Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Benim 20 Kasımda ona benzer akıntım oldu ama öyle çok uzamadı açıkçası ve ay içerisinde başka da o şekilde akıntı hiç olmadı. Bu işler ne karışıkmış yahu

Bide dpo 7de başlayıp dpo 10 a kadar içten gelen kasık sızlamaları bel sızlamaları çok yaşadım vücudum yerinden sözkülecek gibiydi koltuk altıma doğru göğüslerim acayip ağrıdı ama hepsi adettendir dedim ve geçti dpo 11 gibi şuan hafif sağ kasık ve sol kasık iğne batmaları dışında birşey yok birde çok gazım var

Ya benim bu akıntı Ovulasyon dönemimde 3 4 gün sürüyor normal mi acaba ben o akıntının geldiği günleri değerlendirmeye çalıştım bide kasıklarımda ağrı olmuştu
Ağrı da güçlü bir bulgu bence normal ya sürmesi herkesin döngüsü bireysel farklılıklar içerir sonuçta

Benim de karnımın yan kısımları dokunduğumda acıyor nedense. Yatarken yanlara batma oluyor. Adet mi yoksa belirti mi artık bilemiycem

Ay valla napim kırmızılar yeni gitti benim bugün kendimi yeni döngüye mental açıdan hazırlıyom onun dışında ev işleri klasik sen napiyon nasılsın ne var ne yok
bende işteyim canım sakin doneme gectim sukur. hadi yenı ay guzellık getırsın canım benım benimde bat 6-8 aralık arası az kaldı bakalım. regli gecıkmesını beklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…