- 19 Eylül 2025
- 416
- 389
- 18
- 28
Dodo akıntı sarı renkse gebelik olarak okumuştum burada hep ve bende sivilcelenmedim bu ay hadi inşallah bebişin seninledirya o degilde afedersiniz benim ogleden sonra akıntım baya baya çoğaldı gogus sisligi ve bel agrim devam ediyor kasik batmasi ve karnin alt kismina batma devam sadece gogus agrim azaldi bide sivilcelenmedim garip sekildehe bide adet olacakmisim gibi karin agrisi yokluyorrr ne diyosunuz umut var midir
yok ya tam sarımsı degil gibi cok hafif sarimsi kremsi beyazimsi gibi bisey anlamadim fjfjfkd ve yogunlasti, insallah benimledirDodo akıntı sarı renkse gebelik olarak okumuştum burada hep ve bende sivilcelenmedim bu ay hadi inşallah bebişin seninledir
İnşallahyok ya tam sarımsı degil gibi cok hafif sarimsi kremsi beyazimsi gibi bisey anlamadim fjfjfkd ve yogunlasti, insallah benimledir
ayrica sen yine test mi yaptin hdjdjdjdİnşallah
İnşallah canımİnşallah olur inanılmaz mutlu olurum yani tam da tedaviye başlayacakken bu ay ilaç gibi gelir
Akıntı bende de yoğunlaştı bu arada normalde de illa ki gelirdi tabi ama bu ara cidden fazlalaştıyok ya tam sarımsı degil gibi cok hafif sarimsi kremsi beyazimsi gibi bisey anlamadim fjfjfkd ve yogunlasti, insallah benimledir
Umarım canım inşallahAy teşekkür ederim cevap içininşallah benim de öyledir iki sene oldu hsg için randevu alacağım Perşembe günü dra gideceğim onun için yumurtlama takibi yapmıştım ovü ile ki hani adet günümü bileyim ona göre gideyim hsg randevusu hemen doluyormuş diye umarım bebiş haberi gelir
Bi yapayım dedim de bisey cıkmadı doktorumda erkenden yapma pazartesiyi bekle adet başlamazsa kan tahilili yaparız geç yerleşmedir dediayrica sen yine test mi yaptin hdjdjdjd
benim bugun oldu boyle ya dedigin gibi normalde az miktarda ara ara oluyordu ama bugun fazlalaştiAkıntı bende de yoğunlaştı bu arada normalde de illa ki gelirdi tabi ama bu ara cidden fazlalaştı
insallah oyledirrr belkide dpo lari yanlis hesapliyoruzBi yapayım dedim de bisey cıkmadı doktorumda erkenden yapma pazartesiyi bekle adet başlamazsa kan tahilili yaparız geç yerleşmedir dedi
Ovu yaptım bu ay eminim 24 çatlama oldu am illa çatlama olduğu gün döllenmek zorunda değilmiş bunda geç döllenme ve yerleşme oluyormus sürekli yeni bir bilgi hahahainsallah oyledirrr belkide dpo lari yanlis hesapliyoruz
evet iste ya o yuzden diyorum pik gorduk ya diyelim yumurtlamis olmuyoruz ortalama pikten sonraki 24 saat icinde yumurta atiliyormuş catlamasi da ayni sekilde 12 24 saat icinde catlamasi gerceklesiyormus, yani pik gordukten sonra yada yumurtladigimizi dusundukten sonraki 2 3 gun icinde atilip catlama durumu var buda testlerin neden bata kadar negatif çıktığını gosteriyor, dollenmede o 24 saatlik surede oluyor galibaOvu yaptım bu ay eminim 24 çatlama oldu am illa çatlama olduğu gün döllenmek zorunda değilmiş bunda geç döllenme ve yerleşme oluyormus sürekli yeni bir bilgi hahaha
Insallah vardır bazen adet olacakkende aynı boke seyler oluyor bende ayırt edemıyorum ıkısını yaya o degilde afedersiniz benim ogleden sonra akıntım baya baya çoğaldı gogus sisligi ve bel agrim devam ediyor kasik batmasi ve karnin alt kismina batma devam sadece gogus agrim azaldi bide sivilcelenmedim garip sekildehe bide adet olacakmisim gibi karin agrisi yokluyorrr ne diyosunuz umut var midir
Kızlar ya benım corken daha 7 gun oldu anca yada 6 ama ıkı gundur acık sarı kremsı bır akıntım var genelde adetten 2 gun once beyaz sut gıbı oluyodu bu degıksık belırtım yok sadecd bugun bel agrım bıraz kasık agrım okadarDodo akıntı sarı renkse gebelik olarak okumuştum burada hep ve bende sivilcelenmedim bu ay hadi inşallah bebişin seninledir
Evet öyleymiş ben silik çizgi gördüğüm an bırakıyordum bırakmamak lazım pazartesi ola hayır ola ama sanki regl olacakmış gibi hissediyorumevet iste ya o yuzden diyorum pik gorduk ya diyelim yumurtlamis olmuyoruz ortalama pikten sonraki 24 saat icinde yumurta atiliyormuş catlamasi da ayni sekilde 12 24 saat icinde catlamasi gerceklesiyormus, yani pik gordukten sonra yada yumurtladigimizi dusundukten sonraki 2 3 gun icinde atilip catlama durumu var buda testlerin neden bata kadar negatif çıktığını gosteriyor, dollenmede o 24 saatlik surede oluyor galiba
Yok o değil bata yakın ola zamandan bahsediyorum senin akıntın muhtemelen luteal faz akıntısıdırKızlar ya benım corken daha 7 gun oldu anca yada 6 ama ıkı gundur acık sarı kremsı bır akıntım var genelde adetten 2 gun once beyaz sut gıbı oluyodu bu degıksık belırtım yok sadecd bugun bel agrım bıraz kasık agrım okadar
askim gormedim sorunu ya bildirimlerde de gormedim ozur dilerim
evet ya normalde uyku hali gebelikte ayirt exici biseydir bende o da ayirt edilmiyorInsallah vardır bazen adet olacakkende aynı boke seyler oluyor bende ayırt edemıyorum ıkısını ya
insallah olmazsin yaEvet öyleymiş ben silik çizgi gördüğüm an bırakıyordum bırakmamak lazım pazartesi ola hayır ola ama sanki regl olacakmış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?