- 8 Eylül 2021
- 880
- 546
- 53
Ay geçmiş olsun canım beni.ablamm buralardayım ya rahatsizim onunla uğraşıyorum grip oldum
tesekkur ederim ablam sen naptin gittin mi doktoraAy geçmiş olsun canım beni.
Merhabalar
öncelikle güzel haberler alan herkesi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, haber bekleyenlerinde en kısa sürede kavuşması dileğiyle
benim 2025 başında 1 kimyasal gebeliğim olmuştu o zaman 20 ocakta hamile olduğumu öğrenip 2 şubattada düşük başlamıştı şimdi sene bitmeden 7 gün regl gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim sat:6 kasım bilerek bekledim ki tekrar aynı şeyleri yaşama korkusundan şu an eşime vs demekte istemiyorum ve ne yapacağım bilmiyorum akşam bi beta baktırcam galiba, tekrar olmasını çok istiyorduk düşükten sonra çok kez muayeneye gittim hormonlarım dengesizdi tam geçen ay vazgeçtim artık zamana bıraktım dedim o zaman oldu hatta diş tedavisine başladım bare hamilelikten önce aradan çıksın diye o sürede antibiyotik vs kullandım bi kokumda bu gerçi ya hep ya hiç zamanına denk geldi ama bilmiyorum kızlar size yazmak istedim
Çok geçmiş olsun. Nasıl bir kayıptı? Hepimize sağlıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba ben de aranıza katılmak istedim bat 12 Aralık. 3 ay öncesinden bir kaybım var maalesef bu ay denedik inşallah olmuştur dualarınızda beni de ihmal etmeyin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben de bugun bidaha yeni yaptim ayni marka awox galiba , ayni sekilde silik cizgi cikti , ama dunku kan sonuclarim negatif , doktor sizde durum nasil ?Kızlar adetime 2-3 gün var ama sizce sonuç ne
Doktora gittin mi sizde durumlar nasil ?Ben de bugun bidaha yeni yaptim ayni marka awox galiba , ayni sekilde silik cizgi cikti , ama dunku kan sonuclarim negatif , doktor sizde durum nasil ?
Ben gecen ay kimyasal gebelik gecırdım10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay bekliyorum bat 16 aralıkBen gecen ay kimyasal gebelik gecırdım
Bu ay hayırlısı bakalım ne olacak
Benımde bat 23 aralık hayırlısı olsun hakkımızda hangı gunlerı degerlndırdınız acaba ben pik günü öncesi ve sonrası oldu baskada olamadıBende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay bekliyorum bat 16 aralık
hayırlısı olsunBen gecen ay kimyasal gebelik gecırdım
Bu ay hayırlısı bakalım ne olacak
Amin canımÇok geçmiş olsun. Nasıl bir kayıptı? Hepimize sağlıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim 29 unda pikti. O günü değerlendirdim ertesi günüde değerlendirdim. Bende okul ev derken sadece 2 kez birliktelik yaşamış oldum inşallah tutunmuştur bebeğim. Belirtilerim var ama inşallah psikolojik değildirBenımde bat 23 aralık hayırlısı olsun hakkımızda hangı gunlerı degerlndırdınız acaba ben pik günü öncesi ve sonrası oldu baskada olamadı
Amin hepımız ıcınhayırlısı olsun
Amin kardesımız nasibimizde varsa olacakBenim 29 unda pikti. O günü değerlendirdim ertesi günüde değerlendirdim. Bende okul ev derken sadece 2 kez birliktelik yaşamış oldum inşallah tutunmuştur bebeğim. Belirtilerim var ama inşallah psikolojik değildirhakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah Allah kucağımızı boş bırakmasıAmin kardesımız nasibimizde varsa olacak
Bıraz meşakatli yollar ama en güzel zamanda nasip olsun ins
Awox asla hata gostermıyo benım adetten uc gun oncesını gosterdı kan testı verdım 7.72ydı gecen ayBen de bugun bidaha yeni yaptim ayni marka awox galiba , ayni sekilde silik cizgi cikti , ama dunku kan sonuclarim negatif , doktor sizde durum nasil ?
Amin amin aminnİnşallah Allah kucağımızı boş bırakması
AminBebek ıstıyoruz sureklı ama olup saglıklı olmayan dusen kımyasal olan dıs gebelık olan 9 ay saglıklı olup dogdugu gun olen allahım cok cok zor vs vs bursuru sıkıntı var olmayısındasda var bır hayır bu sıkıntılarda cok zor bu uzunutulerde cok zor rabbım kımseye yasatmasın yasattıgınada sabır versın
aynen öyle olan da olmayan da nasip.... hayırlısıyla insallah guzel haberler alırız hepimizAmin hepımız ıcın
Her olmayanda muhakkak bır hayr vardır elbet
Kaderımızde ne varsa onu yasıcaz dua ile tevekkül ile sonucumuz guzel olsun hepımızın
Hıc hamıle kalamadım ama senı okadar ıyı anladımkı senın yerıne kendımı koydum aylardır bebek bebek onla yatıp onla kalkıyorum onla gulup onla aglıyorum olupta gıtseydı tabıkı taksırı ılahı senın bebegın ıcınde hayırlısı boylemıs cennete gıttı ama nır anne ıcın okadar bekleyop sevıncı yasayıp kursagında kalamsı cok zor ama ıste yukardakı rabbımın bır bıldıgı var bızı cesşit ceşit ımtıhana sokuyor ınsallah en kısa surede hepımız bebeklerımıze kavusuruzAminbazen bakıyorum çok neşeliyim aklıma bile gelmiyor bebeğimi kaybettiğim napıyorum ben derken buluyorum kendimi sanki mutlu olunca bebeğime ihanet edecekmişim gibi hissediyorum. Ama hep derler ya acı geçmez sadece alışırsın diye bu çok doğruymuş. Bazen karşıma bebeğinin kalp atışını paylaşanlar çıkıyor allahım diyorum bu sesi duymak için neler verirdim. Duyamadım hiç. Allah hayırlısını sağlıklı olanı doğru zamanda nasip etsin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?