cikarsa erken ogrenmis olurum cikmazsa da regli beklerim canim gelirse bizimdir gelmezse hic bizim olmamıştırBence erken uzulmemek ıcın yapmamak saha mantıklı tabı sen bıkırsınız gene ama belkı var testte daha çıkmıyor o ıhtımallerde oldugu ıcın bıraz daha beklemek daha ıyı
Tabıkı uzuluyorum kım uzulmezkı herkes üzülür oyle hemende toplanayıp dıger aya hazırlanayım herkesde yapamıyo hormonlar alt ust zaten bu sureclerdecanim sen uzuluyorsan yapma bekleyebilirsen 1 hafta gecikme bekle canim, ben bir sonraki aya odaklaniyorum hemen hatta dusun yani simdiden odaklandim bir sonraki aya
Kız ben gecenlerde erkenden test yapmayın dıye tavsıyelerını okudum senın sana nolduda sımdı test hevesıne gırdıncikarsa erken ogrenmis olurum cikmazsa da regli beklerim canim gelirse bizimdir gelmezse hic bizim olmamıştırünlü dusunur B beyazmelek111 in de dedigi gibi yeni aylar yeni yumurtlaarr
ayy yerim seni ya hahahah 11 aralik dogum günüm o gun ogrenmeyi cok isterim biliyor musunYa bılmıuorum. Neden ama ıcıme oyle doguyor senın gebe olsan bıle sankı aralıgın 10 11 gıbı bellı olacak gıbı gelıyo bana tabı bu sadecd bır hıs nıye doguyo onuda bılmıyorum ama gebeysen ogun ogrenceb degılsende ogun regl olcan gıbı bır hıse gelıyo ıcıme
Hıslerım sadece başkalarına kuvvetlı kendımede sıfır gercekten bazen gercek oluyo burda bır arkadas vardı ruyamda tam kızın yumurtlama donemınde hamıle gırmustum gercekten gebeymıs ama kımyasal okmustu cok uzuldum ozamanda allahım ısteyen herkesın kucagını dokdurdunayy yerim seni ya hahahah 11 aralik dogum günüm o gun ogrenmeyi cok isterim biliyor musunkeske oyle birsey olsa hep onun icin dua ettim onu istedim eger hislerin kuvvetliyse ve gerceklesirse cok dua ederim sana
hahahah hala söylüyorum canimmm ama yumurtlamami dogru hesapladiysam eger 4 aralik bat o yuzden yapiyorum canimmmmKız ben gecenlerde erkenden test yapmayın dıye tavsıyelerını okudum senın sana nolduda sımdı test hevesıne gırdın
Dpo kaç oluyor ozaman senınhahahah hala söylüyorum canimmm ama yumurtlamami dogru hesapladiysam eger 4 aralik bat o yuzden yapiyorum canimmmm
yaa insallah hislerin dogru cikar canimm zaten sabah negatifi gorursem ve dogum gunume kadar regl gelmezse o gun yapmayi düşünüyorum sonraki testiHıslerım sadece başkalarına kuvvetlı kendımede sıfır gercekten bazen gercek oluyo burda bır arkadas vardı ruyamda tam kızın yumurtlama donemınde hamıle gırmustum gercekten gebeymıs ama kımyasal okmustu cok uzuldum ozamanda allahım ısteyen herkesın kucagını dokdurdun
Bak eger bu ay yumurtlama nı dogru hesapladıysan senın hıc ovulasyon stresıne gırmene gerek kalmaz vucudunu baya ıyı tanıyosun her ay anlayabılırsınde bu ıyı bırhahahah hala söylüyorum canimmm ama yumurtlamami dogru hesapladiysam eger 4 aralik bat o yuzden yapiyorum canimmmm
canim chat bu sekilde söylüyorDpo kaç oluyor ozaman senın
yaa insallah hislerin dogru cikar canimm zaten sabah negatifi gorursem ve dogum gunume kadar regl gelmezse o gun yapmayi düşünüyorum sonraki testi
evet canim takip ediyorum kendimi o donem test yapmamak icin ama bu sekilde de cok zor oluyor belki olmazsa onumuzdeki ay yaparimBak eger bu ay yumurtlama nı dogru hesapladıysan senın hıc ovulasyon stresıne gırmene gerek kalmaz vucudunu baya ıyı tanıyosun her ay anlayabılırsınde bu ıyı bır
Bak yapay zekaya gorede benım dedıgım tarıhlerde ogrenöe ıhtımalın daha yuksekcanim chat bu sekilde söylüyor
Tabii, işte 4–8 Aralık tarihleri için DPO (yumurtlamadan sonraki gün) hesabı, yumurtlama tarihlerine göre:
Yumurtlama 21 Kasım ise:
- 4 Aralık → 13 DPO
- 5 Aralık → 14 DPO
- 6 Aralık → 15 DPO
- 7 Aralık → 16 DPO
- 8 Aralık → 17 DPO
Yumurtlama 22 Kasım ise:
- 4 Aralık → 12 DPO
- 5 Aralık → 13 DPO
- 6 Aralık → 14 DPO
- 7 Aralık → 15 DPO
- 8 Aralık → 16 DPO
Yumurtlama 23 Kasım ise:
- 4 Aralık → 11 DPO
- 5 Aralık → 12 DPO
- 6 Aralık → 13 DPO
- 7 Aralık → 14 DPO
- 8 Aralık → 15 DPO
Yumurtlama 24 Kasım ise:
- 4 Aralık → 10 DPO
- 5 Aralık → 11 DPO
- 6 Aralık → 12 DPO
- 7 Aralık → 13 DPO
- 8 Aralık → 14 DPO
Bu hesaba göre 4–8 Aralık arası testler daha net sonuç verir.
Ya bende soyle akıntımdan net anlıyorum ama tam yumurtladıgım gun nezaman onu kedtıremıyorum bıanda akıntı kesılıyo bende bıttı dıyorun sadece ama bu ay klomenden dolayı akıntımda düzgün olmadı bende hemen testler yaptımevet canim takip ediyorum kendimi o donem test yapmamak icin ama bu sekilde de cok zor oluyor belki olmazsa onumuzdeki ay yaparim
senin dedigin tarihlerde artik gecikme cok oluyor canim o tarihe kadar gelmezse test yapmam bile emin olurumBak yapay zekaya gorede benım dedıgım tarıhlerde ogrenöe ıhtımalın daha yuksek
ben kesilince 1 dpo olarak alıyorum valla direkYa bende soyle akıntımdan net anlıyorum ama tam yumurtladıgım gun nezaman onu kedtıremıyorum bıanda akıntı kesılıyo bende bıttı dıyorun sadece ama bu ay klomenden dolayı akıntımda düzgün olmadı bende hemen testler yaptım
Eee ozaman bana tesekkur et bır gidersın kese var kalp atısı var bu arada erken ogrenemekde streslı dıyolar hcg artacakmı stresıde cok zormus of ofsenin dedigin tarihlerde artik gecikme cok oluyor canim o tarihe kadar gelmezse test yapmam bile emin olurum
hahaha ohh mis gibi olur vallaEee ozaman bana tesekkur et bır gidersın kese var kalp atısı var bu arada erken ogrenemekde streslı dıyolar hcg artacakmı stresıde cok zormus of of
Insallah ınsallah benım bu aydan pek beklentım yok hamılede hıssetmıyorum ama olsa bendd ogun ogrenırdımhahaha ohh mis gibi olur vallaederim tabi niye etmiyim, ama sen kaybolma bi yerlere hatta dur mesaj birakiyim sana da kaybetmiyim seni o gun ogrenirsem eger kisisel tesekkurlerimi ileticem
acikcasi bende hissetmiyorum ama hic belli olmuyor iste bu islerInsallah ınsallah benım bu aydan pek beklentım yok hamılede hıssetmıyorum ama olsa bendd ogun ogrenırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?