- 25 Kasım 2025
- 243
- 182
- 18
- 29
Kız saçmalama geçen gün 700₺ verdim tl fiyatıyla bi teste sinirimden sırf hassasmış diyeBen biliyosundır sandım ne bileyim
Vezneye yönlendiriyo daha önce gitmiştimAcilden girseydin o da olur
papatyammm hayirrr ya yapammissindirrf xnxnxnxkdkxk o awoxu iptal edebiliyorsan iptal et bu daha iyiiiKız saçmalama geçen gün 700₺ verdim tl fiyatıyla bi teste sinirimden sırf hassasmış diye
Kaç yaşındasın canım bu ay olmazsa bende kadın doğuma gideyim diyorum bi 37 yaşındayımTeşekkürler inşallah öyledir Mayıs'tan beri her ay tek çizgi görmek çok yordu. Kıaa bir süre biliyorum bu süreç için ama yaşım var tüp bebekten korkuyorum gerek yok dediler ama amh düşüyor sürekli
tukurukle ovulasyon kiti ne ya hahahaha jfjfjdjdndjxnjxjxx ovulasyon testlerinden devam biz jfjfjmdD dodo1234 P papatya1632 ben eylülde avrupaya gittiğimde tükürükle ovulasyon mikroskobu aldım inanılmaz memnun insanlar benim ki çatlamıyor ya bende bişey çıkmıyor sinirlendim ovü testlerine devam ediyorum en azından orda cizgi koyulasıyo hahshshsh
Tövbe neler duyuyom bana at bunlarıD dodo1234 P papatya1632 ben eylülde avrupaya gittiğimde tükürükle ovulasyon mikroskobu aldım inanılmaz memnun insanlar benim ki çatlamıyor ya bende bişey çıkmıyor sinirlendim ovü testlerine devam ediyorum en azından orda cizgi koyulasıyo hahshshsh
Kız yaptım valla işte o clearblue 14€ bitane var içinde fiyatı 700₺ hemen hemenpapatyammm hayirrr ya yapammissindirrf xnxnxnxkdkxk o awoxu iptal edebiliyorsan iptal et bu daha iyiii
ayy inşallah 5 veya 8 aralıktır o tarih. eşimin isminde a harfi yok. annemin isminde var ama kayınvalidemin isminde de var. ayyy kemerli burun illa ki vardır kıvırcık saçlı erko çevremde hiç hatırlamıyorum be canısıÇok temiz haberlerin var ve cok hızlı yani peşpeşe güzel haberler. İsminin için de A olan biri eşin olabilir annen yada yakınlardan biri sen haber vereceksin 8 5 içinde olan bir ayda ya da günde güzel haber ama inşallah bebıstıryakında erkek kıvırcık saçlı kemerli burunlu biri var mı gıcık bir tip ondan iyi enerfji almadım
Belki döllenme olmuştur ama tutunamamıçtır canım. Yani kimyasal olmuştur belki
İhtimal ama bilemiyorumBelki döllenme olmuştur ama tutunamamıçtır canım. Yani kimyasal olmuştur belki
ayy inşallah 5 veya 8 aralıktır o tarih. eşimin isminde a harfi yok. annemin isminde var ama kayınvalidemin isminde de var. ayyy kemerli burun illa ki vardır kıvırcık saçlı erko çevremde hiç hatırlamıyorum be canısı
Tövbe neler duyuyom bana at bunları
tukurukle ovulasyon kiti ne ya hahahaha jfjfjdjdndjxnjxjxx ovulasyon testlerinden devam biz jfjfjmd
Kız baya memnunlar Avrupada bunlardan benimki çatlamıyo ya bisey göstermiyo akdjjdTövbe neler duyuyom bana at bunları
Sakın ağızdan alma mahveder seni. Sersem yapar, aşırı uykulu, halsiz, berbat yapar.
İşte baya testte silik çizgi görüyorsun bazen sonra negatif çıkıyor ya işte döllenme oluyor am bebek rahme tutunamıyor dolayısıyla regl ile atılıyorİhtimal ama bilemiyorumo nasıl oluyor acaba
Kız baya memnunlar Avrupada bunlardan benimki çatlamıyo ya bisey göstermiyo akdjjd
Evet hem yumurtlamadan önce gün aşırı hem de yumurta da piki göründüğüm iki gün ve yumurtanın çatladığı gün ü değerlendirdik 3 gün peşpeşeYani hem yumurtlamadan önce hem yumurtlama günlerini değerlendirdiniz değil mi ? Doğru mu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?