Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canım kızlarrrr , benim de bat bugün. Ama gelen giden yok. Testim yoktu sipariş verdim o gelene kadar bekliyorum ben zaten regl olursam da yapacak bişey yok

Selam kızlar, dün akşam açık kırmızı lekelenmem oldu peçeteye silince gelen ama şu an bir şey yok. Dpo 10 yanda 11 deyim. Sizce napmalıyım?

ya benimde sağ gogusumde ara ara degısık bir batma ve ayaklarım buz gibi geliyor gelmekte olan sanırım (regli)

Yaa ben trndyoldan sipariş verdim awox bugün teslim gözüküyordu gelmedi gelseydi ilk idrar ile yapacaktım ama yapamadım yarın artık ilk idrar ile yapıcam adet bugün ama gelen giden ağrı sızı yok

Küçük bir ilde yaşıyorum ve kendime engel olamıyorum utanıyorum test alırken eczaneden herkes birbirini tanıyor burda çünkü istemsizce utanıyorum çekiniyorum

Yaa ben trndyoldan sipariş verdim awox bugün teslim gözüküyordu gelmedi gelseydi ilk idrar ile yapacaktım ama yapamadım yarın artık ilk idrar ile yapıcam adet bugün ama gelen giden ağrı sızı yok
Bu güzel haber benim awox siparişim de öğleden sonra teslim edilmişti gün içinde gelir belki

Kızlar Selam benim yeni öğrendiğim bilgilere göre 1 santim uzayan akıntı ovulasyon akıntısı değilmiş ovülasyon öncesi akıntıymış. asıl ovulasyon döneminde 3-4 santime kadar uzaması gerekiyormuş Hatta başka bir başlıkta birisi böyle idrar testi yaparken içerisinde Çok affedersiniz bulut gibi gözüktüğünü söylemişti İşte o Asıl ovülasyonmuş. bu kasım ayı mevsim geçiş dönemi olduğu için çoğu kadın da ovülasyon daha ileriye gitmiş bu yüzden adetler gecikmiş yani ovülasyon testi yapmadan akıntıya göre takip edecek olanlar bunu dikkate alsın derim ben geçen ay 1 cm iken değerlendirdim 3 4 cm iken tamamen boş geçtim

Benim döngüm çok uzun geliyor bana ya ondan beklemesi de çok zor oluyor. Kendimi bildim bileli adetim 10 gün sürer zaten ondan illallah ettim artık aşırı yoğun ve ağrılı geçer birde. Sonra da 32. 33. Günü beklemeye başlıyorum adet başlangıcı için. Artık olmak istemiyorum cidden 10 günlük süreç beni yıllardır mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…