- 10 Ekim 2014
- 1.133
- 1.205
- 333
- 37
37 yaşındayım metabolizma yaşım 4429 yaşındayım canım tiroid hashimato yavaşlatıyor metabolizma yaşım 36 filan benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
37 yaşındayım metabolizma yaşım 4429 yaşındayım canım tiroid hashimato yavaşlatıyor metabolizma yaşım 36 filan benim
hahahaha aynen öyle valla şu an 5-6 aydır sabit ama az versem iyi olacak eşimde aynı şekilde aldıEvlenince +10 kilo da kocayla birlikte geliyor. İmza atarken sen o artık on kiloya da atıyorsun o imzayı hdhdhdhd
Kiloyu verip sabitleme lazım bu yaşlarda37 yaşındayım metabolizma yaşım 44![]()
son 5-6 senedir insanların kilo problemi var fark ediyor musunuz?Benim ikiz çocuklarım var 75 le doğurdum üç ay sonra 60 kiloydum ama iki yıl içerisinde 80 e çıktım sonra yapıştı kaldı 74 kiloyum şimdi uğraştım ettim anca bu kadar
bende 28 yaşındayım mayısta 29 olcam amacım sabitlemekte.. GaziantepliyimKiloyu verip sabitleme lazım bu yaşlarda
Geç geldi hem testler negatifti hem bir türlü adet olunmuyordu veya anlamsız lekelenmeler yaşayanlar vs de olmuş böyle anlamsız bir süreçBurdaki döngü saçmalığı tam olarak nasıl oluyor dkdmdm erken mi yoksa geç mi gelmiş regl![]()
Bata daha var canım inşallah yerleşme kanamasıdir o sağlıkla artar. Testte mi pozitif gördün yoksa belirtilerin mi vardı kan vermek için?Kizlar sat 20 kasim bat 18 kasim bugun beta verdim 16 cikmis sizce nornalmi cokmu dusuk idrarda kanama gorunuyor
Midem cok bhlaniyodu sadece bode asiri adet olacak gibi agrim oluyo arada bi o yuzden gitmistimBata daha var canım inşallah yerleşme kanamasıdir o sağlıkla artar. Testte mi pozitif gördün yoksa belirtilerin mi vardı kan vermek için?
Benim de karin ağrım çok fazlaydı. Reglden iki önce lekenme yaşadım su an sanki oldum olacak gibiyim hala bir şey yok bugün de bat günüm kan verdim ben de yarın çıkacakMidem cok bhlaniyodu sadece bode asiri adet olacak gibi agrim oluyo arada bi o yuzden gitmistim
Bazen hapı düzenli kullanamıyorum da diğerleri düzgün ama bakalım 18inde doktora gideceğim. Bu arada kilo sorunum yok ama aksine metabolizmam pek düzgün çalışır maşallah diyimŞansımız daha zor değil canım eğer değerleri olması gerektiği gibi tutabilirsek. Düzgün yumurtlama görüyorsan regl oluyorsan korkmana gerek yok. Aa evet metabolizmayı yavaşlatıyor
Insallah vardir sizinde beni agrilarim korkutuyor bide deger dusukmu diye tedirginimBenim de karin ağrım çok fazlaydı. Reglden iki önce lekenme yaşadım su ana sanki oldum olacak gibiyim hala bir şey yok bugün de bat günüm kan verdim ben de yarın çıkacak
Amin amin inşallah sağlıkla olsunda. İki gün sonra takip edin inşallah sağlıkla bir şekilde artarInsallah vardir sizinde beni agrilarim korkutuyor bide deger dusukmu diye tedirginim
Insallah doktor gidebilirsen swhir hastanesinde kadin dogum aciline gorun dedi idrardaki kan icin aksam oraya gidecegimAmin amin inşallah sağlıkla olsunda. İki gün sonra takip edin inşallah sağlıkla bir şekilde artar![]()
Gidebilme imkanınız varsa hemne gidin. Hayırlı haberlerle gelin inşallahInsallah doktor gidebilirsen swhir hastanesinde kadin dogum aciline gorun dedi idrardaki kan icin aksam oraya gidecegim
Ben erken gebelik testi yaptım silik cizgiydi kan verdim betahcg 13 çıktı iki gün sonra 23 iki gün sonra geri düştü değerim normal gününden bir hafta geç olarak regl olmuş gibi oldum zaten doktorlar bile düşük saymıyor bunu sonrasında korunmaya da gerek yok.Değişik akıntılar devam ediyor gaz sorunu var deli gibi kendimle uğraşıyorum, kimyasal gebelik geçirdiğimizi nasıl anlıyoruz ben test yapmıyorum çoğu zaman arada gecikmeler oluyor erken gelmeler falan oluyor ama hiç test yapmıyorum
Yerleşme kanaması olabilir sabredip tekrar kan vereceksin mecbur yükselme varsa sorun yokturDun ve onceki gun biraz kanamam olmustu suan bisey ypk