuşmaların hepsini okudum. Hepiniz çok tatlısınız :) sabah uyandım regl ağrım gibi ağrı var biraz üzdü bu …
test icin acele etme awox stokla burdan goturebilirsen oraya goturGünaydın bende şimdi bi soru sorim tahmini 6 aralık bitecek adetim sonrasında 8-10-11-12 günleri ilişki yaşasam sonra Türkiyeye geleceğim ve birdaha 25-26 aralıkta döneceğim tutma oranı sizce nasıl? Hatta ayın 13ü uçak bileti alacağım o gün sabahta yapsam ne dersiniz?@dodo1234 amanbocegi
ya canimmm supersinnn hayirli olsunGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun silik bir çizgi çıktı
ya yumurtlama olabilir ama devam ederse hastaneye git canimKızlar merhaba bir şey soracağım da adetim biteli on üç gün oldu on üç gün boyunca ara ara lekelenmelerim oldu iki gün önce akıntım geldi beyaz pembe karışık ve içinde kıl gibi ince kamda vardı bu gece de lavantalıya gittim iç çamaşırım batmıştı kanamam olmuş sizce neden olabilir geçmez ve yoğunlaşırsa hastaneye gideceğim
Teşekkür ederim canımya canimmm supersinnn hayirli olsun
evet ben bunu almıştımKızlar bunu mu alıyorsunuz? Bende ona göre alayım
hosbuldum canim dpo bilmem kactan selamlar jxjxjdkdkddkdmdk
ay bilmiyorum hic baktirmadimKızlar adetten önce rahim duvar kalınlığımız kaç milimdi
hosbuldum canim dpo bilmem kactan selamlar jxjxjdkdkddkdmdk
amin canim aminn rabbim hepimize nasip etsin insallah cok guzel bi görüntüTeşekkür ederim canımAllah sana da nasip etsin
aynen xjxjxjdjdjj benimde iste 4 8 arasi dudhuddj 8e kadar yolum var jdjdjdjdkhahah dop 12 ile 14 arası regli oluyordu dimi. o zaman benim 6-9 kasım arası regli tarihim.
simdi hepimize tam ne zaman test yaptin oncesinde nzaman yaptin negatifti simdi ne zaman pozitife döndü falan ve belirtilerin nelerdi sirayla anlat bakim dinliyoruzGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun silik bir çizgi çıktı
ben doktora dedim bak diye isime niye karisiyon dediKızlar amh düşük olup hamile kalan var mı?
Benim bir gün önce 11.4 mm di ama öncesinde primolut N kullandım onun etkisi nedir bilmiyorumKızlar adetten önce rahim duvar kalınlığımız kaç milimdi
Bende zırla baktırdım valla. 0.57 çıktı. Geçen sene 0.97 idi. Yıkıldım görünce. 3 aydır deniyoruz zaten bu yüzden mi olmuyor stresten mi bilmiyorum.ben doktora dedim bak diye isime niye karisiyon dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?