aynen oyle uzulsekte cabucak kalkiyoruz ayaga jfjdjdj belirtilerim hala devam ediyo benimBen bu ay kesin hamileyim dedim bakın negatifi gördüm öksürünce kasıklarıma sancı giriyo sürekli batma ve regl olacakmısım gibi doluluk hissim var ama negatif üzülmüyoruz yeni dönemler yeni yumurtalar try again
güldürdün beni allah seni napmasın sdjhdfHmmm hemen hemen hiçbiri yok bende
benim normal adet belirtimden tek fark yumurtlama sonrası değilde bat'a 1-2 gün kala belirtilerin başlamış olmasıydı. dediğim gibi hepimizde aynı belirtiler olacak değil hepimizin fizyolojisi yapısı farklıteşekkürlerr. sadece şeyi sorcam anladığım kadarıyla asıl belirtilerin bata 2-3 gün kala başlamış.
mesela benim yumurtlama olduktan sonra göğüs ucunda sadece dokununca hissedilen bir hassasiyetim vardı şu an yok. kasık ağrısı da geceleri hissediyorum gündüz öyle bir ağrım sızım olmuyor. dün kremsi losyon kıvamında diyim bir akıntım geldi. yine dün yatakta ani hareket ettiğimde sağ kasığımda ağrı oldu anlık. benim ani hareketlerde ağrı adet olacağım zaman oluyordu böyle bir bir hafta varken oluyordu.
şu anda da bat tarihim 10-12 aralık diyebilirim ve korkuyorum adet belirtisi var adet olacağım diye
aşkım tam dop bilmedigim icin kestiremiyorum batı o yuzden ne zaman yapacagima kararsızım, ama regl.olursam normalde ovuye asiri karsiyim onumuzdeki ay kesin yapicam sirf gunumu ogrenmek icin djdjdidndkmd cok zormus böyle jfjfkd
çok teşekkürler tekrardan allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada tebrik ederim seni debenim normal adet belirtimden tek fark yumurtlama sonrası değilde bat'a 1-2 gün kala belirtilerin başlamış olmasıydı. dediğim gibi hepimizde aynı belirtiler olacak değil hepimizin fizyolojisi yapısı farklıDaha sizin bat'a çok var yerleşme oluyorsa bile yeni yeni oluyordur. kremsi akıntı güzel bir belirti inşallah tutunma akıntısıdır. benimde o tarz akıntılarım olmuştu
benimde genel belirtilerim tek farkli olan sey ilk sefa yumjrtlama zamani baslayan ve hala devam eden hic dinmeyen bi agrim var ilk defa yasiyorum.bunu normalde battan 3 4 gun once baslar bu sefer baya erken basladi ve hic dinmedi 2 gundur de ustune yatamiyorum o serece agriyorlar ve şişler ve surekli kasik agrisi yasadim baska da belirgin farkli bi belirtim olmadibenim normal adet belirtimden tek fark yumurtlama sonrası değilde bat'a 1-2 gün kala belirtilerin başlamış olmasıydı. dediğim gibi hepimizde aynı belirtiler olacak değil hepimizin fizyolojisi yapısı farklıDaha sizin bat'a çok var yerleşme oluyorsa bile yeni yeni oluyordur. kremsi akıntı güzel bir belirti inşallah tutunma akıntısıdır. benimde o tarz akıntılarım olmuştu
bencede kesinlikle yap strese girmem diyorsan yap yaniaşkım tam dop bilmedigim icin kestiremiyorum batı o yuzden ne zaman yapacagima kararsızım, ama regl.olursam normalde ovuye asiri karsiyim onumuzdeki ay kesin yapicam sirf gunumu ogrenmek icin djdjdidndkmd cok zormus böyle jfjfkd
Askim ilk iki ay ovü kullandığımda bende birlikte olmak zorunda hissediyordum hosuma gitmiyordu şimdi yine ovü yapıyorum ama zorbalamıyorum kendimi hadi yapmamız lazım diye akısına bırakıyorum oyle güzel oluyo ahshdjjdjsaşkım tam dop bilmedigim icin kestiremiyorum batı o yuzden ne zaman yapacagima kararsızım, ama regl.olursam normalde ovuye asiri karsiyim onumuzdeki ay kesin yapicam sirf gunumu ogrenmek icin djdjdidndkmd cok zormus böyle jfjfkd
evet aslinda bu ay yapicaktim da gun asiri denemek istedim bu ay bakalim tutmazsa yaparim strese de girmem daha alistim artik sadece dpo sayabilim yeter jxjxjdjdnsbencede kesinlikle yap strese girmem diyorsan yap yani
en azından tarihini falan bilirsin akıntını takip edersin bakalım o dönemlere denk geliyor mu gelmiyor mu falan
ben de ovu hiç sevmıyorum stres topu ama son ıkı ay cok dengesizdi reglim kı cok duzenlıdır benım o zaman kullanmıştım telefondakı programa gore hep 2 gun sonra pik oldum kız aylarca yanlış pik jngşkhgaşkım tam dop bilmedigim icin kestiremiyorum batı o yuzden ne zaman yapacagima kararsızım, ama regl.olursam normalde ovuye asiri karsiyim onumuzdeki ay kesin yapicam sirf gunumu ogrenmek icin djdjdidndkmd cok zormus böyle jfjfkd
evet o bakımdan gerçekten ilişki monotonlaşıyor ve üst üste olduğu için insan bunalabiliyor. erkeklere göre hava hoş tabii de neyse dchjcvjkAskim ilk iki ay ovü kullandığımda bende birlikte olmak zorunda hissediyordum hosuma gitmiyordu şimdi yine ovü yapıyorum ama zorbalamıyorum kendimi hadi yapmamız lazım diye akısına bırakıyorum oyle güzel oluyo ahshdjjdjs
benim eylül ve ekimde döngüm allak bullak oldu bide ovü yapmasaydım kendimi çok yıpratırdımevet aslinda bu ay yapicaktim da gun asiri denemek istedim bu ay bakalim tutmazsa yaparim strese de girmem daha alistim artik sadece dpo sayabilim yeter jxjxjdjdns
askim valla bende ayni sekildeydim ilk yaptigimda zamani falan simdi bugun yok yani ne denk geliyor denk geldi mi stresliyim falan biraktim yapmadim fjdjjdkern beni strese sokmaz artik sadece dpo saymak icin yapacagim jfjdjffmAskim ilk iki ay ovü kullandığımda bende birlikte olmak zorunda hissediyordum hosuma gitmiyordu şimdi yine ovü yapıyorum ama zorbalamıyorum kendimi hadi yapmamız lazım diye akısına bırakıyorum oyle güzel oluyo ahshdjjdjs
yaa bekle belki gecikmen olur ama stres yapma sakın
Ben seviyorum ovuyu artık zorundaymıs gibi de yapmadığım için strese sokmuyor beniben de ovu hiç sevmıyorum stres topu ama son ıkı ay cok dengesizdi reglim kı cok duzenlıdır benım o zaman kullanmıştım telefondakı programa gore hep 2 gun sonra pik oldum kız aylarca yanlış pik jngşkhg
evet iste benimde 2 aydir duzensiz gecikmelerim oluyor bi degisik 4 gun geciktim sonra takip ettim kendimi dedim bu kadar erken yumurtlama ihtimali var mi acaba yani bu ay daha stresli gecirdim bakarsan fjdjjdkfben de ovu hiç sevmıyorum stres topu ama son ıkı ay cok dengesizdi reglim kı cok duzenlıdır benım o zaman kullanmıştım telefondakı programa gore hep 2 gun sonra pik oldum kız aylarca yanlış pik jngşkhg
ben pik tarihleri gecınce hadi bir dahakı ay goruşuruz modunu acıyordum hahahahaevet o bakımdan gerçekten ilişki monotonlaşıyor ve üst üste olduğu için insan bunalabiliyor. erkeklere göre hava hoş tabii de neyse dchjcvjk
evet benimde ekim kasim o sekilde oldu o yuzden bir sonraki dongude mecbur yapicam gibibenim eylül ve ekimde döngüm allak bullak oldu bide ovü yapmasaydım kendimi çok yıpratırdım
hahaahah bende çatlamadan sonra biraz özleyelim yeto dedim birkaç gün mola verdim dhbfjhfben pik tarihleri gecınce hadi bir dahakı ay goruşuruz modunu acıyordum hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?