• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Benim ikiz çocuklarım var 75 le doğurdum üç ay sonra 60 kiloydum ama iki yıl içerisinde 80 e çıktım sonra yapıştı kaldı 74 kiloyum şimdi uğraştım ettim anca bu kadar

Kizlar sat 20 kasim bat 18 kasim bugun beta verdim 16 cikmis sizce nornalmi cokmu dusuk idrarda kanama gorunuyor

Kizlar sat 20 kasim bat 18 kasim bugun beta verdim 16 cikmis sizce nornalmi cokmu dusuk idrarda kanama gorunuyor
Bata daha var canım inşallah yerleşme kanamasıdir o sağlıkla artar. Testte mi pozitif gördün yoksa belirtilerin mi vardı kan vermek için?

Midem cok bhlaniyodu sadece bode asiri adet olacak gibi agrim oluyo arada bi o yuzden gitmistim
Benim de karin ağrım çok fazlaydı. Reglden iki önce lekenme yaşadım su an sanki oldum olacak gibiyim hala bir şey yok bugün de bat günüm kan verdim ben de yarın çıkacak

Son düzenleme:
Şansımız daha zor değil canım eğer değerleri olması gerektiği gibi tutabilirsek. Düzgün yumurtlama görüyorsan regl oluyorsan korkmana gerek yok. Aa evet metabolizmayı yavaşlatıyor
Bazen hapı düzenli kullanamıyorum da diğerleri düzgün ama bakalım 18inde doktora gideceğim. Bu arada kilo sorunum yok ama aksine metabolizmam pek düzgün çalışır maşallah diyim 🤭😂

Benim de karin ağrım çok fazlaydı. Reglden iki önce lekenme yaşadım su ana sanki oldum olacak gibiyim hala bir şey yok bugün de bat günüm kan verdim ben de yarın çıkacak
Insallah vardir sizinde beni agrilarim korkutuyor bide deger dusukmu diye tedirginim

Değişik akıntılar devam ediyor gaz sorunu var deli gibi kendimle uğraşıyorum, kimyasal gebelik geçirdiğimizi nasıl anlıyoruz ben test yapmıyorum çoğu zaman arada gecikmeler oluyor erken gelmeler falan oluyor ama hiç test yapmıyorum
Ben erken gebelik testi yaptım silik cizgiydi kan verdim betahcg 13 çıktı iki gün sonra 23 iki gün sonra geri düştü değerim normal gününden bir hafta geç olarak regl olmuş gibi oldum zaten doktorlar bile düşük saymıyor bunu sonrasında korunmaya da gerek yok.

Back
X