Hayrlısı artık bakalım suan hala gelen gıden yok hayrlısıyla afıyetle kolaylıkka olan olsun ıns sen nezamndr nedıyorsunamin inşallah sen bence bir kaç gün sonra devam ederse kan ver yine de :) kimyasaldan sonra çabuk olur diyen çokk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrlısı artık bakalım suan hala gelen gıden yok hayrlısıyla afıyetle kolaylıkka olan olsun ıns sen nezamndr nedıyorsunamin inşallah sen bence bir kaç gün sonra devam ederse kan ver yine de :) kimyasaldan sonra çabuk olur diyen çokk
Amiinn cümlemize nasip etsin kuzu, ya bende 1 senenin sonunda gebeliği yakaladım o ay kendime hayıt otuyla aslanperçesi almıştım başlarım dediydim sonra aç karnına kuru incir yemeye başladım her sabah sebepsiz infertilite vardı o ay hamile olduğumu öğrendim. Bence incire bi şans verin ovülasyon takip etmemiştim olmuyor diye bıraktım belki de vakti saati o gündü..anladım canım allah bağışlasın maşallah. benim hikaye uzun ya kısaca söylim pcos var 28 yaşındayım 1,5 senedir evliyim çocuk olmasına uğraşıyorum. durum bundan ibarett
biz temmuzda denemeye başladık eylülde hamile kaldım ama 4+4 gün kese göründü ama aşırı ufaktı ve hemen dağıldı düştüHayrlısı artık bakalım suan hala gelen gıden yok hayrlısıyla afıyetle kolaylıkka olan olsun ıns sen nezamndr nedıyorsun
teşekkürler canım incir seviyorum ama bir yandan da prolaktin hormonunu artırdığını gördüm. bir yeri yapalım derken diğer yeri bozcamAmiinn cümlemize nasip etsin kuzu, ya bende 1 senenin sonunda gebeliği yakaladım o ay kendime hayıt otuyla aslanperçesi almıştım başlarım dediydim sonra aç karnına kuru incir yemeye başladım her sabah sebepsiz infertilite vardı o ay hamile olduğumu öğrendim. Bence incire bi şans verin ovülasyon takip etmemiştim olmuyor diye bıraktım belki de vakti saati o gündü..
Benim de 25 Aralık ama geçen ay kimyasal gebelik yasadigim için bu ay geçilebilir geçen sene sen yaşamıştım 10 gün gecikmistim. Bekleyebildigin kadar bekle canım İnan erken ogrenmek çok daha stresli oluyorYaa beklemek ne kadar zorTeşekkür ederim canım artık 2 gün böyle kendimi oyalacağım yazdıklarınızı okuyorum en azından insanın kafası dağılıyor takipteyim sizleri
![]()
Hahahahah çok tatlı o kadın ya. Benim kilo vermem için evden kocamı kardeşimi yollamam en yakın arkadaşımla da görüşmemem lazımbende arsızım ona merak etmekıbrıslı teyze geldi aklıma belki biliyorsundur şöyle diyor
'diyet yapamam canım çünkü arsızım canım çekti mi ki mutlak yapacam yeyim '![]()
İyi fikir ben yeni şehir değiştirdim şuan adaptasyon sürecindeyim halen çok şeyi oturtamadım hazır değildim bir de sosyal olarak çok iyi bir durumdan kötü bir duruma düştüm o da çok etkiledi beni
Öyle olunca insan kendini yemeğe veriyor. Ben de gerçek kiloyu böyle bir şehir değişikliği yaptığımda almıştımİyi fikir ben yeni şehir değiştirdim şuan adaptasyon sürecindeyim halen çok şeyi oturtamadım hazır değildim bir de sosyal olarak çok iyi bir durumdan kötü bir duruma düştüm o da çok etkiledi beni
Tebrikler bebeğim böyle devam et işte çok güzel yapıyorsun. Ben de başlayacağım hep birlikte hem kilolardan kurtulalım inşallah gebe kalırız bir de üstüne.Kızlar selam kendimce karar alıp 8 gündür abur cubur tatlı yemiyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum göbeğimde yağlanma var yani bildiğin göbekliyim ve bu 8 günde gerçekten çok etki gördüm 72 kiloyla başladığım bu süreç bugün itibariyle 70 e düştüfolik asite devam
içtiğim folik asitte aynı zamanda vitaminler de bulunuyor. Bu ayda umudum var yumurtlama günüm 19 Aralık umarım sonuç pozitif olur
(okuduğunuz için teşekkür ederim
)
Umarım çifte mutluluk yaşarız canım artık bu kilolara da dur deme zamanı gelmişti biz kadınlar yeterki isteyelim yapamayacığımız şey yoktur.Tebrikler bebeğim böyle devam et işte çok güzel yapıyorsun. Ben de başlayacağım hep birlikte hem kilolardan kurtulalım inşallah gebe kalırız bir de üstüne.
Bebeğim yumurtan çatlamış ya da çatlayacak diye yorumladım değerlendir bu günleri. Tsh çok iyi ama evet pcos denilebilirKizlar sonuçlarım nasıl hiç anlamadım dongumun 16.gunu bugün polikistik overim diyebiliriz herhalde dimi amh 4.7
5'e dayanmış
aha tanıdık bir yüzzBebeğim yumurtan çatlamış ya da çatlayacak diye yorumladım değerlendir bu günleri. Tsh çok iyi ama evet pcos denilebilir
Aman aman kimler gelmiş kimler gelmiş hoş geldin çiçeğimaha tanıdık bir yüzz![]()
![]()
Çatlamayı baz alıp çatlayan güne 0 diyoruz canım sonra dpo 1 diye başlıyoruz saymayakızlar selam benim de testlerime bakar mısınız ? 9 aralıkta lh pikti sat 29 kasım. Ben dpo kaçtayım suan yumurtlama mı çatlama mı baz alınıyor
hoşbuldum kuzum bir aylık boşlukta benim ovülasyona düşüşAman aman kimler gelmiş kimler gelmiş hoş geldin çiçeğim![]()
Bende bir aydır diyetteyim yarın diyetisyen randevum var heyecanlıyımKızlar selam kendimce karar alıp 8 gündür abur cubur tatlı yemiyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum göbeğimde yağlanma var yani bildiğin göbekliyim ve bu 8 günde gerçekten çok etki gördüm 72 kiloyla başladığım bu süreç bugün itibariyle 70 e düştüfolik asite devam
içtiğim folik asitte aynı zamanda vitaminler de bulunuyor. Bu ayda umudum var yumurtlama günüm 19 Aralık umarım sonuç pozitif olur
(okuduğunuz için teşekkür ederim
)
Sessizce takip ediyorum seni denk geliyorum forumda dolaşırken. Biz hiç akıllanmıcaz valla hala buralarda hala aynıyız. İnşallah seni bir daha görmeyeceğiz bu 2 aydan sonra buralarda.hoşbuldum kuzum bir aylık boşlukta benim ovülasyona düşüşİkinci tüp bebem için köprüden önceki son cıkıştır
![]()
Çok teşekkür ederim ovulasyonda pik göremedim ama değerlendireceğimBebeğim yumurtan çatlamış ya da çatlayacak diye yorumladım değerlendir bu günleri. Tsh çok iyi ama evet pcos denilebilir