Ayyy var gibi gördüm inşallah doğru görmüşümdürKızlar saat 06:12 ve benim sağa sola dönerken olan gerilmelerim azalmadı, sanki orda kas mı diyeyim, doku bağları mı diyeyim tutulmuşum da hareket ettirmiyormuş gibi. Awox egt yaptım. Dpo sanırım 9.
Ne düşünüyorsunuz? Şüphelerimde haklı mıyım? Ay bugün de pazar erkenden uyanmazsınız kii
Çatlama günü yani silikleştiği gün yüksek ihtimal, yüksek şans.Konu dışı ama kizlar erkek bebek için ovulasyon testi de koyu olduğu zamanmi olması lazım geçen yıllarda kadınlar konular açılmış ama sizede sorayım dedim
yaaa bende ayni sekilde gibek deliginin solunda dunden beri batma ve uyusma oluyor uyusma cok az hafif sadece kendini hissettiriyor bugunde altinda bende gobegimi kaldirmistim reglin 3. gunu sence olabilir mii umut oldun banaŞöyle ben adetime yakın hiç sarı veya şeffaf beyaz akıntı görmezdim şeffaf ve beyaz akıntım oldu çok azıcık ama çamaşırımda farkediyordum birde göbek deliğim etrafında ve altlarında inanılmaz hissedilir batmalar mevcuttu hatta ben göbeğim düştü sandım tam bat günü yaptım kızlar bat günü yapın gerçekten yoksa çıkmıyormuş ben bunu anladım predictora 6 gun edken yazıyordu o kadar para verdım yaptım ama cıkmadı awox bat günü o kadar net pozitif cıkardı ki
İnşallah amiinnTeşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
Çatlama günü yani silikleştiği gün yüksek ihtimal, yüksek şans
canim yunurtlamadan sonraki gun olarak gecoyor ingilizce kısaltılmış hali, yani diyelim bugun yunurtladin ve ertesi gun catlaman oldu catlama günü 1 dpo olarak alabilirsin ve genelde 14 gun sonra regl gelir her kadinda 14 gun olmaz kimi 12 kimi 15 genelde 12 16 arasi gelir ama ortalama 14 gundurKızlar dpo dediğiniz nedir bu konulara uzak kalmışım ben
Dediğim gibi ben hiç göbek etrafında batma bilmezdim bildiğim göbek deliğimin etrafı hatta annemlere dedim ki benim göbek düştü galiba çeksek miyaaa bende ayni sekilde gibek deliginin solunda dunden beri batma ve uyusma oluyor uyusma cok az hafif sadece kendini hissettiriyor bugunde altinda bende gobegimi kaldirmistim reglin 3. gunu sence olabilir mii umut oldun bana
bende bilmezdim gobegimi kaldirana kadar kaldirdim ve olmaya basladi yaklasik 10 gun falan sürdu ve gecti dun tekrar basladi hayir gecikmedim tahminime gore dpo 8 yada 9 suanDediğim gibi ben hiç göbek etrafında batma bilmezdim bildiğim göbek deliğimin etrafı hatta annemlere dedim ki benim göbek düştü galiba çeksek mizaten bana o umut oldu bat günü o yüzden yaptım ve çift gördüm gecikdimi regliniz 3 gün
Oyyyy bizim tatlı hamişimiz seni böyle anlatırken görmek çok hoşş sağlıkla kolaylıkla ilerlesin gebeliğinŞöyle ben adetime yakın hiç sarı veya şeffaf beyaz akıntı görmezdim şeffaf ve beyaz akıntım oldu çok azıcık ama çamaşırımda farkediyordum birde göbek deliğim etrafında ve altlarında inanılmaz hissedilir batmalar mevcuttu hatta ben göbeğim düştü sandım tam bat günü yaptım kızlar bat günü yapın gerçekten yoksa çıkmıyormuş ben bunu anladım predictora 6 gun edken yazıyordu o kadar para verdım yaptım ama cıkmadı awox bat günü o kadar net pozitif cıkardı ki
Tavsiyem bat günü yapın ve hareketlerinize biraz dikkat edin cunku tutunma evresı oluyor tam Gercelten ben bat oncesı yaptım boşa yapmışım yanibende bilmezdim gobegimi kaldirana kadar kaldirdim ve olmaya basladi yaklasik 10 gun falan sürdu ve gecti dun tekrar basladi hayir gecikmedim tahminime gore dpo 8 yada 9 suan
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah ım sizede en güzelinden en kısa sürede benim mucizem gibi nasip etsin amiinnOyyyy bizim tatlı hamişimiz seni böyle anlatırken görmek çok hoşş sağlıkla kolaylıkla ilerlesin gebeliğinsağlıklı kucağına al inşallah
Kızlar ben birde bebiş denemesindne 1 ay önce hacamat oldum tarama ben onun faydasının olduğuna inanıyorum şifa Allah tan hem eşim hem kendim olduk öylesine şifa için ve ilk bebiş denememizde Rabbim nasip etti olabilirseniz eğer olun derimOyyyy bizim tatlı hamişimiz seni böyle anlatırken görmek çok hoşş sağlıkla kolaylıkla ilerlesin gebeliğinsağlıklı kucağına al inşallah
yaa ben olacaktım regl olunca once maskemi kaldirdim eger bu ay tutmazsa onumuzdeki ay olacagim insallahKızlar ben birde bebiş denemesindne 1 ay önce hacamat oldum tarama ben onun faydasının olduğuna inanıyorum şifa Allah tan hem eşim hem kendim olduk öylesine şifa için ve ilk bebiş denememizde Rabbim nasip etti olabilirseniz eğer olun derim
yaa heyecanini yerim seninnTavsiyem bat günü yapın ve hareketlerinize biraz dikkat edin cunku tutunma evresı oluyor tam Gercelten ben bat oncesı yaptım boşa yapmışım yani
Kesimşikle olun ben regl 6. Günü falan demk gelmişti o yüzden sorun yok demişti altın günü kaçırmak istemedim olabilirseniz temizken ve altın günde olunyaa ben olacaktım regl olunca once maskemi kaldirdim eger bu ay tutmazsa onumuzdeki ay olacagim insallah
Allah ım nasip etsin amiinnyaa heyecanini yerim seninnben zaten bekliyorum test siparis verdim awox geldigi zaman tahmini regle 1 2 gun kalmis olucak bakalim hayirlisi olsun artikk birde inanilmaz dunden beri gecmeyen bi bel agrim var
Bende yzaklasmak istiyorum ama.telefonu elime alınca burda buluyorum kendimiSelam kızlar yine benbat 16 aralık.
10 aydır deniyoruz gebelik oluşmadı henüz. Biraz uzaklaşmak istemiştim tekrar döndüm sahalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?