- 1 Nisan 2019
- 867
- 399
- 103
Allahım çok güzel olurdu yaa.Düşünsenize hepimiz hamile çıkıyormuşuz birde ay ne güzel curcuna olur asjsj
Sana bıse soyleyımmı canım bekarken bendede yoktu halamdada pcos var bana defıkı evlendıkten sonra ortaya çıkıyor o ılletYa şimdi düşündüm de bekarken keşke pcos olduğum ortaya çıksaydı ya da yeni evlenince bunca yıl korunmazdım o kadar da gittim doktora
AminnnİnşaAllah. İsteyen herkese nasip olsun
insallah olmazsin bu surede dikkat et pls kfjdkfmHahahaha eger regl olmazsam pazar tekrar yaparım sjdjdjd
I ınsallah canım ılacını ıc d vıtamınıde cok onemlı benım o da dusjn cıktı ılaca basladım belkıde bu yuzden olmadı troıd d vıtamınk bılememİnşaAllah hepimiz sağlıklı bir şekilde gebe kalırız. Ne diyeyim kullanmaya devam ilacı bakalım
Edicem edicem ahdhjsinsallah olmazsin bu surede dikkat et pls kfjdkfm
hahaha acaba bende testlerin hepsini yapip imha mi etsem fjdjfjfjfjdkxdnkdmdkfYarın mortingen söyler bana da yine olmadığını
ama sabah testim negatif ciktiiiiAdet olmadığın müddetçe hep bir umut vardıradeti geçip negatif görüp, bir sonraki testte pozitif görenler oluyor. Umudun olsun her zaman, inşaAllah hamilesindir
Valla kuzum anlamadım cidden. Ben son yıllarda hızla kilo aldım tiroit çıktı ve tüylenme başladı insülin direnci başladı özellikle çene kısmında hemen şüphelendim koşa koşa gittim yok bir şeyin dediler. Dedim ki benim belirtiler pcos şunu unutmayın tiroit ve ocos kardeş gibiler 1 yıl yok dediler 1 sene sonra bir doktor ultrasonda gördü. Zayıfken böyle sorunlarım yoktu.Sana bıse soyleyımmı canım bekarken bendede yoktu halamdada pcos var bana defıkı evlendıkten sonra ortaya çıkıyor o ıllet
hic guven vermiyosun xjjdjddkxEdicem edicem ahdhjs
Zaten kılo alınca oluyor canım evlenmeden omce 69 kılıyla eblendım 90 akadar ckktım 85 e dustum gerı hasada vermeye calısıyorum bunların hepsınıde stresten aldımValla kuzum anlamadım cidden. Ben son yıllarda hızla kilo aldım tiroit çıktı ve tüylenme başladı insülin direnci başladı özellikle çene kısmında hemen şüphelendim koşa koşa gittim yok bir şeyin dediler. Dedim ki benim belirtiler pcos şunu unutmayın tiroit ve ocos kardeş gibiler 1 yıl yok dediler 1 sene sonra bir doktor ultrasonda gördü. Zayıfken böyle sorunlarım yoktu.
Bi arkadaşım 12 haftalıkken bebeğini düşürdü 1 ay kadar sebep bulamadılar başka bi şehirde doktora gitti tsh yüksekmiş 6 ay korunun ilaca başlayalım sonrasına bakarız demiş önemli bi değer dikkat edinKızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
Benim kararlılık seviyesihahaha acaba bende testlerin hepsini yapip imha mi etsem fjdjfjfjfjdkxdnkdmdkf
Bu artık ihmalkarlık cidden bu doktorlar değerlere hiç mi bakmaz yaa pes diyorum..Bi arkadaşım 12 haftalıkken bebeğini düşürdü 1 ay kadar sebep bulamadılar başka bi şehirde doktora gitti tsh yüksekmiş 6 ay korunun ilaca başlayalım sonrasına bakarız demiş önemli bi değer dikkat edin
Hepsine bakıldı sadece TSH yüksek çıktı. İlaçla düşüyor gerçi. Daha önce de bu kadar olmasa da yükseldiğinde 50mg olanı kullandım baya düştü. Normale dönünce doktor tekrar 25 önerdi. Şuan yeniden 50lik içmeye devam. Umarım hemencecik düşer. Kendime kızdım nasıl atlarım bunu diye. Ama her şeyde bir hayr da vardır. Düzenli iç sen de düzelir. Ve hamile kall inşaAllahI ınsallah canım ılacını ıc d vıtamınıde cok onemlı benım o da dusjn cıktı ılaca basladım belkıde bu yuzden olmadı troıd d vıtamınk bılemem
yok yok saka yaptim yapmicam jfjdjxjxn regl bekliyom suan niye yapim cjxjxjdjkdkd 11 e kadar bana test yok kafam karisirsa toplayin hemen fjxjjxjcnkxBenim kararlılık seviyesi
Dediğim gibi hiç belli olmuyor. Negatif çıkması bence yeterli bir sonuç değil adet günün gelmemişse.ama sabah testim negatif ciktiiii
Bak saatte 1.11 bu bir işaret asjsjyok yok saka yaptim yapmicam jfjdjxjxn regl bekliyom suan niye yapim cjxjxjdjkdkd 11 e kadar bana test yok kafam karisirsa toplayin hemen fjxjjxjcnkx
Yani 6 ay korunmakta düştüğü için mi acaba? Çok geldi bir anda. İlaç kullanınca normale dönüyor diye biliyorum ama kişiden kişiye değişebilir. Ay bu tiroid de ayrı sıkıntı ya. 3 ayda bir kontrolüm vardır benim de zaten. Ama gebelik düşününce daha da önemli. Ki arkadaşının değerine daha önceden bakılmalıydı. İhmalkarlık başka bir şey değil doktorun yaptığıBi arkadaşım 12 haftalıkken bebeğini düşürdü 1 ay kadar sebep bulamadılar başka bi şehirde doktora gitti tsh yüksekmiş 6 ay korunun ilaca başlayalım sonrasına bakarız demiş önemli bi değer dikkat edin
Amın canım ınsallah duser ve ınsallah hepımjz hamıle kalırızHepsine bakıldı sadece TSH yüksek çıktı. İlaçla düşüyor gerçi. Daha önce de bu kadar olmasa da yükseldiğinde 50mg olanı kullandım baya düştü. Normale dönünce doktor tekrar 25 önerdi. Şuan yeniden 50lik içmeye devam. Umarım hemencecik düşer. Kendime kızdım nasıl atlarım bunu diye. Ama her şeyde bir hayr da vardır. Düzenli iç sen de düzelir. Ve hamile kall inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?