- 23 Nisan 2022
- 111
- 59
- 48
- 27
Benim 20 Kasımda ona benzer akıntım oldu ama öyle çok uzamadı açıkçası ve ay içerisinde başka da o şekilde akıntı hiç olmadı. Bu işler ne karışıkmış yahuKızlar Selam benim yeni öğrendiğim bilgilere göre 1 santim uzayan akıntı ovulasyon akıntısı değilmiş ovülasyon öncesi akıntıymış. asıl ovulasyon döneminde 3-4 santime kadar uzaması gerekiyormuş Hatta başka bir başlıkta birisi böyle idrar testi yaparken içerisinde Çok affedersiniz bulut gibi gözüktüğünü söylemişti İşte o Asıl ovülasyonmuş. bu kasım ayı mevsim geçiş dönemi olduğu için çoğu kadın da ovülasyon daha ileriye gitmiş bu yüzden adetler gecikmiş yani ovülasyon testi yapmadan akıntıya göre takip edecek olanlar bunu dikkate alsın derimben geçen ay 1 cm iken değerlendirdim 3 4 cm iken tamamen boş geçtim
Di mi ya ben de şok oldum ovulasyon dönemimi kaçırdığımaBenim 20 Kasımda ona benzer akıntım oldu ama öyle çok uzamadı açıkçası ve ay içerisinde başka da o şekilde akıntı hiç olmadı. Bu işler ne karışıkmış yahu
Ya benim bu akıntı Ovulasyon dönemimde 3 4 gün sürüyor normal mi acaba ben o akıntının geldiği günleri değerlendirmeye çalıştım bide kasıklarımda ağrı olmuştuDi mi ya ben de şok oldum ovulasyon dönemimi kaçırdığıma
Ben o bahsettiğim akıntı günü değerlendirdim artık nasip. Yapışkanlı bir yapıdaydı. Ama ovulasyon akıntısı mıydı değil miydi hâlâ pek emin değilimDi mi ya ben de şok oldum ovulasyon dönemimi kaçırdığıma
Ağrı da güçlü bir bulgu bence normal ya sürmesi herkesin döngüsü bireysel farklılıklar içerir sonuçtaYa benim bu akıntı Ovulasyon dönemimde 3 4 gün sürüyor normal mi acaba ben o akıntının geldiği günleri değerlendirmeye çalıştım bide kasıklarımda ağrı olmuştu
Asla bilemiycez anca tutarsaaa , ama benim gibi 1 cm lik akıntı ile yapıp bırakan varsa bırakmasın anam devamBen o bahsettiğim akıntı günü değerlendirdim artık nasip. Yapışkanlı bir yapıdaydı. Ama ovulasyon akıntısı mıydı değil miydi hâlâ pek emin değilim
Belki 3-4 cm’lik akıntında önce ki günlerde ki ilişkiden içeride canlı kalmıştır da tutmuştur güzel düşünAsla bilemiycez anca tutarsaaa , ama benim gibi 1 cm lik akıntı ile yapıp bırakan varsa bırakmasın anam devam
Askim o dönem tutmamış reglim yeni bitti artık önümüzdeki yumurtalara bakıcazBelki 3-4 cm’lik akıntında önce ki günlerde ki ilişkiden içeride canlı kalmıştır da tutmuştur güzel düşün
Aa olsun bu sefer kaçırmaaAskim o dönem tutmamış reglim yeni bitti artık önümüzdeki yumurtalara bakıcaz
Di mi ya bir sessizlik varooo nerdesiniz kızlar
evet bugun mıllet bir sakin . ya da sitede de değiller. napıosun canımcımDi mi ya bir sessizlik var
Ay valla napim kırmızılar yeni gitti benim bugün kendimi yeni döngüye mental açıdan hazırlıyom onun dışında ev işleri klasikevet bugun mıllet bir sakin . ya da sitede de değiller. napıosun canımcım
bende işteyim canım sakin doneme gectim sukur. hadi yenı ay guzellık getırsın canım benımAy valla napim kırmızılar yeni gitti benim bugün kendimi yeni döngüye mental açıdan hazırlıyom onun dışında ev işleri klasiksen napiyon nasılsın ne var ne yok
Regl olduk canısı hahzhdh yeni döneme hazırlanıyoruz haftaya başlıyor yogun zamanlarımız ahshxevet bugun mıllet bir sakin . ya da sitede de değiller. napıosun canımcım
taze yumurtalar gelsin bakalımRegl olduk canısı hahzhdh yeni döneme hazırlanıyoruz haftaya başlıyor yogun zamanlarımız ahshx
dongu değişikliği basladıysa bebişte yakındırAma luteal fazım cok kısa sürdü bu ay dpo11 de regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?