Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Selam canım, umarım güzel sonuçlar alırsın. Öncelikle her gebelik kendine özel oluyor diyolar sanırım öyle kişinim bile kendi gebelikleri birbirinden farklı olabiliyor. Ben böyle zonklamalar yaşamadım hatta hamile olduğumu çok sonra farkettim ama sonradan bakınca yaşadıklarıma demek hamile olduğum içinmiş dedim. Özetle ben uyku, yorgunluk ve mide bulantısı dışında belirti yaşamadım pek. Ama umarım senin belirtilerim gebeliktendir

Z zeynos11 askim arkadasa yardimci olur musun prolaktin 49 cikmis engel olur mu gebelige yada yumurtlamasina
neyazsamki yumurtlamayı bozmuyorsa gebeliğe engel değil ayrıca doktorlar hap vermedi mi düşürmesi için adı dostinex miydi neydi arkadaşımdan biliyorum o da kullanınca düşüyor değeri normale dönüyor ama dediğim gibi yumurtlamayı adeti günlerini bozan bir sorun yoksa gebe kalmaya engel değil

Kızlar galıba prolaktın yükseklıgı yumurtlamayı engellıyor demıstı doktorum benımde bır ara 32 cıktıda

Kızlar galıba prolaktın yükseklıgı yumurtlamayı engellıyor demıstı doktorum benımde bır ara 32 cıktıda
Evet engelleyebiliyor ama burda engel mi değil mi sorulmuş bende yumurtlama varsa onun özelinde engel olmadığını söyledim
Zaten engel olduğu zaman anlıyorsun adetin bozuluyor geç geliyor zaten pcosun yandaşlarından biri de Prolaktin yüksekliğidir bazılarında eşlenikçi olarak olabiliyor

Benımkı stresten yukselmıstı net emınım kan alırken damar bulamadılar falan fılan genelde 40 uzerıne dostonex verıyolar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…