- 25 Kasım 2025
- 246
- 184
- 18
- 29
Yok ben hep negatif gördümK
İşte baya testte silik çizgi görüyorsun bazen sonra negatif çıkıyor ya işte döllenme oluyor am bebek rahme tutunamıyor dolayısıyla regl ile atılıyor
Amin canım inşallahGözün aydın kuzumdarısı bizim başımıza
Yok bana doktor vermişti bir gebelikte attan düşmüş gibi oldum sonra doktor sen ne yaptın ağızdan alma vajinal kullan yoksa kalkamazsın yataktan demişti. Gerçekten beni mahvetmişti...ya seninde yorumlarına bayılıyorum sağlıkcı mısın sen
gece uyumadan önce alıyordum ben sıkıntı olmuyor öyle. hiçbir yan etkisini hissetmiyorsun uyuduğun için hatta uykuna da yardımcı oluyor rahat uyutuyorSakın ağızdan alma mahveder seni. Sersem yapar, aşırı uykulu, halsiz, berbat yapar.
kızzzz hani biliyordunnnn 8 ve 5 i nerden gördün o zaman yaaa fvfhdfhkız %90 salladım zaten
kızzzz hani biliyordunnnn 8 ve 5 i nerden gördün o zaman yaaa fvfhdfh
Canim az önce konuştuk kızlarla bu konuyu zaten. Döngü boyunca gebelik ihtimali var çünkü ovulasyon testleri lh belirliyor yumurta döllenecek kadar büyüdü mu çatlayacak mi bunlar kişiye özgü olduğu için yarışı bırakmıyoruz imkanlar el verdiği sürece devam etmek gerekiyorOh maşallahgüzel program ben gün aşırı gitmeye çalıştım hep en son 30 u yapıp bıraktım dün bir acaba olduk baktık ikimizde çok hevesli değiliz bugün olur gene herhalde sonrasında bırakmak mı lazım acaba gene regl olana kadar devam etmek mi mantıklı yoksa
Valla ben bırakıyorum silikşme olduğu an kepenk indiriyorumCanim az önce konuştuk kızlarla bu konuyu zaten. Döngü boyunca gebelik ihtimali var çünkü ovulasyon testleri lh belirliyor yumurta döllenecek kadar büyüdü mu çatlayacak mi bunlar kişiye özgü olduğu için yarışı bırakmıyoruz imkanlar el verdiği sürece devam etmek gerekiyor
8 5 ve a harfi doğru yorumları sallamış olabilirim
Olacağı varsa oluyor zaten bu gözler tek ilişki ile ne hamilelik haberleri okuduValla ben bırakıyorum silikşme olduğu an kepenk indiriyorum
hahahaha fjfjdkdkxkxTövbe neler duyuyom bana at bunları
hadi inşallahhhhhhhhh amin aminnnnhadi bakalım be böceğimm 5 aralık cuma günü test yapıp pozitif görüp 8 aralık pazartesi günü anneme söylemem yok mu hadi bismillah aldım kabul ettim 777 djkdfvbamanbocegi
aman aman kizzz neyse yeni dongunde bir sure daha kaliteli gebelik testin olucak oyle dusun fjxjdkdlxKız yaptım valla işte o clearblue 14€ bitane var içinde fiyatı 700₺ hemen hemen
Ajha maalesef bunu da biliyorum. Bizim ovulasyon testlerinden daha hassas daha gerçekçiymisKız baya memnunlar Avrupada bunlardan benimki çatlamıyo ya bisey göstermiyo akdjjd
ayy ama uzulme bak daha kaliteli testle devam ediceksin xjxjxkxkxl
ilginc seyler yeni hilgiler ogreniyorum xjxjxnxkxKız baya memnunlar Avrupada bunlardan benimki çatlamıyo ya bisey göstermiyo akdjjd
Ya oyle de benim çatlamadığı için işe yaramadı avrupa gezilerini bu yüzden seviyorum bişeyler alıyorum ordan ajdjdj normalde bu ayda vardı ama vize kaynaklı ertelediler yoksa yine bir sürü sey toplardımAjha maalesef bunu da biliyorum. Bizim ovulasyon testlerinden daha hassas daha gerçekçiymis
ben onu şimdi kendimce 5-8 aralık olarak yorumladım haahahah A harfi Aralığın A'sı cjkvjjhbhadi inşallahhhhhhhhh amin aminnnnbak dur goruntu atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?