AminnnnAmin Burdaki tüm isteyen bacılarıma en kısa zamanda sağlıkla gelsinler inşallah
Hahhaha dodo pazara kadar edicem bu sefer sozhic guven vermiyosun xjjdjddkx
Heee ne bileyim dedim bir bakayım koyulaşma var mı hshsshshsen ovulasyonda mi denedin zeynos fjjdjdndkdmd
Başka yandaş sorun yoksa tek başına gebe kalmaya engel değil bu arada. Birde ilaçları varya çözümü basit. Gebelikten önce aleni bir yükseklik varsa düzeltilmesi gerekir tabii. zaten normal zamanda da düzeltilmesi gerekir. Onun dışında normalde tiroid sorunu olmayanlar bile gebelikte tiroid sorunu yaşıyor çünkü bebek tiroidlerle direkt oynuyor. İlaç kullanımıyla düzenliyorlarBenim 5 üstü çıktı. Engelmiş sanırım gebe kalmaya. Ama yine de denesek mi bilemedim. Arkadaşının kaçtı acaba?
Kesinlikle kilo metabolizmayı bozduğu için pcosa çeviriyor diye düşünüyorum bende. Arkdaşımds hiçbir şey yoktu zayıftı adetleri de saat gibiydi tam zamanında gelirdi. Bir ara kilo aldı kilo aldı dediğimde 50 den 60 falan oldu bir anda kötü beslendiği dönemde. adet düzeni direkt bozuldu doktora gitti pcos demiş. Ama başka belirtisi yok misal tüylenme Vs. Sonra zayıfladı şimdi adeti yine düzene girdiValla kuzum anlamadım cidden. Ben son yıllarda hızla kilo aldım tiroit çıktı ve tüylenme başladı insülin direnci başladı özellikle çene kısmında hemen şüphelendim koşa koşa gittim yok bir şeyin dediler. Dedim ki benim belirtiler pcos şunu unutmayın tiroit ve ocos kardeş gibiler 1 yıl yok dediler 1 sene sonra bir doktor ultrasonda gördü. Zayıfken böyle sorunlarım yoktu.
Günaydın adaş bence kendini çık yıpratma dpo 8 de asla çıkmıyor zaten dpo 11 12 test yapmak için iyi. Pede gelmeyen leke biraz arttı galiba bu regl ama sökülemiypr bir kekik çayı içsem çözülür gibiGünaydın kızlar dün erken uyumuşum sabah okudum bütün mesajlarınızı .
Dün gece karın ağrısına uyandım sol taraftan kasıklarıma doğru. Bende dedim hadi bir daha şansımı deniyim dpo 8 oldu bugün awox test yaptım uyanır uyanmaz yine negatif
Atıcam şimdi kendimi balkondan aşağı sjsjsjs
4 falan da onun da gebe kaldı ilaçlara doktor kontorulünde devam etti düşüş gösterdi baya oda bi tedirgindi ama sen bi doktorla falan görüş bence ona göre bir yol izle gebelik konusundaBenim 5 üstü çıktı. Engelmiş sanırım gebe kalmaya. Ama yine de denesek mi bilemedim. Arkadaşının kaçtı acaba?
Evlilikte aldırıyor streste. Özellikle stres daha çok aldırıyor. Ben hızla kilo almaya başladım durmuyordu sabit bile . Doktora söyledim hızla kilo alıyorum diye stresten alıyorsun çok kafaya takıyorsun dolu vurmuş ağaç meyve verir mi ?sen kendine bunu yapıyorsun işte nasıl sağlıklı gebelik bekliyorsun bu durumda dedi. O an kafam dank etti okadar doğru konuştu ki. Ondan sonra baya ağladım bide kendime kızdım ama kendimi dizginlemeye başladım. Okadar bir kilom yok ama bıraksam gidiyordu ilk defa gördüğüm rakamlardı panik oldum diyete 71,90 la başladım şimdi 68 e düştüm 3 hafta da.Off evlenmenın dogasındamı var anlamadım bu kılo almak bende dogum kontrol hapı kullandım bır ay sonra cok kucuk dozda psıkolojık hap kullandım oda bır ay ben bunlardan sonrası cok hzılı kılo aldım yemedm degıl stresden uzuntuden yedıkce yedım evlılıgın sanından hergun guzrl yenek ypma sevdam oluyıdu
tabı
Aslında em azından dpo 10 a kadar tıtacaktım kendimi pazar günü yapacaktım test ama dün uykumdan uyandıran bir ağrı girince deniyim dedim.Günaydın adaş bence kendini çık yıpratma dpo 8 de asla çıkmıyor zaten dpo 11 12 test yapmak için iyi. Pede gelmeyen leke biraz arttı galiba bu regl ama sökülemiypr bir kekik çayı içsem çözülür gibi
günaydınn canımm, dop 10da ovu da gozukurmu kii sanmıyorum ya hcg daha yenı salgılanıyordur ovu da zor cıkar bence.Aslında em azından dpo 10 a kadar tıtacaktım kendimi pazar günü yapacaktım test ama dün uykumdan uyandıran bir ağrı girince deniyim dedim.
Kekik çayı , kıvırcık nane çayı iyi geliyor çözdürmeye yardımcı
Canım ben 2 bin altina inmeden düşünmüyorum bende diyabette var tabii bütün değerleri düzeltmek için kendime 3 ay kadar bı zaman verdim. Senin de inşallah biran önce değerin düzelir güzel sağlıklı bir gebelik yaşarsınKesinlikle. Düşüğe de sebep oluyor. Mg yüksek olanı kullanmaya başladım bugün. Bu şekilde hamile kalınır mı diye merak ediyorum. Hani düşerken değer, hamile de kalırsam çok fazla etkiler mi diye de merakım var. Kafam karıştı baya canımı da sıktı açıkcası bu durum. Aslında bir kaç ay önce kontrole gitmem gerekirken enteresan bir şekilde aklıma bile gelmedi tiroid kontrolüne gitmem gerektiği.
Maalesef adet oldum benKesinlikle hep psikolojik. 2 gün önce yazmıştım buraya da. Öyle belirtilerim oldu ki hamileyim kesin diyordum kendi kendime. Sanırım korunmasız ilişki de hormonları etkiliyor. Ve adet öncesi belirtileri yaşıyoruz. Oluruna bırakmanız tavsiyem. Diğer türlü zaman asla geçmiyor
Orada Ovu dan bahsetmemiştim ya normal erken gebelik testinden bahsetmiştimgünaydınn canımm, dop 10da ovu da gozukurmu kii sanmıyorum ya hcg daha yenı salgılanıyordur ovu da zor cıkar bence.
Tsh 3,39'du benim hamileyim hemen ilaca başlattı dahiliye doktoruna gönderdi kadın doğum doktorum. 1 ayda hemen 1,77 olduKızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
Malesef stres herseyın bası ama ıste engellenekde zor allah yardım etsın hepımuzeEvlilikte aldırıyor streste. Özellikle stres daha çok aldırıyor. Ben hızla kilo almaya başladım durmuyordu sabit bile . Doktora söyledim hızla kilo alıyorum diye stresten alıyorsun çok kafaya takıyorsun dolu vurmuş ağaç meyve verir mi ?sen kendine bunu yapıyorsun işte nasıl sağlıklı gebelik bekliyorsun bu durumda dedi. O an kafam dank etti okadar doğru konuştu ki. Ondan sonra baya ağladım bide kendime kızdım ama kendimi dizginlemeye başladım. Okadar bir kilom yok ama bıraksam gidiyordu ilk defa gördüğüm rakamlardı panik oldum diyete 71,90 la başladım şimdi 68 e düştüm 3 hafta da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?