- 8 Eylül 2021
- 659
- 393
- 53
sana helalben onu şimdi kendimce 5-8 aralık olarak yorumladım haahahah A harfi Aralığın A'sı cjkvjjhb
Teşekkürler inşallah öyledir Mayıs'tan beri her ay tek çizgi görmek çok yordu. Kıaa bir süre biliyorum bu süreç için ama yaşKan verin çok heyecanlıyım sizin adınıza vallaTeşekkürler inşallah öyledir Mayıs'tan beri her ay tek çizgi görmek çok yordu. Kıaa bir süre biliyorum bu süreç için ama yaşım var tüp bebekten korkuyorum gerek yok dediler ama amh düşüyor sürekli
Aynen bunu öğrenmem iyi oldu canımaman aman kizzz neyse yeni dongunde bir sure daha kaliteli gebelik testin olucak oyle dusun fjxjdkdlx
bununla ugrasana ksdar direk test yapmak asiri asiri mantikli cjxjxjxkkdkxkxEki Görüntüle 3681498
Bende görüntüsü böyle mesela normalde egrelti otu gibi gorunmesi lazım ruj kadar bişey mınıcık D dodo1234 P papatya1632
Ben hamileyim ateşim 37.4 filan çıkıyor her seferinde buda belirti benceKızlar 20 sayfa ne konuştunuz hdhdndhd ben hala regl olmadım ay belim çok ağrıyor ateşim 37.6 eğer regl olursam niye bu kadar progesteron Salgıladım ben bu ay bilmiyorum.
Aynen o zaman sıkıntı olmaz ama gündüz alımı acaip sallıyor vücudu..gece uyumadan önce alıyordum ben sıkıntı olmuyor öyle. hiçbir yan etkisini hissetmiyorsun uyuduğun için hatta uykuna da yardımcı oluyor rahat uyutuyor
hahah evet iyi oldu canimmmmmAynen bunu öğrenmem iyi oldu canım
Kız ne uğraşması normal testten cok daha kolay küçük bi yeri var dilinin altına deydirip 10 dk sonda bakıyosun ışığındanbununla ugrasana ksdar direk test yapmak asiri asiri mantikli cjxjxjxkkdkxkx
Canım gün içinde de öyle mi yoksa sabah bazal ısımı o kadar yüksek. İlk defa bu kadar yüksek ısı da kaldım ama umutsuzum bir yandan yarın olmazsam bir test daha yapayım olmazsa yaaBen hamileyim ateşim 37.4 filan çıkıyor her seferinde buda belirti bence
kolaymişta jdjxjxjkxkxk hahahah yeni bebeklerin gelsin artik onlarla takil jxjxjxjdkdKız ne uğraşması normal testten cok daha kolay küçük bi yeri var dilinin altına deydirip 10 dk sonda bakıyosun ışığından
Kız kırmızıları görmeden bayrakları çekme hemen sendekizlar benim hafiften regl sancilarim geliyor gibi ayaklarim üşüyor karnim adet olacakmisim gibi agrimaya basladi ve belim hafiften kendini hissettiriyorr gidiyor gitmekte olan xjjxxjfkd
e ama napalimmm kii bilgi alisverisleri yapiyoruz jfjfjfmfAyy bu grubun çenesi fena düştü. Çalışacağım aklım burda kalıyor bir susunsonra bakıyorum 20 sayfa olmuş. Nasıl okuyup takip edelim nasıl?
Gün içinde yüksekCanım gün içinde de öyle mi yoksa sabah bazal ısımı o kadar yüksek. İlk defa bu kadar yüksek ısı da kaldım ama umutsuzum bir yandan yarın olmazsam bir test daha yapayım olmazsa yaa
Gidiyor gönlümün efendisi hiç kimseye yar olmam artık beynimde bu çalmaya başladı okuyunca. Ya regl olsam 1 şişe şarap alıcam kendime korkudan anca uslu uslu oturuyorumkizlar benim hafiften regl sancilarim geliyor gibi ayaklarim üşüyor karnim adet olacakmisim gibi agrimaya basladi ve belim hafiften kendini hissettiriyorr gidiyor gitmekte olan xjjxxjfkd
ama hissediyorum ya napiiimmmmKız kırmızıları görmeden bayrakları çekme hemen sende
Ona geliyor gelmekte olan denir kız gidiyor gitmekte olan nekizlar benim hafiften regl sancilarim geliyor gibi ayaklarim üşüyor karnim adet olacakmisim gibi agrimaya basladi ve belim hafiften kendini hissettiriyorr gidiyor gitmekte olan xjjxxjfkd
Hatta senin için ölçeyim bir durGidiyor gönlümün efendisi hiç kimseye yar olmam artık beynimde bu çalmaya başladı okuyunca. Ya regl olsam 1 şişe şarap alıcam kendime korkudan anca uslu uslu oturuyorum
Anladım canım teşekkür ederimGün içinde yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?