Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Sana bıse soyleyımmı canım bekarken bendede yoktu halamdada pcos var bana defıkı evlendıkten sonra ortaya çıkıyor o ıllet
Valla kuzum anlamadım cidden. Ben son yıllarda hızla kilo aldım tiroit çıktı ve tüylenme başladı insülin direnci başladı özellikle çene kısmında hemen şüphelendim koşa koşa gittim yok bir şeyin dediler. Dedim ki benim belirtiler pcos şunu unutmayın tiroit ve ocos kardeş gibiler 1 yıl yok dediler 1 sene sonra bir doktor ultrasonda gördü. Zayıfken böyle sorunlarım yoktu.

Zaten kılo alınca oluyor canım evlenmeden omce 69 kılıyla eblendım 90 akadar ckktım 85 e dustum gerı hasada vermeye calısıyorum bunların hepsınıde stresten aldım

Kızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
Bi arkadaşım 12 haftalıkken bebeğini düşürdü 1 ay kadar sebep bulamadılar başka bi şehirde doktora gitti tsh yüksekmiş 6 ay korunun ilaca başlayalım sonrasına bakarız demiş önemli bi değer dikkat edin

Bu artık ihmalkarlık cidden bu doktorlar değerlere hiç mi bakmaz yaa pes diyorum..

I ınsallah canım ılacını ıc d vıtamınıde cok onemlı benım o da dusjn cıktı ılaca basladım belkıde bu yuzden olmadı troıd d vıtamınk bılemem
Hepsine bakıldı sadece TSH yüksek çıktı. İlaçla düşüyor gerçi. Daha önce de bu kadar olmasa da yükseldiğinde 50mg olanı kullandım baya düştü. Normale dönünce doktor tekrar 25 önerdi. Şuan yeniden 50lik içmeye devam. Umarım hemencecik düşer. Kendime kızdım nasıl atlarım bunu diye. Ama her şeyde bir hayr da vardır. Düzenli iç sen de düzelir. Ve hamile kall inşaAllah

Yani 6 ay korunmakta düştüğü için mi acaba? Çok geldi bir anda. İlaç kullanınca normale dönüyor diye biliyorum ama kişiden kişiye değişebilir. Ay bu tiroid de ayrı sıkıntı ya. 3 ayda bir kontrolüm vardır benim de zaten. Ama gebelik düşününce daha da önemli. Ki arkadaşının değerine daha önceden bakılmalıydı. İhmalkarlık başka bir şey değil doktorun yaptığı

Amın canım ınsallah duser ve ınsallah hepımjz hamıle kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…