- 1 Nisan 2019
- 873
- 404
- 103
Bugün 2 gibiydi canım bat geçti 1 2 gün benim geç döllenme olduysa anca olabilir yoksa regldirBu ne zaman gelmeye başladı sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 2 gibiydi canım bat geçti 1 2 gün benim geç döllenme olduysa anca olabilir yoksa regldirBu ne zaman gelmeye başladı sende
ayy belimm gercekten cok kötü kesinlikle yarin en gec diger gun adet olmam gerekiyor korkudan ilac da alamiyorum ndndjjddjdndj napicammmmm ciglikkkkkkkkBiz cahiliz bilmiyoruz ki nasıl bişey hiç başımıza gelmemiş ki nerden bilelim andjsjjxj
Ben o kadar umudu kesmistim ki dün alkol aldım daha nasıl anlatabilirim ümitsizliğimi najdjsjsjsjayy belimm gercekten cok kötü kesinlikle yarin en gec diger gun adet olmam gerekiyor korkudan ilac da alamiyorum ndndjjddjdndj napicammmmm ciglikkkkkkkk
ay sana sabret dedik dimi xjxjdjdidjdjdjdjdjdjfjfjfjfjdBen o kadar umudu kesmistim ki dün alkol aldım daha nasıl anlatabilirim ümitsizliğimi najdjsjsjsj
hiç ama hiç umudum yoktu dodo ya beni burdakiler bi soka daha ugrattı yaniay sana sabret dedik dimi xjxjdjdidjdjdjdjdjdjfjfjfjfjd
yani eltimin hamile kalinca çıkmıştı onada ilac verildi ilk gebeliginde de ayni sekilde olmustu hamile kalinca cikmisti gebelik boyunca ilac kullandi dogumdan sonra duzeldi , eger sizde varsa muhtemelen doktor ilac baslar canim kisa surede belli bi seviyeye cekiyor deger zaten doktor ilac basladi mi?Kızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
yaa ama bekleseydin kanamanin baslamasini acele etmeseydinnnnnnnnnnn dhhdjddjdnfjnjfnfjxjxid dur bakalim gelicek mi yarin aksama kadarhiç ama hiç umudum yoktu dodo ya beni burdakiler bi soka daha ugrattı yani
Ben zaten tiroid hastasıyım. Ama normal değerinde seyrediyordu. Dünkü sonucum baya yüksek çıktı. İlac mg artıracak sanırım. Ama bu şekilde korunmasız ilişkiye devam etmek mantıklı mı bilemedim ya akıl verin banayani eltimin hamile kalinca çıkmıştı onada ilac verildi ilk gebeliginde de ayni sekilde olmustu hamile kalinca cikmisti gebelik boyunca ilac kullandi dogumdan sonra duzeldi , eger sizde varsa muhtemelen doktor ilac baslar canim kisa surede belli bi seviyeye cekiyor deger zaten doktor ilac basladi mi?
Benimde ara ara dediğim gibi kasıklarıma Ağrı girip çıkıyor hızlıBen yumurtlamadan itibaren hep regl olacakmış gibi hissettim kasıklarımı
Cok merak ediyorum bendeyaa ama bekleseydin kanamanin baslamasini acele etmeseydinnnnnnnnnnn dhhdjddjdnfjnjfnfjxjxid dur bakalim gelicek mi yarin aksama kadar
Kesinlikle hep psikolojik. 2 gün önce yazmıştım buraya da. Öyle belirtilerim oldu ki hamileyim kesin diyordum kendi kendime. Sanırım korunmasız ilişki de hormonları etkiliyor. Ve adet öncesi belirtileri yaşıyoruz. Oluruna bırakmanız tavsiyem. Diğer türlü zaman asla geçmiyorBenimde ara ara dediğim gibi kasıklarıma Ağrı girip çıkıyor hızlı
Hahahahaha inşallahdaha bata cok var daha yolda zigotun fjdhdjdn
Ne banı yedin kızBizim komün halde aynı şeyleri yaşamamız peki bu arada ben ban yedim 1 gün alt tarafı öneri sundum bu kadar abartmak doğru gelmedi önce bir uyarı verilseydi keşke.
Valla sorma ya döngü falan umrumda değil ben iyice saldım sanki kendimi bu aydanda ümidim sıfıro sirada döngüsünü yanlis hesaplayan papatyamiz kxjxjxmd
Kız toplanalım başka yerde yazdım doğurasıya birlikte gibiyiz yazdım diye ceza yemişim. Başka yere davet etmek yasakmış meğer. Hayır yani siteye bile giremiyordum çok komikti. O sürede test yaptım negatifNe banı yedin kız![]()
O konu burda hemen kapatıldı ki zatenKız toplanalım başka yerde yazdım doğurasıya birlikte gibiyiz yazdım diye ceza yemişim. Başka yere davet etmek yasakmış meğer. Hayır yani siteye bile giremiyordum çok komikti. O sürede test yaptım negatif
Bende seni çok özledim bebeğimmyaa canimmm hosgeldin cok ozledim senisenden bu haberi bekliyordum sonunda olmussun ve guzel bi donguye basliyorsun insallah bu ay guzel haberler alırız
simdilik bende beklemedeyim bakalim