• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

valla 1,5 senedir evliyim başlarda zaten pek istemiyordum ama pcos olduğu için ya olmazsa diye endişem hep vardı. bir yandan da tutar mı tutar belli olmaz diye de korkuyordum. sonralarda saldım olursa olsun amannn dedim. son 4-5 aydır gerçek anlamda deniyorum son 2 aydır falanda kafaya takmalı deniyorum diyebilirim. doktora gittiği zaman 1,5 senedir olmuyor diye gidiyorum dhsgvds ama yalan değil bir bakıma sonuçta o kadar oldu evlenelii
ben senin surecinin daha uzun oldugunu saniyordum henuz cok erken daha simdiden bu kadar kafaya takarsan zaman gecmez kendini alistirman lazim önünde bi süreç var bu kadar sates yapma kafaya takma zeynosum

anladım canımcım cok değil o zaman daha doktor kontrolu ile inşallah hemencik güzel haberını verirsin:D benşmde reglim bitti :D biter bitmez ekşınlandık kız o gorev gıbı olunca hiç guzel olmuyor ya :D artık oh be o neymış oyle dedim haha:) ben eski moduma donmeye baslıyorum. 13 aydır ugrasıyoırum olsa olurdu artık nasip kendılıgınden olursa olur hiç takıp falanda yapmıcam yani.
ablam ya diyorum iste gorev gibi yapmayin diye dinlemiyonuz ki jfjfjfjfkkxoxkxkxmx

ben senin surecinin daha uzun oldugunu saniyordum henuz cok erken daha simdiden bu kadar kafaya takarsan zaman gecmez kendini alistirman lazim önünde bi süreç var bu kadar sates yapma kafaya takma zeynosum
aşko zaten süreç uzun ki tamam başlarda istemiyordum fazla oralı olmuyordum ama içimde de hep korku olduğundan doğru düzgün korunmuyordum yani olsa olurdu bunca zaman nerden baksan 1 senedir zaten korunmuyorum

Yoruldum gerçekten. Allah çok uzun zamandır bekleyenlere binlerce kez sabır versin
ayni durumdayim canim demekki icime ata ata dün bi sıkıntı hissetmeye basladim icimde gozyaslarim kendiliginden akiyordu o kadar cok sakladim ki duygularimi kendimden bile ama yapicak bisey yok mecbur bekliyoruz....

aşko zaten süreç uzun ki tamam başlarda istemiyordum fazla oralı olmuyordum ama içimde de hep korku olduğundan doğru düzgün korunmuyordum yani olsa olurdu bunca zaman nerden baksan 1 senedir zaten korunmuyorum
4 5 ay demissin de ona istinaden dedim 4 5 ay zaten kisa bi sure olmamasi gayet normal ki senin durumunda biri icin cok daha normal o yuzden hic uzulup stres yapma insallah guzel sonuclar alacagin bir surec var önünde 💖💖💖

4 5 ay demissin de ona istinaden dedim 4 5 ay zaten kisa bi sure olmamasi gayet normal ki senin durumunda biri icin cok daha normal o yuzden hic uzulup stres yapma insallah guzel sonuclar alacagin bir surec var önünde 💖💖💖
4-5 ay denk getirmeye çalışarak ovü testi falan o şekilde uğraşarak deniyorum diyelim. son 1 senede genel olarak korunmadan olursa olur mantığıyla deniyorum diyelim daha doğru ve açıklayıcı olur bu şekilde.
teşekkür ederim doducum allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün nasip etsinnn

Aynen canım bende kaliteye destek verdiğini herkesten duyuyorum aldım ama henüz içmeye başlamadım düzenli olsun diye yarın başlıcam bakalım kokusu var mı yok mu. birde d vitamini verdi. Bir ton tahlil istedi ve hepsi iyi çıktı biliyor musun bu ara yememe hiç dikkat etmiyordum dedim kesin azmıştır değerler ama iyiydi doktorda dedi bir sıkıntı yok. Kafama hsg takıldı sadece ya yaptırmasam mı dicem ama doktor bu sefer benimle çalışmak istemez veya zıt gider diye şey ediyorum. Dicek ki benim dediklerimi yapmıcaksan niye geldin o zaman hem çıkış yolu arıyorsun hem dediğimi yapmıyorsun gibisine
Canım sakın hsg den vazgcecme belkıde bızım cozum yolumuz odur belkı tupler kapalı belkı baska bısey kaaplı degılse bıle sansı arttırıyormus o yuzden vazgceme yaptır bu arada omega 3 ıste kılo yaptıgı ıcın benım zayıflamam gerektıgı ıcın vermedı elındekı takvıyeler ılaclar zaten yunurta kalıtenı arttırır dedı zaten yunurtam kendı kendıne catlamıs adetken oda nasıl oluyosa bakalım ınsallah ıyı bır surec olur bende d vıtamını falan ıcıyorun dusuk cunku bendne kan vs almadı zatne butu tahlıllerımde bır ay once yapılmıstı artık her gıttıgımde kan vermekten bıkmıştım damarlarım zaten bukunmuyrı

Canım sen hangi takviyeyi kullnacaksan 3 ayı bir tamamla. Sürekli farklı şeyleri kullanman da hormonlarını şaşırtır. Her şeyi kullandım denedim diyince ben de uzun zamandır deniyorsun sandım. İçinde korku niye var tatlım benim pcosu kontrol altına alabiliyorsun. Bizim yani pcosluların doğru düzgün yumurtlaması* senede 1,2 oluyor. Ona denk gelmemiştir. Düzenli inositol kullanımında yumurtlaman da düzene giriyor ki biliyorsun zaten araştırmışsın

ayni durumdayim canim demekki icime ata ata dün bi sıkıntı hissetmeye basladim icimde gozyaslarim kendiliginden akiyordu o kadar cok sakladim ki duygularimi kendimden bile ama yapicak bisey yok mecbur bekliyoruz....
Ay dün bende öyleydim baya ağladım yumurtlama döneminde de mi duygusallıyoruz ne sanki. Her ay aynı dönem ağlama geliyor bana bide arabada radyo da Selda bağcan nenni çalıyordı bir anda ağlamaya başladım kapatmadım da🫣

Canım sakın hsg den vazgcecme belkıde bızım cozum yolumuz odur belkı tupler kapalı belkı baska bısey kaaplı degılse bıle sansı arttırıyormus o yuzden vazgceme yaptır bu arada omega 3 ıste kılo yaptıgı ıcın benım zayıflamam gerektıgı ıcın vermedı elındekı takvıyeler ılaclar zaten yunurta kalıtenı arttırır dedı zaten yunurtam kendı kendıne catlamıs adetken oda nasıl oluyosa bakalım ınsallah ıyı bır surec olur bende d vıtamını falan ıcıyorun dusuk cunku bendne kan vs almadı zatne butu tahlıllerımde bır ay once yapılmıstı artık her gıttıgımde kan vermekten bıkmıştım damarlarım zaten bukunmuyrı
canım 1 ay önce yaptıysan zaten bir daha tahlil yapmaya gerek yok benimkinin üstünden 1 sene geçmişti tam. o yüzden ne var ne yok güncel olarak detaylı yaptı. benimde damarım ince zor kan alıyorlar ya.
valla şu an hafiften diyete başladım o yüzden yememe dikkat ettiğim sürece omeganın kilo yapacağını sanmıyorum şu an ama gözlem yaparım tabiiki bakalım kilo anlamında beni etkiliyor mu falan ona göre hareket ederim
yarın 15.30-16.00 arası çekilicem hsg yi bakalım inş bir sıkıntı çıkmaz ya bir şey çıkacak diye korkuyorum hani hiç bilmediğim bir yerden darbe yersem diye
inşallah senin içinde çok güzel bir süreç olur bu ay güzel haberlerini bekliyoruzz

canım 1 ay önce yaptıysan zaten bir daha tahlil yapmaya gerek yok benimkinin üstünden 1 sene geçmişti tam. o yüzden ne var ne yok güncel olarak detaylı yaptı. benimde damarım ince zor kan alıyorlar ya.
valla şu an hafiften diyete başladım o yüzden yememe dikkat ettiğim sürece omeganın kilo yapacağını sanmıyorum şu an ama gözlem yaparım tabiiki bakalım kilo anlamında beni etkiliyor mu falan ona göre hareket ederim
yarın 15.30-16.00 arası çekilicem hsg yi bakalım inş bir sıkıntı çıkmaz ya bir şey çıkacak diye korkuyorum hani hiç bilmediğim bir yerden darbe yersem diye
inşallah senin içinde çok güzel bir süreç olur bu ay güzel haberlerini bekliyoruzz
Senı okadar ıyı anlıyorumkı canım herseyınızde benzıyo bu arada ben evlenelı 16 ay oldu sana bır bucuk tyıl olmus pcos desen var kılo desen var aynı sorunlar aynı surecler benımde salı cekılcek cok korkuyorum uyandıktan sonrakı surec benı korkutuyor agrılar olursa bıde kotu bısey varsa dıye bu yenı verdıgı femra ılac nasıl etkı edecek klomen gıbı olursa vs vs belırıszlıkler yoruyor ınsallah hakkımızda hayırlısı olur guzel seyler olur sonunda canım

Canım sen hangi takviyeyi kullnacaksan 3 ayı bir tamamla. Sürekli farklı şeyleri kullanman da hormonlarını şaşırtır. Her şeyi kullandım denedim diyince ben de uzun zamandır deniyorsun sandım. İçinde korku niye var tatlım benim pcosu kontrol altına alabiliyorsun. Bizim yani pcosluların doğru düzgün yumurtlaması* senede 1,2 oluyor. Ona denk gelmemiştir. Düzenli inositol kullanımında yumurtlaman da düzene giriyor ki biliyorsun zaten araştırmışsın
hayatım girmedi işte benim düzene yumurtlamıyordum ben adetlerimden de zaten anlaşılıyor ki. kanamam az oluyordu lekeli şekilde geliyordu sadece. bu da zaten yumurtlama olmadığı için progestronun salgılanmadığını gösteriyordu. evlenmeden önce zaten adetim bu şekilde olmaya başlamıştı evlendkten sonra da bu problem devam etti.
doktora da dedim hatta yumurtlamam olmuyordu benim diye dedi ki sen bilemezsin ki bunu. ama insan bilmez mi kendini ne ağrı sızı ne akıntı ne bir bir şey , ne adam akıllı kan geliyordu insan nasıl bilmesin bunu.
pcostan korkma sebebim kilolu olmam canım biliyorsun bu işin baş düşmanı kilo ve metabolik problemler. pcos yoğun olmamasına rağmen metabolik problemlerden dolayı yumurtlama olmuyor haliyle ortada gebelik ihtimali de olmuyor

Back
X