Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Awoxta bizde silik çıktı ya yine de bisey yok negatif

sen niye gaza geldin durup dururken djdjdjdjsn

evet ya bende ona sinir oluyorum o yüzden plastiğin içini açıyorum strip i çıkarıyorum içinden djhsdfh

dodocum benim döngüm 36 gün dpo 16 benim bat günümdü ben dpo 16da öğrendim ondan önceleri hep negatifti
yaa benimde dongum ortalama 26 28 gun arasi oluyor 11 kasim sat tahmini yumurtlama 21 24 arasi bat 4 8 arasi oluyor iste arkadaşlarım yarin yao diyolar ama ben erken olabilir dedim bilmiyorum

dodocum benim döngüm 36 gün dpo 16 benim bat günümdü ben dpo 16da öğrendim ondan önceleri hep negatifti
regl günü anca öğrendin yani sen öyle mi , bir gün öncesi bile mi çıkmamıştı? sanırım sende pcos var geç yumurtlama geç döllenme gibi duruyor

regl günü anca öğrendin yani sen öyle mi , bir gün öncesi bile mi çıkmamıştı? sanırım sende pcos var geç yumurtlama geç döllenme gibi duruyor
evet kuzum iki yumurtalıkta da yoğun pcos vardı bende sat'ım 9 eylüldü yumurtlamam 28 eylülde olmuştu dpo 12-14 denedim negatifti hepsi ilaç kullanıcaktım son kez deniyim dedim dpo 16da pozitifi gördüm

yaa benimde dongum ortalama 26 28 gun arasi oluyor 11 kasim sat tahmini yumurtlama 21 24 arasi bat 4 8 arasi oluyor iste arkadaşlarım yarin yao diyolar ama ben erken olabilir dedim bilmiyorum
yap için rahatlasın eğer negatif olursa beklersin 8i geçince yaparsın bir daha

simdi hepimize tam ne zaman test yaptin oncesinde nzaman yaptin negatifti simdi ne zaman pozitife döndü falan ve belirtilerin nelerdi sirayla anlat bakim dinliyoruz
Canım ben bu ay test yapmadım öyle geçen aydan çok üzüldüğüm için dpo12 de yaptım yani bugün. Belirtilerimi yazmadım hiç umudum yoktu bu aydan o yüzden ama elbette hatırlıyorum

evet ya baya evirip cevirince bisey parliyo camini cikarmistim bende hdjdjd
Çıkarsan da bu defa sağ sola çevirince üstündeki şeffaf bant parlıyor. Yok çerçevesinin gölgesi düşüyor gereksiz heyecan yaptırıyor. İşte alternatif olmayınca pek mecbur katlanıyoruz kendisine dün laboquick de aldım gelir bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…