Canım ben de yaşamıştım adete bir hafta kala, şeffaf la beraber kahverengi rengi akıntıyla karışık bir lekelenmem oldu iki günde çok çok açık sürüntü açık pembe pas şeklinde devam etti kesildi sonra ama ben o iki gün yurtdışındaydım günlük 20 bin adım attım hiç dikkat etmedim çok yoruldum. Adetim 3 gün gecikti hiç test yapmadım sonra regl geldi. Muhtemelen tutunamadı yavrum inşallah seninki tutunmuştur yarın belli olur artık dediğin gibiPerşembe günü 13:30 da oldu anlık oldu sürmedi sonra dün 20:00 civarı peçeteye çok çok açık pembe bi nokta kadar geldi silince daha gelmedi şuan hala bişey yok dikkatle bakıyorum peçetelere falan
Biraz ara vermek hem psikolojine hem de bedenine iyi gelebilir canım. İyi düşünmüşsünYok canım ben her şeyin üst üsfe gelmesinden yoruldum kişisel bazı sağlık sorunlarım da var yani hepsini beraber götüremiyorum
Galiba benim zigot benimle dalga gecıyo hasnsjsCanım ben de yaşamıştım adete bir hafta kala, şeffaf la beraber kahverengi rengi akıntıyla karışık bir lekelenmem oldu iki günde çok çok açık sürüntü açık pembe pas şeklinde devam etti kesildi sonra ama ben o iki gün yurtdışındaydım günlük 20 bin adım attım hiç dikkat etmedim çok yoruldum. Adetim 3 gün gecikti hiç test yapmadım sonra regl geldi. Muhtemelen tutunamadı yavrum inşallah seninki tutunmuştur yarın belli olur artık dediğin gibi
Akıntı geldiği zaman hafif kasık sancın oldu mu regl gibi?Galiba benim zigot benimle dalga gecıyo hasnsjs
Hayır hiç olmadıAkıntı geldiği zaman hafif kasık sancın oldu mu regl gibi?
Ben de oğluma hiç istemediğim ve düşünmediğim bir zamanda hamile kalmıştım. Şimdi ise 3 aydır istiyorum amaah canım benim yaaişte insan onlar adına çok seviniyor gerçekten ama kendi adına bazen üzülüyor ağlıyor kıskançlıktan değil ama orası net.
bazen böyle ağladığım zamanlar bir yanda da korkuyorum allaha karşı gelmek gibi oluyor sanki allahın gücüne gider diyorum...
bir arkdaşım mesela diyor ki ben 3 sene gebelik istemiyorum ama ben eminim ki 2 sene içinde istesede istemesede hamile kalacak hep öyle olur çünkü istemiyorum diyen istiyorum diyenden önce gebe kalıyor anasını satayım
Aaa sıtmalanınca öyle mi oluyor bende sıtmalandım önceki gün falan abovvvvgünaydınnnnnnnnn herkeseeee:)
DPO 12. Ama regli olucam bende gogus ağrımda azalma başladı ve sabah hafif sıtmalandım progesteron düşüşe başladı buyuk ıhtımal.
Amin inşallah. Dualarım sizinle en kısa zamanda güzel haberler alırsınızAa harikaa. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn.Darısı bize inşaAllahh
Doktora görünmek imkansızKimyasal muhtemelen, bence bekleyin kendi sökülsün ya da doktora görünün
Bazen yalandan düşünmüyormuş gibi yapıyorumBen de oğluma hiç istemediğim ve düşünmediğim bir zamanda hamile kalmıştım. Şimdi ise 3 aydır istiyorum amaNeden böyle oluyor anlamış değilim.
Ben dün baya baş ağrısı çektim ya 12 saat uyumuşum toplamda pek bi keyifsizdim bugün daha iyiyim
Bende pik görememeiştim o testeBen labo kullandım kızlar hıc dogru duzgun pık gormeedım ılk net pıkıöı bana ınovıta gostersı bu ay
Uykum olmadı kuzum ya halsizlik vardı kasık gerilmelerinden dolayıselogi canım senin yerleşme zamanı uykun vs ya da halsizliğin oldu mu?
Bemde 5 hadi hayırlıısı inşaaşlah kuzumgünaydın kızlar durum güncellemesi dpo sonra 6 dayım ara ara kasık sancılarım oluyor
niye baslamadi ki bi turlu ya belkide yerlesmedir gerçektenAttım
aşkım yukarıda bak bi neler geliyo benim basıma ya neler hahshah ben persembe regl oldum sandım yemi dongu dedim baslamadı bile delirtecek beni
canimm tükenmek yok yola devam edecegizBisi olmuyor ya ben tükendim sadece
yaa gecmis olsun canimBen dün baya baş ağrısı çektim ya 12 saat uyumuşum toplamda pek bi keyifsizdim bugün daha iyiyim
Ya bu testleri doktorun kendi istemesi gerekmiyor mu daha iyi, sağlıklı bir yol izlemek için? Ben anlamadım bu doktorlardan bir şey. Peki sonrasında ne çıkmıştı sonucun? Ve nasıl bir yol izlediniz?Ben kadın doğuma gittiğimde kendim istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?