Oo bu ugurda ne copler karıstırılırBu benim değil ama aynısı kız tuvaletin çöpünü mü karıştırayım
Pozitif test yanlış basılmıştır dedi ama inanmıyorum yarın belli olur artıkHa su yesılın yanında var bısey ee yapay zeka ne dedı
Var askım ama yarın yapıcam sıkışmam lazım iyice ben çok tutamıyorum gün içerisinde zorluyor böbreklerimiBaşka testin yok mu canım, yerleşme ise ondan 2-3 gün sonra belli oluyor
Acaba kaymış mı testAa yapay zekaya eklediğim var al
Yapay zeka da öyle dedi ama buna inandırmak istemiyorum kendimi yıkım olmasın diye jajsjsAcaba kaymış mı test
Canım ben bardağa yapıyorum sonra test çubuğunu sokuyorum, pozitif çıkarsa ikinci testi de yaparım diye dökmüyorum ilk etapta aklında olsunVar askım ama yarın yapıcam sıkışmam lazım iyice ben çok tutamıyorum gün içerisinde zorluyor böbreklerimi
Evet bende böyle yapayım yarın hemen döküyorum benCanım ben bardağa yapıyorum sonra test çubuğunu sokuyorum, pozitif çıkarsa ikinci testi de yaparım diye dökmüyorum ilk etapta aklında olsun
Ay inşallah pozitiftir kahve leke ne zaman oldu ne kadar sürdü bir de?Evet bende böyle yapayım yarın hemen döküyorum ben
Kimyasal muhtemelen, bence bekleyin kendi sökülsün ya da doktora görününKızlar benim 6 gün gecikti reglim. 5 gün önce pozitif çıkmıştı test. Sonraki günlerde ama negatife döndü. Soğan kürüyle söktürmeyi düşünüyorum regli. Bu saatten sonra tekrar pozitife dönme olmaz di mi :)
bi at bakalim ben söküldüm yeni donguye başladımKızlar güno bende daha gelen giden yok bi test yapayım dedim ilk defa awoxta testin bitişinde yeşil yerde çizgi görüyorum test mi kaymış hatalı mı anlamadım asla
Ne oldu kuzum bir şey mi var?Kızlar ben gebelik planımı erteleyeceğim galiba pek aktif olmayabilirim hepinize bol pozitifli günler diliyorum
hayirdir neler oluyor hayatindaaKızlar ben gebelik planımı erteleyeceğim galiba pek aktif olmayabilirim hepinize bol pozitifli günler diliyorum
Perşembe günü 13:30 da oldu anlık oldu sürmedi sonra dün 20:00 civarı peçeteye çok çok açık pembe bi nokta kadar geldi silince daha gelmedi şuan hala bişey yok dikkatle bakıyorum peçetelere falanAy inşallah pozitiftir kahve leke ne zaman oldu ne kadar sürdü bir de?
aşkım yukarıda bak bi neler geliyo benim basıma ya neler hahshah ben persembe regl oldum sandım yemi dongu dedim baslamadı bile delirtecek benibi at bakalim ben söküldüm yeni donguye başladım
Yok canım ben her şeyin üst üsfe gelmesinden yoruldum kişisel bazı sağlık sorunlarım da var yani hepsini beraber götüremiyorumNe oldu kuzum bir şey mi var?
Bisi olmuyor ya ben tükendim sadecehayirdir neler oluyor hayatindaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?