- 25 Kasım 2025
- 262
- 206
- 18
- 29
Olmuştur inşallah tüm sonuçların tersine çıksın canım benimYok askim ben dün reglim basladı sandım sütlü kahve bi lekelenmem oldu sonra gelen giden birşey yok ondan böyle diyorum stres yapmıyorum bu sitede ki en free insan benim…
Bilemiyorum altan bilemiyorum naxjxhOlmuştur inşallah tüm sonuçların tersine çıksın canım benim
Gebelikten dolayı olmazsın inşaAllahKızlar ben de adet olmadım daha dua edin yarın da olmiiim noluuur
Çok doğru dedinGebelikten dolayı olmazsın inşaAllaheksik dua olmasın
Harika. Yerleşme kanamasıdır o zamannYok askim ben dün reglim basladı sandım sütlü kahve bi lekelenmem oldu sonra gelen giden birşey yok ondan böyle diyorum stres yapmıyorum bu sitede ki en free insan benim…
Ne zaman test yapmanı öneriyo peki ne zaman çıkarmış eğer varsaŞaka gibi hala ne giden var ne gelen rahmim benimle dalga geçiyor bugün dpo 11 yada 12 yim az önce bir test yapayım dedim negatif çıktı chatgbt geç yerleşme ve geç döllenme diyor 22 kasım pikti 24 çatlama oldu anlam veremiyorum
İnşallah öyledir değilse de bir an önce başlasın da yeni aya hazırlık yapayım sbdndjHarika. Yerleşme kanamasıdır o zamann
Pazartesine kadar gelmezse test yaparız dedi doktorumNe zaman test yapmanı öneriyo peki ne zaman çıkarmış eğer varsa
Chatgbt de test zamanı öneriyor ya ondan dedimPazartesine kadar gelmezse test yaparız dedi doktorum
Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum sıfırChatgbt de test zamanı öneriyor ya ondan dedimbekle bakalım ben de heyecanla bekliyorum
+1 ayni sekilde bende hic hissetmiyorumBen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum sıfır
Hamile gibi hissetmek nasıl olur ki zaten yaa ben de bilmiyorum valla ben de nötrüm hissediyorum ya da hissedemiyorum diyemiyorum hiçBen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum sıfır
Dimi ya olursa cok şaşırırım+1 ayni sekilde bende hic hissetmiyorum
Aşırı olumsuzum yani olmamıştır diye düşünüyorumHamile gibi hissetmek nasıl olur ki zaten yaa ben de bilmiyorum valla ben de nötrüm hissediyorum ya da hissedemiyorum diyemiyorum hiç
bende olirsa baya sasiririm gercekten sifir umut cunku fjjdjfDimi ya olursa cok şaşırırım
İnşallah olur inanılmaz mutlu olurum yani tam da tedaviye başlayacakken bu ay ilaç gibi gelirNasip kızlar beklemekten başka çaremiz yok pazartesiye kadar olmazsak(inşallah) o gün tekrar haberleşelim ajsjs
insallah bakalim pazartesiye daha cok var nfjfjxkxNasip kızlar beklemekten başka çaremiz yok pazartesiye kadar olmazsak(inşallah) o gün tekrar haberleşelim ajsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?