6 ayne kadardır deniyorsun?
Bende aynı dpo 12 göğüs ağrısı dışında hiçbir şeyim yok beklesem mi yoksa test yapsam mı bilemedimgünaydınnnnnnnnn herkeseeee:)
DPO 12. Ama regli olucam bende gogus ağrımda azalma başladı ve sabah hafif sıtmalandım progesteron düşüşe başladı buyuk ıhtımal.
bekle DPO 14 kadar regli olma ihtimali oluyıor gunun gecerse yap ben oyle yapacagım.Bende aynı dpo 12 göğüs ağrısı dışında hiçbir şeyim yok beklesem mi yoksa test yapsam mı bilemedim
Gittim pcos var ama yumurtluyorum diye tedavi başlamadı, yeniden başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum bir ay daha deneyipinaşllah cok daha bekletmeden güzel haberler alırsın balım. doktora gittin mi?
Dongu değişmiş olabilir mi mevsimden falan ya da devam edıyır mu kanamaGünaydın kızlar peçeteye pembe leke geldi regl oldum ben sanırım 9 gün vardı daha niye böyle oldu bu ay bilmiyorum göğüs hassasiyetim 4 gün falan oldu başlamıştı bel ağrım kaşık ağrım vardı iki gündür bu kadar erken belirti olmaz psikolojik herhalde dedim ama psikolojik değilmiş sanırım
Değişti sanırım döngüm aman aman bir kanama yok ama ilk gün böyle oluyor zaten bakalım gün içinde devam edecek miDongu değişmiş olabilir mi mevsimden falan ya da devam edıyır mu kanama
Geceden berı sag kasıgım karıncalanıyo bır siş hissediyorumBenimde şuan hiçbir şeyim yok
pazartesiden itibaren başlar belki
Geceden berı sag kasıgım karıncalanıyo bır siş hissediyorum
Yok 5 gun var yunurtlamaya galıba 7 yada 6 gun oldureglin gecıktı mı?
Aynısı dün bende oldu perşembe günü çok açık kahve lekelenme oldu regl başladı sanıyorum ama yok gelen giden bişey bugün bat günüm ve awox yaptım testin sonunda ilk defa kırmızı çizgi gördüm test mi hatalı basıldı asla anlamadım yarın belli olur artıkGünaydın kızlar peçeteye pembe leke geldi regl oldum ben sanırım 9 gün vardı daha niye böyle oldu bu ay bilmiyorum göğüs hassasiyetim 4 gün falan oldu başlamıştı bel ağrım kaşık ağrım vardı iki gündür bu kadar erken belirti olmaz psikolojik herhalde dedim ama psikolojik değilmiş sanırım
Aaa atsana bızecdAynısı dün bende oldu perşembe günü çok açık kahve lekelenme oldu regl başladı sanıyorum ama yok gelen giden bişey bugün bat günüm ve awox yaptım testin sonunda ilk defa kırmızı çizgi gördüm test mi hatalı basıldı asla anlamadım yarın belli olur artık
Ben çöpe attım testi sinirlenip ama araştırıp aynısını buldum onu ekleyimAaa atsana bızecd
Bu senın testınmı copten cıkarsana kızBen çöpe attım testi sinirlenip ama araştırıp aynısını buldum onu ekleyim
Bu benim değil ama aynısı kız tuvaletin çöpünü mü karıştırayımBu senın testınmı copten cıkarsana kız
Devamı geldi mi?Günaydın kızlar peçeteye pembe leke geldi regl oldum ben sanırım 9 gün vardı daha niye böyle oldu bu ay bilmiyorum göğüs hassasiyetim 4 gün falan oldu başlamıştı bel ağrım kaşık ağrım vardı iki gündür bu kadar erken belirti olmaz psikolojik herhalde dedim ama psikolojik değilmiş sanırım
Ha su yesılın yanında var bısey ee yapay zeka ne dedıAa yapay zekaya eklediğim var al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?