bende dicem ki hocam zayıflarken bir yandan tedavi olsam olur mu bu şekilde hiç mi şansım yokbir dene bence cidden bende sıfır umutla gıtmıştım adam umudum oldu resmenbugun yıne cok garıban bır sekılde hocam olumlu yanı var mı dedim boyle sorunca kendımı cok gariban hıssedıyorum
Aminnn inşallah canım. İsteyen herkese nasip olsun.O zaman bir kk klişesi diyeyim. Hiç ummadığın zamanda oluyor kuzumOlmayacak gibi geliyorsa bu turda kesin olacak
İnşallaj canım. Ben saldım artık ovülasyon testini bile yumurtlama görene kadar yapıp bırakıyorum. Olacağı varsa her türlü olur zatenvalla bende oyle hıssedıyorum ya bir kardeşi olsun dıye yola cıktım 13 aydır bakalım nasip eder hepımıze inşallah.
Değişkenlik gösterir bu bence. Hamilelik belirtisi de olabiliyor. Ama mesela ben regl oluyorum öyle oluncaKızlar sut beyazı kremsı ıkısı karısık bır akıntım oluyo uzun sure lavobaya gıtmedıgımde goruyorum genelde adetmı olacagım acaba ıslaklık oluyo
Ay hamilesin hayırlı olsun tebriklerKızlar adetime 2-3 gün var ama sizce sonuç ne
Ay inşallahhh biraz silik ya emin olamıyorum hala regl olmazsam kan vereceğim ama olacak gibi hissediyorum da bi tuhafAy hamilesin hayırlı olsun tebrikler
Awox yaniltmiyor gayet net çıkmış var bence kesin adet olacakmis gibi ağrı ve his hamilelikte de oluyorAy inşallahhh biraz silik ya emin olamıyorum hala regl olmazsam kan vereceğim ama olacak gibi hissediyorum da bi tuhaf
Dün ve önceki gün bende de oldu losyon gibi akıntı birden kesildi açık sarıya döndü. Bugün sağ kasığımda yumru gibi bir şey vardı yürürken battı hep. Yumurtladım mı yoksaKızlar sut beyazı kremsı ıkısı karısık bır akıntım oluyo uzun sure lavobaya gıtmedıgımde goruyorum genelde adetmı olacagım acaba ıslaklık oluyo
bende dicem ki hocam zayıflarken bir yandan tedavi olsam olur mu bu şekilde hiç mi şansım yok
gercekten nasip kısmet işi ama işte elımızden gelenı de yapalım dıyorum bende 6 ay daha denerım bu 2. ayım tutmazsa 6 aydan sonra ugrasmıcam.Aminnn inşallah canım. İsteyen herkese nasip olsun.
İnşallaj canım. Ben saldım artık ovülasyon testini bile yumurtlama görene kadar yapıp bırakıyorum. Olacağı varsa her türlü olur zaten
Nezamandı yunurtlama donemınDün ve önceki gün bende de oldu losyon gibi akıntı birden kesildi açık sarıya döndü. Bugün sağ kasığımda yumru gibi bir şey vardı yürürken battı hep. Yumurtladım mı yoksa
Baze adet olmadan once bendende gelıyodu o yuzden ayırt edekıyorum ama ara ara mıdem bulanıyo adete olacak olabılırımDeğişkenlik gösterir bu bence. Hamilelik belirtisi de olabiliyor. Ama mesela ben regl oluyorum öyle olunca
Bilmiyorum ki test yapmıyorum 5-6-7sinde şeffaf akıntı gördüm. O civarlar herhaldeNezamandı yunurtlama donemın
Sen daha yenısınBilmiyorum ki test yapmıyorum 5-6-7sinde şeffaf akıntı gördüm. O civarlar herhalde
Olmuş mudur dersin yumurtlama şeffaf akıntı kesin ovülasyon zamanı mıSen daha yenısın
Valla benden gelınce yunurtlaöa donemı oluyo genelde ama hangı gun yunurtluyırum testle takıp edecemOlmuş mudur dersin yumurtlama şeffaf akıntı kesin ovülasyon zamanı mı
Bir kadın doğuma görüneceğim bakalım ben de ne diyecekValla benden gelınce yunurtlaöa donemı oluyo genelde ama hangı gun yunurtluyırum testle takıp edecem
Bende klomen kıllandım kaç yumurta olustu sızdsBenimde 17 aralık. Klomen duphaston kullandım
Sağ tarafımda bir yumurta oluştuBende klomen kıllandım kaç yumurta olustu sızds
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?