Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Aynısı bendede oldu bugün jelimsiydi
Kizz ben test yaptım ya yoktur diye saçımın diplerini boyadım asko başka ne belirtin var bide her ay çatlama sonra memem hemen acıma başlardı bu sefer dpo 6 da acımaya başladı dpo 6 ya kadar uçları hassastı sadece

Ben de bazen kullanmayı düşünüyorum bunu ama kimyasal gebeliğe döndüğünü okumuştum yorumlarda çekindim o yüzden. Ama aslında denenebilir neleri denemiyoruz ki
Kullanmasak bile dönüşebiliyor canım. Bence biraz da rahme tu yu nemasına bağlı işte. Dene gitsin ay.
Ay onu bende aldım iki gün sonra tahminen pik göreceğim ve kullanmayı düşünüyorum
Kullan bakalım neler olacak. Çocuğa giden her yol mübahtır

Kız daha erken olabilir.
Hamile değil gibi davranma regl gelene kadar umut var. Benim bu ay göğüslerim hiç ağrı yada hassaslik yok. Kasık ağrısı var bel ağrısı. Dün dpo9da bıçak saplanır gibi ağrı girdi 1dk filan sürdü geçti.
Cİkolata hiç istemiyor canım bu günlerde regl yaklaşırken canım çok çeker tatlı oda yok. Hayırlısı ile belli olsaydi varmı yokmu.

Ayy sana bisi diyim mi bende tatlı diye deliririm inanır mısın hiç bisi istemiyor canım senin önceki gebelikteki belirtilerini yazar misin

Kızlar belırtılerle kendınızı umutlandırmayın benımde reglm gecıktıkten sonra kasık agrısı bel agrısı bacaga vuran agrı bulantı oguruyorum ama kusamıyorum oldu ama testım negatıf regl olmadım ama. Olurum sonunda on gun gdcsede gene olurum yanı cok uzucu oluyo sonra belırtıler cıkmayınca

Sen bence kendini negatiflestirme belki de geç döllenme gebesin belki de bunu bilemezsin olumlu konuş ki olumlu olsun

Sen bence kendini negatiflestirme belki de geç döllenme gebesin belki de bunu bilemezsin olumlu konuş ki olumlu olsun
Sanmıyorun canım olumlu konusacak bısey kalmadıkı catlamanın oldugu gun bellı test 29 unda sılıklestı buyuk ıhtımal dpo 14 deyım cıkmadı olsa cıkardı klomen kullandım bıde ı gecıktırdı bence aylardır gecıkmezdı ama mıdem cok fecı onuda klomen yapıyor anlasılan

Klomen yapmiyordur 14 gün geçmiş üstünden etkisi filan kalmamıştır sen sabah bi daha test yap burda 20 gün sonra öğrenen bile var adet gelmedikçe umut vardır hatta testte asla çizgi görmeyip doktora gittiğinde kalp atışı dinleyen bile var Rabbım nelere kadir bir bilsen sen Allaha sığın ona güven böyle umutsuz olma

Klomenı bırakalı daha cok gectı ustunden aslında 22 kasımda ıctım en son ama ben ona yoruyorum bılmıyorum umutlarım tukendı 13 ay oldu 14 de gırecek her ay aynı sey barı dıyorum olsamda gıdıp hsg mı cekınsem

Umutsuz olma gebe olabilirsin bence sen test yap hatta pazartesi kan testi ver bizde o kadardır deniyoruz banada hsg önerdi doktor bekliyorum batı ama belki mucizelerimiz şuan bizimledir bilemeyiz

Umutsuz olma gebe olabilirsin bence sen test yap hatta pazartesi kan testi ver bizde o kadardır deniyoruz banada hsg önerdi doktor bekliyorum batı ama belki mucizelerimiz şuan bizimledir bilemeyiz
Insallah oyledır erken gebelık degıl kaset testler yaltım cıkmadı pazartesı olmassam bıdaha yaparım

Allah'tan umut kesilmez ama Zaten geçen ay ben kimyasal yaşadım beta yukseldi sonra düştü. Onun için bu ay kendimi hazirladim. Hep regl gelecek gibi düşünüyorum. Ama tabi Allah ol derse olur. İnşallah kucaklarimiz sağlıklı bebekler ile dolar

Kimyasal bir gebelikmiş. Ve doktor biz bunları önemsemiyoruz dedi:) muhtemelen beta daha da yüksekti sonra reglle birlikte embryo vücuttan atılınca düşmeye başladı ve tesadüfen farkettik
"Biz bunları önemsemiyoruz" bir bilim insanı için ne kadar sıradan. Ama aşkla bebeğine kavuşmak için bekleyen gözü yaşlı anne adayları için ne kadar büyük bir cümle. Bunu yazarken bir duygulandım ya neden bilmiyorum... en azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmekte oldukça olumlu

Insallah allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın

Ayy sana bisi diyim mi bende tatlı diye deliririm inanır mısın hiç bisi istemiyor canım senin önceki gebelikteki belirtilerini yazar misin
Geçen ayki belirtiler:
-Kasık ağrısı böyle sızı gibi ve Ara ara kramp. ( Bu ayda var)
-Bel ağrısı (bu ayda var)
-Göğüs ağrısı sol tarafim genelde dpo6da başladıydi (bu ay yok)

-Gece üşüme titreme bı kaç defa (bu ayda oldu)
-Krem ve beyaz akıntı ( bu ayda var )
-Bacağıma Ağrı vuruyor ( bu ayda başladı bende)

Valla eğer bu ay tutmadiysa hepsi yalan demek son 3 gün hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…