Aynen bende zaten aramıcam bir belirti varsa bile zaten bu ay gördüm göreceğimi bunlar dışında bir şey olursa anca ümitlenirim onun dışındaki hepsini yaşıyorum zaten…Başlarda öyle oluyorda sonra salıyorsun zaten ister istemez inşallah sizlerin okadar uzun sürmez. Benim 17 ay oldu hiç gebelik oluşmadı. Bundan bi kaç ay önce kafayı yemiştim nerdeyse ama çok şükür akıl sağlığımı kaybetmeden normale döndümbelirti falan arayıp kendinizi yorup strese girmeyin ben ne belirtiler yaşadım aylarca sonuç yok belkide gebelik planlamadan önce hiç vücudumuzu dinlemediğimizden farketmiyorduk oyüzden şimdi herşeyi belirti sanıyoruz. Artık oram mı ağrımış göğsüm mü şişmiş bıraktım onları regle yakın zaten hepsi oluyor bunların çözdüm
Selam canım bende pcos var tam tersine gününde oluyor ama çatlama olmadıysa geciktirebilirSelam kızlar aranızda femara kullanıp adeti geciken var mı ? En geç ne zaman adet oldunuz femara kullanırken ?
Ben klomen kullandım reglım bır gun gectı bugunse henuz olmadım yunurtamı takıp ettım 28 ınde cstladıSelam kızlar aranızda femara kullanıp adeti geciken var mı ? En geç ne zaman adet oldunuz femara kullanırken ?
2 senedir tedavi görüyorum gonalf klomen femara hepsini kullandım en geç 5 günde oldum hep ilk defa 11 günlük gecikme yaşıyorum 8.günde negatifti ultrasonda kistte yoktuSelam canım bende pcos var tam tersine gününde oluyor ama çatlama olmadıysa geciktirebilir
İnşaallah hamilesinizdir benim 11 günlük gecikmem varBen klomen kullandım reglım bır gun gectı bugunse henuz olmadım yunurtamı takıp ettım 28 ınde cstladı
günaydın canım sonuç ne zaman çıkacakmış 2 saate miherkese günaydın sonunda kan testımı verdım :) sonra doktorun yanına gittim hocam ben kan verdim ama zaten kanama oluyor dedim. sabah yine az koyu kıvamda geldi ped dolmadı. Neyse betana bakıp yorum yapıcam dedi bende zaten kanama basladı hocam dedimadamdan daha iyi biliyorum sankı hahaha başlamış olması gebelıği şimdilik dışlamaz betana gore yol cızerız dedi neyse sonucu beklıyorum
ama zaten negatif yani bence progestanı bırakma dedi sonucu gorene kadar dedi.
aynen 2 2,5 sa sonra cıkar dedıler.günaydın canım sonuç ne zaman çıkacakmış 2 saate mi
Aynen canım benimAynen bende zaten aramıcam bir belirti varsa bile zaten bu ay gördüm göreceğimi bunlar dışında bir şey olursa anca ümitlenirim onun dışındaki hepsini yaşıyorum zaten…
Insallah hamıleyızdir canımİnşaallah hamilesinizdir benim 11 günlük gecikmem var
Insallah guzel çıkar sonucun canımherkese günaydın sonunda kan testımı verdım :) sonra doktorun yanına gittim hocam ben kan verdim ama zaten kanama oluyor dedim. sabah yine az koyu kıvamda geldi ped dolmadı. Neyse betana bakıp yorum yapıcam dedi bende zaten kanama basladı hocam dedimadamdan daha iyi biliyorum sankı hahaha başlamış olması gebelıği şimdilik dışlamaz betana gore yol cızerız dedi neyse sonucu beklıyorum
ama zaten negatif yani bence progestanı bırakma dedi sonucu gorene kadar dedi.
melek buarada senın bulantın devam edıyor mu doktor bana bulantın var mı diye sordu yok dedim.Insallah guzel çıkar sonucun canım
dün uyumadan önce leke geldi aşko zaten bat 10-12 arası bekliyordum 11 de lekelendim bugüm devamı gelir bel ağrım karın ortası ağrım falan da başladı lekeden sonra
Edıyor canım ama kusacak kadar degıl ay doktoruna bır sorsan bu klomen bulantı gecıkme yaparmı benım doktorumda yok cıldıracammelek buarada senın bulantın devam edıyor mu doktor bana bulantın var mı diye sordu yok dedim.
GECIKME YAPMAZ AMA gunum gectıgınde bana ılk bulantı var mı dıye sordu kaç gun gectı senın. zaten kusacak kadar olmaz kı bulantı mayhosluk olur.Edıyor canım ama kusacak kadar degıl ay doktoruna bır sorsan bu klomen bulantı gecıkme yaparmı benım doktorumda yok cıldıracam
1 gun gectı dundu bugunde daha olmadım agrılarım var azar azarGECIKME YAPMAZ AMA gunum gectıgınde bana ılk bulantı var mı dıye sordu kaç gun gectı senın. zaten kusacak kadar olmaz kı bulantı mayhosluk olur.
Hayııır ama yakın benim de var belirtileri bugün yarın gelir sonra başlaın bakalım yeni döngüüüüdün uyumadan önce leke geldi aşko zaten bat 10-12 arası bekliyordum 11 de lekelendim bugüm devamı gelir bel ağrım karın ortası ağrım falan da başladı lekeden sonra
sen regl oldun mu dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?