Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

selam kızlar benimde adet 19 aralık 5 gün var sizce erken gebelik testi yapayım mı.

Bence daha erken canım. Dpo12 de en erken yapabilirsin. Ama tabi sen bilirsin. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın
birde ben bu ay bu ilacı kullandım bilginiz varmı bu ilaç hakkında yada kullanan varmı acaba

Eklentiler

• 72E3AC82-32AE-403B-A8C2-C206C1BE6A9B.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 19
Aşkım şaşırdım artık neyi deneyeceğimi ya valla beni en çok bunlar yoruyor takviye yöntem besin yok hemen kalkma yataktan yok havuç suyu dene ya bazen bana gelenler bir geliyor anlatamam
İna bende. Aşırı yoruldum. Nasip diyorum artık

Yarın regl olmazsan pazartesi kan testi ver canım bence

Merhaba arkadaşlar, 2 adet kimyasalım var bu ay artık ümitsizleştim resmen bir yıllık evliyim . Bat tarihim 27 aralık ama bugün benim karnımın alt kısmı hemen çok ağrıyor ilk defa böyle bir ağrım oldu dünde sağ ve sol kasık kenarlarım ağrıyordu yumurtlama ile alakası varmıdır acaba düzenim bozulduğu için tam bilemiyorum ne zaman yumurtlama olduğunu

27 bat ise yumurtlama dönemi olma ihtimali yüksek belirtiler de onla ilişkilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…