Ben zaten ovulasyon falan yapmıyorum her zaman değerlendirmeye çalışıyoruz.Ben geçen takip ettiğim bir ebenin sayfanında şey diyordu. Ovulasyonda pik görmeniz yumurtalama olduğu anlamına gelmez sadece lh gösterir ve yumurta daha yeni oluştuğunu anlarız demişti. Ne zaman döllenecek boyuta gelir ne zaman çatlar bu tamamen kişiye özgü demişti. O yüzden ki reglden bir gün sonra veya regle 3 gün kala bile hamile olanlar vardı. Burdan biri daha böyle ovulasyon testi yapmıştı bir hafta sonra doktor kontrolüne gidip yumurtan yeni çatlamışti demişti ona. Kız teste güvenip yumurtlama dönemim bitti diyor. Demem o ki döngü boyunca her zaman gebelik ihtimali var.
Bence varKızlar merhaba bugün bat günüm. Aslında pek değerlendiremedik bu ay ama hemen silik şekilde 2 çizgi oldu. Var mıdır acaba?
canim var gibi duruyor kan ver istersenKızlar merhaba bugün bat günüm. Aslında pek değerlendiremedik bu ay ama hemen silik şekilde 2 çizgi oldu. Var mıdır acaba?
Ben de öyle. Umarım bebiş hemencik gelirBen zaten ovulasyon falan yapmıyorum her zaman değerlendirmeye çalışıyoruz.
sadece uygulamada olan tahmini yumurtlama dönemi geçmişti onun için dedim
evet ya benim gecen ay gecikmem vardi 4 gun de oyle mi oluyormuş fjdjjdkd hic duymamistim onu
Ya geçen ay çok üzüldüm cesaretim yokcanim var gibi duruyor kan ver istersen
Çatlamayan yumurta için birebir diyorlar ama erken değil mi canım senin için yaBen ovitrelle aramaya başladım bile iş yoğunluğuma göre yumurta takibi yapıp usg ile ondan vurulucam bu ay
oyleymis bilmiyorum djdjdjd insallah alırız guzel haberler artikAy öyle bir şey mi varmışbenimde geçen ay gecikti hatta döngüm düzensiz diye üzüldüm bu ay da biraz belirtilerim var ufaktan güzel haberler alalım inşallah
İnşallah yaBence var
Doktorum o şekilde karar verdi askim ben demedim bisey 4. Denememiz oldu bu ayÇatlamayan yumurta için birebir diyorlar ama erken değil mi canım senin için ya
bende gecen ay cok üzüldüm canim daha net pozitif gordum ve ertesi gun regl oldum pisman oldum hemen gidip kan vermediğim için kimyasal mi yalanci miydi bilmiyorum eger kan verseydim ve bisey ciksaydi en azindan tuttugunu bilirdim o yuzden seninde soru işareti olmasin kafanda bence ver hemenYa geçen ay çok üzüldüm cesaretim yok
onun yumurta tembelligi vardi yanlis hatirlamiyorum o yuzden erken istemistir doktorÇatlamayan yumurta için birebir diyorlar ama erken değil mi canım senin için ya
oyleymis bilmiyorum djdjdjd insallah alırız guzel haberler artik
Ay öyle dediyse tamamdır. Benim doktorumda 3 ay süre verdi sonra hsg yaparız dedi. Normalde 1 yıla kadar bir şey yapmıyorlar ondan kendi doktoruma da şaşırdım. Ama dedim hocam ben geç kalmak istemiyorum çok aceleci de olmak istemiyorumDoktorum o şekilde karar verdi askim ben demedim bisey 4. Denememiz oldu bu ay
ben marta kadar gitmeyecegim doktora bakalim insallah tutar o zamana kadar fjjxdjdjxBen ovitrelle aramaya başladım bile iş yoğunluğuma göre yumurta takibi yapıp usg ile ondan vurulucam bu ay
Acaba PCO ve yumurta tembelliği aynı şey mi ? çünkü her ikisi de ultrasonda görünüyor.onun yumurta tembelligi vardi yanlis hatirlamiyorum o yuzden erken istemistir doktor
Hsg den sonrada olmazsa doktor nasıl bir yol izleyecek söyledi mi sana. Tabii inşallah bu ay olurben marta kadar gitmeyecegim doktora bakalim insallah tutar o zamana kadar fjjxdjdjx
emin degilim ama ayni sey olmayabilir pcos daha cok yumurta kisti oluyor yumurta tembelligide ya tam buyumuyor yada catlamiyor gibi birseydir tahminen söylüyorumAcaba PCO ve yumurta tembelliği aynı şey mi ? çünkü her ikisi de ultrasonda görünüyor.
Evet bi de böyle deneyelim vurulduktan sonra her gün test yapıcam çünkü pozitif veriyormuş 9-12 güne kadar silikleşmesini görmem lazım skadjjdkskaonun yumurta tembelligi vardi yanlis hatirlamiyorum o yuzden erken istemistir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?